Сопереживаем, мы многодетные и как никто знаем… Сложно написать словами, что важнее всего на свете? Жизнь! Особенно жизнь подаренная тобой! Крепитесь. Пишу и слезы капают. О таком даже думать тяжело. Вечная память и Царствия Небеснаго Вашему сыночку.
А птичник у Вас далеко не мини. У нас батарея на 5 ярусов и 150 голов и то я считал не мало. А у Вас полноценный птичник! Молодцы. Будем обмениваться опытом, где корм берете, яйцо инкубационное свое? У нас с отоплением проблема, поэтому к новому году поголовье переедет в морозилку.
Жанна, вітаю Вас на форумі, вітаю з віртуальним будиночком .
Як мама я вам дуже співчуваю. Себе заспокоюю завжди, що все, що відбулося повинно було статися і ми не вправі цього змінити. У кожної людини при народженні своя доля.Ц Царство небесне Максимум .
Все у вас буде добре.
Комбікорм чоловік сам робить вже років 6, куплений дорогий. Стадо інкубаційне своє, періодично міняємо кров чоловік півників купує. Опалення булерян встановили але при такій кількості вони самі 24градуси тримають в сараї, зараз ще й кози тепло дають. Приїздіть в гості завжди раді!
Дуже складно зрозуміти чому одним відміряно до старості прожити а іншим так мало. Для себе склала думку що напевно мій син своїми вчинками в 16 років заслужив в царстві небесному бути а я ще в35 не готова(не заслужила на вічне життя) чи місію свою не виконала незнаю…
Ваша місія підняти на ноги донечок, видати їх заміж, дочекатися онуків і правнуків. А синочку потрібна мамина молитва.
Жанна, вітаю з відкриттям сторіночки . Гарне у вас господарство, ухожені козочки красуні. Зразу видно, що ви їх любите. Прочитала про ваше горе, читаючи поплакала. Царство небесне вашому синочку, а вам і вашій родині, Господь нехай дає здоров’я і своє благословення.
З новосіллям. Вітаю. І співчуваю, щиро. Ми самі пережили трагедію із донечкою, але слава Богу вона вижила і ми аналізуючи все, що сталося зробили висновок що не з проста нам даються випробування в житті, іноді дуже жорстокі. І не даються нам випробування, які ми не в силі витримати. То ж тримайтеся. Максиму царство небесне, а вам здоров’я. Заходьте й до мене на сторіночку Господарство "Щасливі кози" /"HAPPY GOATS" завжди рада гостям.
С открытием странички!
Светлая память…
Жанночка с открытием виртуального домика.Очень рада знакомству.у вас прекрасная семья и есть ради чего жить на этой земле.А то что случилось с сыночком нам недоступно и многое не дано к понятию.Два года назад у нас на руках сын перенес клиническую смерть и наверное Небеса открылись и Бог нас услышал -это было на пасху но мужу удалось завести сердце.я лишь делала искуственное дыхание.Он дал мне понять ту боль которую переносят родители при потере своих детей и научил ценить то что мы имеем.Берегите своих родных и любите.а сыночек он хотел бы видеть как вы живете в радости и знать что он в вашем сердце.
Всегда помню слова матушки из Никольского монастыря.когда она счастливая рассказывала что выпросила своему 30 летнему сыну смерть у Бога ( он шел упал и умер).Говорила какое счастье что он не успел согрешить на этой земле и я вижу его с Господом.
Заходите в гости всегда рада.
Вы меня извините, но это дикость какая-то, просить смерти собственному ребенку.
Хай якнайрідше таке трапляється, коли мати бачить, що ніщо і ніхто не може виправити дитину до нормального життя і благати про смерть єдиний вихід, бо життям він шкодить не тільки собі, а й іншим людям.
Маємо ще двох собак овчарка Герда і дворняжка Бембі( чоловік не зміг пройти повз дівчинки на базарі яка продавала цуценят по 10грн хоч ми про собачку і не думали )
Инна скажу честно мне это тоже непонятно.тем более неприемлимо.Но и видение мира у нас совершенно разные.
Жанночка, вітаю з відкриттям сторіночки! Як то кажеться:“Будем дружить домами!” Заходьте в гості на сторіночку “Паллес”
І в мене зразу ж “шкурний” інтерес)) Бачу перепілочок у Вас багато. А яка порода? І чи продаєте інкубаційне яєчко?
Чоловік прийде з чуток породу напишу бо це його парафія а яєчка на інкубацію звичайно є, завжди формує інкубаційне стадо і з періодичністю оновлює кров
Жанночко, перше повідомлення написала не прочитавши про ваше величезне горе…
Прийміть співчуття від нашої родини. Біль материньської утрати ніколи не пройде, рана лише з часом зарубцюється, та все одно буде кровоточити. Тримайтеся… Більше в такому горі нічого і не порадиш.
Радійте своїм донечкам, а синочок тепер став ангелом-охоронцем для вашої сім’ї.
Перепели Техасець і Фараон
Жанна сочувствую, крепитесь.
Козочки вам помогут в этом.Я Жанна по соседству В селе Большая Салтановка рядышком нас разделяет 4 километра.Я имею хозяйство и 11 голов коз но поглядываю на камерунцев такие они прекрасные.
Размножайте и показывайте малышей будем радоваться вместе.