Раз она такая вредная,то пусть на себя и пеняет.Лишится короны, станет как шелковая.
Та я вже думала про це,тільки як це зробити?Мої кози приходили в охоту тільки восени,хотіла спитати на форумі,може їх можна якось простимулювати? Я з цим ніколи не зтикалася,але чула про таке
А свой взрослый козел есть? Или поблизости жених? Если есть,то можно коз с ним закрыть на денек( если козел не агрессивный) чтоб он их разгулял,и через некоторое время козы приходят в охоту( не всегда правда).Сама так не делала,но читала про такой способ.Подождем что более опытные в таком вопросе козоводы подскажут.
Я минулого року закривала в окремому загоні козла і козочку. Кози ж в охоту приходять кожні 18—20 днів. Просто восени її видно, а в інший час вона тиха. Козочка покрилася. Але у мене свій козел.
Вітаю всіх форумчан. Дуууууже давно не була на своїй сторінці,але у ваші будиночки " заглядала" частенько. Зараз у багатьох почалися окоти,вітаю усіх хто має вже козодіток. Є такі господарства де окоти круглий рік. А я теж в очікуванні… Дуже вірю,що в цьому році всі кози покрилися,у мене їх поки що тільки чотири,і всі мене порадують дітками. Хочу дівчаток від свого симпатичного Шона. Вже дуже скучила за домашнім сиром,молоком і іншими вкусняшками. Та й з козенятами понянчитись дуже хочеться. Чекаю…
Козочка,та що на першому фото лежить,на другому фото два хлопці від простої кози. Чесно кажучи уявляла собі козенят трохи по іншому,думала що будуть кольоровими:)) ,ну як кажуть,мріяти не вредно.
Вітаю з малечею! Я ще як тільки глянула на фото ,то зразу подумала от якби те довговухе козенятко дівчинкою народилось. Дуже гарненькі козодітки.
Поздравляю с козодетками !
Так у них же мамы, вроде, белые. Белый доминантный, по этому передавил цвет. Кроме того, у девчушки около глазок и по спине идет серая полоса. Очень вероятно, что она очень сильно потемнеет с возрастом. Ведь в ней нубийская кровь, а окрас у нубов частенько меняется с возрастом
Нічого собі,я й не знала,що білий колір домінує. Тато у них чорний в бризках,чогось я собі намалювала,що й діти повинні бути хоть трішки схожими на нього:)). Хоча і в тата і в мами є зааненська кров,таки вона й перемогла. А в мами тільки голова й шия біла,а далі світло- коричнева. Ну то не головне, доця вже дуже хоче молочка;)
Поздравляю с малышней!
Вітаю з поповненням.
Це точно. У мене вже дві козочки % АН після другого року життя почали змінювати колір. Стали темнішими і бризки шампанського з’являються. А на початку були білими із сірою полосочкою по спині. Тепер і коричневий колір і чорний почали проступати на Норі, а Липа була біла у чорних бризках. Так що будуть і у тебе кольорові козочки.
Добрый вечер! Мы тоже из Харьковской обл. Хорошо, что нас прибавляется:)
На молочко и сырочки.Поздравляю с рождением маленькой.
Коза Міла,я розповідала,в минулому році була ложна вагітність. Цілий рік відпочивала,я її не роздоювала,хоч і планувала. Вона дуже підросла,стала гарною на вид кізкою. Дуже сумнівалася що вона кітна,бо вим’я зовсім не налилося,а дві кози,які гуляли з нею в один день окотились три дня назад. Думала вже все,не буде діла. Але вона вночі народила дівчинку. Вим’я ,можна сказати що зовсім порожнє,молозива здоїла з однієї лійки півлітра,а друга вдвічі менша. За першим окотом давала не багато,дві літри молока,вим’ячко було красиве кругленьке. Вона від гарної мами. Попробую роздоїти,може щось получится.
Поздравляю с новорожденной) На сыр да на маслице.
І знову пацан! Ну що ти поробиш. Хотілося звичайно дівчаток,але Слава Богу,що все добре. Окотилася остання дівчинка,рахунок 4:2 на користь козликів.
Леночка, у многих так же.
Мальчиков больше, чем девочек.
Наверное год будет тяжёлый.
Зато в морозилке свое мясо. Может корма сильно взлетят в цене?
Всё , что Бог даёт- все в торбу.
Дякую,повністю з вами согласна.