У мене козел гуляє у хвартусі разом з дівчатами… Другому теж хочу хвартух шити… Теж вільний випас. Далеко від дому не втікають…
А самотнього маленького місячного шкода))) у мене дорослий козел, коли один залишався , бо хвартух ще не був готовий, ридав як дитина…
Я щось хвартухам не довіряю…
У мене кози і козли окремо, з настання періоду гону козли взагалі сидять в своєму загоні без випасу. Минулого року бачила як нуб навчився по досках горизонтальної загорожі іти вверх як по драбині і так втікав до кіз на вигін, якби непобачила на власні очі то ніколи б не повірила …
А Річі ще кілька днів побуде сам і житиме разом із козликами-шащличками поки на підросте, далі планую , що житиме із дорослими козлами.
Дякую вам за розповідь! Це було для мене важливо!
Оленко у випадку з козою я б зробила так: козеня на ніч закрила, щоб коза його бачила, зранку видоювала б двійку ту що сосало козеня, а меншу б залишала з молоком, і підпускала до тієї лійки, щоб навчилася обидві сосати
С Сьогодні я перепробувала стільки смачного чужохо сиру, що й не вірилося, що він існує! Це було на фестивалі Крафтових сирів на ВДНГ сьогодні.
Кілька десятків наметів, де були і дууууже смачні сири, і відвертий ширпотреб. Накупииииила огого!
Тепер поки мої їстимуть мій сир, я втіхаря хрумкатиму фестивальний).
За смаком і за естетикою мене вразили сири від Бабиних кіз’. Впершццфц це бачила сири, які ніхто не перевертає. Вигляд трохи особлйцивий, але мені сподобалось)
Дівчата, хто там був, як учасник?
Хтось може знає скільки кошBloomberg Нарешті порахував…
Порошенко за час президенства втратив 40% капіталу…
Це для тих, хто казав, що Порошенкотує задоволення продавати сир на Фестивалі?
Є у мене велика стіна а на ній маленьке віконечко 400/400. Дивлюсь на нього і якось сумно… Вирішила його візуально збільшити - зробити керамічний ‘оклад’. Дівчата своїми фотками квітів надихнули,
Тепер воно буде 800/800. Сподіваюсь, стане веселіще)
Керамічна плитка просто фантастична! Я в прошлому році шукала такого плану, але не знайшла, зато надивилася 1001 відтінків бежевого. Мене аж пересмикує досі від бежу.
А где такую можно купить ?
Дівчата! Дякую за гарні слова! Це український виробник! Я чи не усе купую у них на розпродажах. Оці 12 плиток вибрали з залишків, де було штук 20… @ladusja @yasaman
Як зроблю вікно, виставлю остаточний результат. Сподіваюсь, буде гарно
@retera Юля, це магазин АТЕМ у Києві на М Лівобережна. Але там залишилось таких десяток(((( я б і більше взяла
Дуже цікава та гарненька, а де купляли, на сайті чи у вас магазин продає??
Мабуть Атем? Можна їх подивитися на сайті, вони ще в Араксі, і в районі Чернігівської мають зали.
Ірино, вчора одягнули резинки твоїй Смолці @rischa , бо вже сил немає терпіти… Ні, вона не використовує роги як зброю… Вона ними постійно кудись залазить… А у мене усюди сітка…
Тож, скоро вона буде безрогою) взагалі, мушу вчитися знерожувати…
Ще пощастило, що моє перше козеня Конюшинка безроге, бо мама комола… До речі, Конюшинці вже місяць! Завтра роблю контрольні заміри…
Лен, конечно делай как тебе удобно. У меня все комолые или обезроженные - очень хорошо тебя понимаю! Желаю чтобы все прошло хорошо и быстро!
Конюшинка просто прелесть!
Козочки - супер) А у мамы вымя наполовину темное?
Соски геть сірочорні, а вим’я переважно світле. Це щось означає? Бо у мене перша ярка окозилась в житті) я усьому дивуюся…
все нормально и ничего не значит. у моей первокотки было белое, как начала доится сначала сосок начал темнеть, потом вся доля стала темной, а вторая так и осталась белой. У меня была паника, писала на сайте, боялась, что вымя больное хорошо, умные люди успокоили, а то бы начала лечить все подряд
Дякую, Ірино! Бо у ярок (і у Смолки теж) соскі світленькі… А тут…
До речі, це фото з тих часів, коли мене лякали отьоком. Його не виявилося. Як і радили на форумі, почала відсажувати малу і вим’я стало семетричним… Тож, дякую!
Мала Канюшинка вчора мала місяць і 10 кг, а народилася 3.850… Як я розумію, це нормальна вага для місячної 87.5% англонубійки?
Дивне співпадіння:
У мене навколо гасає купа здичавілих собак, яких підгодовують активісти… Вони мені і курчат давили, і кроля.
От я і вирішила собі нарешті завести цуценя. Поселила в вольєр біля кіз.
Отака дівчинка, звуть Гроза!
І от саме в цю ніч, коли мала провела у мене першу ніч, на трериторію прибігли оті пси і якимось дивом пролізли в клітку (мо погано закрили) і задушили 7 юних кроличок-підлітків…
Мале тявкало і ми прибігли… Дорослі собаки розбіглися… Відтепер ми під охороною!
Поздравляю! Пусть вырастит в замечательного и верного друга и конечно же грозного охранника!
Вымячко красивое, разноцветное ттт