Домашнее хозяйство "У Натки и Виктора" N&V

Ви вже повернулися додому?

2 лайка

Ні, нам не має куди повертатися, будинок зруйновано повністю. Через неділю, дві переїзжаємо до сватів, вони нам виділяють землю під город, щоб ми могли самі себе прогодувати. Моє насіння та розсада сгоріло разом з будинком. Насіння вже купила інше, а розсаду хочу в своїх знайомих купувати, бо не хочеться задурно працювати біля розсади з базару. Якщо у вас Олю є - продайте лишки

3 лайка

Я б і так дала, зазвичай розсади багато, але я на Львівщині, мама сіяла трішки, і те погано зійшло, бо холодно. Мала досівати сьогодні. Тому якщо в кінці травня ще буде актуально з помідорами, то зв’яжемося.

4 лайка

Добре дякую, буде актуально :revolving_hearts:

2 лайка

Дівчата ще питання, може хтось продасть фасолю білу без плямок, бажано витку. Мені багато не треба, стакан або два якщо в когось є лишки, або підкажіть де через інтернет можна купити, де дивилась то тільки спаржева.

Боже , як же це страшно … співчуваю всім серцем . :disappointed_relieved: Я городом не займаюся , насіння не маю ніякого … просто так зайшла у гості . Але ж наскільки українці невбиваємі , прям пишаюся Нацією !, тільки сонечко пригріло - вже розмови про насіння та розсаду … :ukraine: :+1: :kissing_heart: Коли закінчиться війна - повернетеся на Київщину , відстроїтеся , обзаведетеся господарством і все стане ще краще та благородніше , ніж було ! з Вірою в Україну !

18 лайков

Є насіння своїх помідор, гарбузів, кавунів, динь, сочевиці, квітів, квасолю можу попитати. Якщо треба, напишіть мені.

5 лайков

Ірино дякую, вже все насіння купила, не можу знайти овочеву квасолю білу в’юнку. Дуже її люблю. І якщо у вас є насіння гарбуза рожевий банан буду вдячна якщо зможете продати 10 - 15 насінин.

1 лайк

Так Ладуся, я впевнена у нашій перемозі, я впевнена що війна скоро закінчиться, я впевнена що ми відбудуємо нашу країну ще кращу ніж вона була, бо ми є нація сильних, нескорених, неймовірно героїчних людей. Слава Україні :ukraine:

18 лайков

Дівчата дякую вам, ви неймовірні. Годину назад позвонила Оля @Jkmuf з якою ми по телефону раніше не спілкувалися. Вона знайшла мій номер, не полінуваламя, бо у них в селі є хата з городом і запропонувала нам приїхати і жити. Запитала чи може щось потрібно, ппреживає.Олю в мене немає слів, сльози на очах, наші люди неймовірні, дякую щиро від усього серця :two_hearts:

29 лайков

У мене є овочева квасоля, але вона пізня і не біла, а кремова. Є велика біла і кольорова. Є дуже смачна дрібненька спаржева, але ми єю користуємося, як звичайною,. Вона дуже смачна і швидко вариться.
Так же є гарбуз, той рожевий банан. Ще один не з’їли кози, якщо хочеш може зібрати насіння. Але вони можуть переопилитися, бо поруч росли інші сорти

5 лайков

Снежаночка вона велика біла в’юнка? У мене цей сорт квасолі був років 20, садили з року в рік. Я дуже хочу його віднайти і далі садити. Це старий сорт ще мабуть віку наших бабусь. Дуже смачна, м’ яка коли варена але не розварюється, тримає форму. Ой мабуть це в мене вже якийсь пунктік в голові с тою квасолею

4 лайка

Точно, мы тоже всегда садили этот сорт, а в прошлом году ничего не уродило, мама теперь вся исстрадалась, “нету бабушкиной фасольки”.

4 лайка

Дівчатка, не хвилюйтеся. Я пару стручків зберегла, бо в тому році стільки достигло. Але на розвід вистачить.

Така була колись у моєї свекрухи. Ця, що зараз у мене, на смак така ж, але колір зерна бежевий. Мені її дала двоюрідна сестра батька.
Рослина потужна, дуже родюча, має великі лопатки без волокнистої структури.
Я навіть думала, що це спаржева квасоля. Але моя подруга, коли її побачила, то сказала, що це овочевий сорт квасолі. Її стручки не старіють аж до зміни кольору.
Як гадаєте, це той різновид, який ви шукаєте?

4 лайка

Сніжаночка не знаю, давай коли буду забирати розсаду даси з десяток квасолин, попробую, потім розкажу чи вони схожв. Якщо не знайду на тепер свою квасолю, то восени поїду по стихійним базарчикам може у бабусь знайду її, то поділюсь з тобою

1 лайк

Инночка і я так само, чоловік вже сміється з мене, каже те що хати не має не біда, біда насіння квасолі сгоріло.

11 лайков