Домашнє господарство«Позитив»

Раз она такая вредная,то пусть на себя и пеняет.Лишится короны, станет как шелковая.

2 лайка

Та я вже думала про це,тільки як це зробити?Мої кози приходили в охоту тільки восени,хотіла спитати на форумі,може їх можна якось простимулювати? Я з цим ніколи не зтикалася,але чула про таке

А свой взрослый козел есть? Или поблизости жених? Если есть,то можно коз с ним закрыть на денек( если козел не агрессивный) чтоб он их разгулял,и через некоторое время козы приходят в охоту( не всегда правда).Сама так не делала,но читала про такой способ.Подождем что более опытные в таком вопросе козоводы подскажут.

2 лайка

Я минулого року закривала в окремому загоні козла і козочку. Кози ж в охоту приходять кожні 18—20 днів. Просто восени її видно, а в інший час вона тиха. Козочка покрилася. Але у мене свій козел.

7 лайков

Вітаю всіх форумчан. Дуууууже давно не була на своїй сторінці,але у ваші будиночки " заглядала" частенько. Зараз у багатьох почалися окоти,вітаю усіх хто має вже козодіток. Є такі господарства де окоти круглий рік. А я теж в очікуванні… Дуже вірю,що в цьому році всі кози покрилися,у мене їх поки що тільки чотири,і всі мене порадують дітками. Хочу дівчаток від свого симпатичного Шона. Вже дуже скучила за домашнім сиром,молоком і іншими вкусняшками. Та й з козенятами понянчитись дуже хочеться. Чекаю…

17 лайков

Ну нарешті! Дочекалася! Маю четверо козенят від двох окотів,казочка тільки одна.

27 лайков

Козочка,та що на першому фото лежить,на другому фото два хлопці від простої кози. Чесно кажучи уявляла собі козенят трохи по іншому,думала що будуть кольоровими:)) ,ну як кажуть,мріяти не вредно.

5 лайков

Вітаю з малечею! Я ще як тільки глянула на фото ,то зразу подумала от якби те довговухе козенятко дівчинкою народилось. :gift_heart:Дуже гарненькі козодітки.

4 лайка

Поздравляю с козодетками :bouquet:!

Так у них же мамы, вроде, белые. Белый доминантный, по этому передавил цвет. Кроме того, у девчушки около глазок и по спине идет серая полоса. Очень вероятно, что она очень сильно потемнеет с возрастом. Ведь в ней нубийская кровь, а окрас у нубов частенько меняется с возрастом

4 лайка

Нічого собі,я й не знала,що білий колір домінує. Тато у них чорний в бризках,чогось я собі намалювала,що й діти повинні бути хоть трішки схожими на нього:)). Хоча і в тата і в мами є зааненська кров,таки вона й перемогла. А в мами тільки голова й шия біла,а далі світло- коричнева. Ну то не головне, доця вже дуже хоче молочка;)

6 лайков

Поздравляю с малышней! :hibiscus::hibiscus::hibiscus:

3 лайка

Вітаю з поповненням.

Це точно. У мене вже дві козочки % АН після другого року життя почали змінювати колір. Стали темнішими і бризки шампанського з’являються. А на початку були білими із сірою полосочкою по спині. Тепер і коричневий колір і чорний почали проступати на Норі, а Липа була біла у чорних бризках. Так що будуть і у тебе кольорові козочки.

5 лайков

Добрый вечер! Мы тоже из Харьковской обл. Хорошо, что нас прибавляется:)

2 лайка

Ось така я у мами доця,народилася сьогодні вночі

34 лайка

На молочко и сырочки.Поздравляю с рождением маленькой. :rose:

2 лайка

Коза Міла,я розповідала,в минулому році була ложна вагітність. Цілий рік відпочивала,я її не роздоювала,хоч і планувала. Вона дуже підросла,стала гарною на вид кізкою. Дуже сумнівалася що вона кітна,бо вим’я зовсім не налилося,а дві кози,які гуляли з нею в один день окотились три дня назад. Думала вже все,не буде діла. Але вона вночі народила дівчинку. Вим’я ,можна сказати що зовсім порожнє,молозива здоїла з однієї лійки півлітра,а друга вдвічі менша. За першим окотом давала не багато,дві літри молока,вим’ячко було красиве кругленьке. Вона від гарної мами. Попробую роздоїти,може щось получится.

7 лайков

Поздравляю с новорожденной) На сыр да на маслице.

2 лайка

І знову пацан! Ну що ти поробиш. Хотілося звичайно дівчаток,але Слава Богу,що все добре. Окотилася остання дівчинка,рахунок 4:2 на користь козликів.

25 лайков

Леночка, у многих так же.
Мальчиков больше, чем девочек.
Наверное год будет тяжёлый.
Зато в морозилке свое мясо. Может корма сильно взлетят в цене?
Всё , что Бог даёт- все в торбу.

5 лайков

Дякую,повністю з вами согласна.

1 лайк