Цены на зерновые и сено-солому 2021-2022

Да цены просто жесть. У меня молоко в прошлом году было по 20. Но клиентов мало. Почти нет
А вот на творог и брынзу есть. Теперь думаю по чем продавать
Кто по чем продает? Или то есть будет продавать?

1 лайк

Я думаю её берут собакам.

1 лайк

По поводу мивины. Когда покупала зерно, мне ее предложили, я уточнила, для чего. Мне ответили, что для курей берут и ещё кого-то.

2 лайка

Ее берут ещё, чтоб передачи в тюрьму делать…

2 лайка

Київська обл.В мене ціни зараз такі :молоко 50/л,творог 250/кг,бринза 300грн/кг,Панір 300грн/кг.Більше поки нічого не роблю,молока не вистачає.Проблем з продажем немає,навіть не всім вистачає,але й молока не дуже багато так як кормлю ще козенят і не всі окотилися .Планую з наступного місяця піднімати на 20%.Не будуть брати-буду робити запаси😂

9 лайков

Київська обл . , Обухів , Козин . Я вже підняла ціну на молоко тиждень тому , продаю по 70 грн за літр . Ціни на сир поки залишаю без змін . Тобто : тверді сири по 700 грн \ 1 кг , белпери по 600 грн \ 1 кг , халлумі по 500 грн , бринза по 400 грн , рікотта та домашній сир по 300 грн .

12 лайков

Лада,як відреагували покупці?Були незадоволені?Я б навіть не вагалася -підіймала,але в мене в селі продають по 30грн деякі люди.Не знаю правда як вони кормлять своїх кіз

1 лайк

мы на этой неделе купили мешок жому 35 кг - 450 грн. Без комменьариев. Бралм в том же магазине, где и всегда беоем. Летом цена была 130 грн за 25-ти килограммовый мешок

5 лайков

Жоден не возмущався , я попереджала , що буду піднимати ціну через здорожчання зернових … так що у покупців був час познайомитися з цінами на зерно ! :wink:
Вчора нам фермер нове зерно привіз , сказав , що мені ще пару місяців буде знижка по 7000 грн за тонну , а інші вже по 8000 продають ячмінь та овес . Кукурудзи у нього немає , товаріщ продає по 8000 , попередив , що навесні та літом буде по 10 000 грн за тонну кукурудзи . Отак то …
Я не віню фермеров , їм за кожен га земли потрібно 6000 грн заплатити в державу , от у мого 20 га = 120 000 грн винь та полож … Плюс здорожчання добрив , найму техники … та тому інше .

10 лайков

Сегодня взяли ведро кукурузы-60 грн, муж свежие там 7 кг, получается по 8,57. Весело

3 лайка

Сегодня делала закупку зерна :see_no_evil::see_no_evil::pleading_face:

Ячмень 8.50 грн/кг
Макуха сырая не молотая 11.50 грн/кг
Высевки пшеничные 8.25 грн/кг

Шок. У меня шок. И что делать?

6 лайков

У меня шок последних лет 5, цены на корма растут не соизмеримо с ценами на конечный товар.
Что делать?
Выживит сильнейший или у кого больше денег, сокращают хозяйства и т.д. печально это всё.

1 лайк

Цены на молочку поднимать.А что делать.Других вариантов не вижу.Дальше зерновые ещё дороже будут

5 лайков

Дівчата , фермера крутяться як можуть , налоги величезні платять - їх також треба розуміти . А наша справа лише в тому , щоб господарство наше не було для нас збитковим , отже треба піднимати ціни на молоко та сири !

2 лайка

Ми купували тижнів три тому
Овес -6
Ячмінь -6.80
Кукурудза 6.50
Висівка 5.50 ,але якась як мука , не брали , побоялися козам таку .
На днях хтось говорив ,що ніби подорожчало

1 лайк

Лада, я у себя писала, что цены на ячмень взлетели из-за того, что весь ячмень скуповывает Китай! При чем во всех странах где только можно!

2 лайка

Таня , ок , про ячмінь … а все інше ? Всі зернові коштують тепер набагато дорожче , ніж рік тому …

У меня и так цена для Полтавы очень высокая.

А кто знает по чем молоко в магазине?

Не только ячмень, все зерно в Одессу в порт едет, и даже отруби, чего раньше не было.
У нас даже у мелких частников скупают, по 3-5 тонн.

2 лайка

Так это мыслимо, чтобы отруби были по цене зерна. Когда такое было?

1 лайк