Будиночок камерунок

17 лайков

Сопереживаем, мы многодетные и как никто знаем… Сложно написать словами, что важнее всего на свете? Жизнь! Особенно жизнь подаренная тобой! Крепитесь. Пишу и слезы капают. О таком даже думать тяжело. Вечная память и Царствия Небеснаго Вашему сыночку.
А птичник у Вас далеко не мини. У нас батарея на 5 ярусов и 150 голов и то я считал не мало. А у Вас полноценный птичник! Молодцы. Будем обмениваться опытом, где корм берете, яйцо инкубационное свое? У нас с отоплением проблема, поэтому к новому году поголовье переедет в морозилку.

14 лайков

Жанна, вітаю Вас на форумі, вітаю з віртуальним будиночком :revolving_hearts:.
Як мама я вам дуже співчуваю. Себе заспокоюю завжди, що все, що відбулося повинно було статися і ми не вправі цього змінити. У кожної людини при народженні своя доля.Ц Царство небесне Максимум :sob:.
Все у вас буде добре.

7 лайков

Комбікорм чоловік сам робить вже років 6, куплений дорогий. Стадо інкубаційне своє, періодично міняємо кров чоловік півників купує. Опалення булерян встановили але при такій кількості вони самі 24градуси тримають в сараї, зараз ще й кози тепло дають. Приїздіть в гості завжди раді!

2 лайка

Дуже складно зрозуміти чому одним відміряно до старості прожити а іншим так мало. Для себе склала думку що напевно мій син своїми вчинками в 16 років заслужив в царстві небесному бути а я ще в35 не готова(не заслужила на вічне життя) чи місію свою не виконала незнаю…

7 лайков

Ваша місія підняти на ноги донечок, видати їх заміж, дочекатися онуків і правнуків. А синочку потрібна мамина молитва.

12 лайков

Жанна, вітаю з відкриттям сторіночки :rose::rose::rose::rose:. Гарне у вас господарство, ухожені козочки красуні. Зразу видно, що ви їх любите. Прочитала про ваше горе, читаючи поплакала. Царство небесне вашому синочку, а вам і вашій родині, Господь нехай дає здоров’я і своє благословення.

16 лайков

З новосіллям. Вітаю. І співчуваю, щиро. Ми самі пережили трагедію із донечкою, але слава Богу вона вижила і ми аналізуючи все, що сталося зробили висновок що не з проста нам даються випробування в житті, іноді дуже жорстокі. І не даються нам випробування, які ми не в силі витримати. То ж тримайтеся. Максиму царство небесне, а вам здоров’я. Заходьте й до мене на сторіночку Господарство "Щасливі кози" /"HAPPY GOATS" завжди рада гостям.

8 лайков

С открытием странички!
Светлая память…

3 лайка

Жанночка с открытием виртуального домика.Очень рада знакомству.у вас прекрасная семья и есть ради чего жить на этой земле.А то что случилось с сыночком нам недоступно и многое не дано к понятию.Два года назад у нас на руках сын перенес клиническую смерть и наверное Небеса открылись и Бог нас услышал -это было на пасху но мужу удалось завести сердце.я лишь делала искуственное дыхание.Он дал мне понять ту боль которую переносят родители при потере своих детей и научил ценить то что мы имеем.Берегите своих родных и любите.а сыночек он хотел бы видеть как вы живете в радости и знать что он в вашем сердце.
Всегда помню слова матушки из Никольского монастыря.когда она счастливая рассказывала что выпросила своему 30 летнему сыну смерть у Бога ( он шел упал и умер).Говорила какое счастье что он не успел согрешить на этой земле и я вижу его с Господом.
Заходите в гости всегда рада.

7 лайков

Вы меня извините, но это дикость какая-то, просить смерти собственному ребенку.

4 лайка

Хай якнайрідше таке трапляється, коли мати бачить, що ніщо і ніхто не може виправити дитину до нормального життя і благати про смерть єдиний вихід, бо життям він шкодить не тільки собі, а й іншим людям.

2 лайка

Дякую всім і продовжу вас знайомити з нашим господарством: котики я Бос та Багіра

27 лайков

Маємо ще двох собак овчарка Герда і дворняжка Бембі( чоловік не зміг пройти повз дівчинки на базарі яка продавала цуценят по 10грн хоч ми про собачку і не думали )

27 лайков

Инна скажу честно мне это тоже непонятно.тем более неприемлимо.Но и видение мира у нас совершенно разные.

2 лайка

Жанночка, вітаю з відкриттям сторіночки! :blush: Як то кажеться:“Будем дружить домами!” Заходьте в гості на сторіночку “Паллес” :rose::rose::rose:

І в мене зразу ж “шкурний” інтерес)) Бачу перепілочок у Вас багато. А яка порода? І чи продаєте інкубаційне яєчко? :slightly_smiling_face:

1 лайк

Чоловік прийде з чуток породу напишу бо це його парафія а яєчка на інкубацію звичайно є, завжди формує інкубаційне стадо і з періодичністю оновлює кров

2 лайка

Жанночко, перше повідомлення написала не прочитавши про ваше величезне горе…
Прийміть співчуття від нашої родини. Біль материньської утрати ніколи не пройде, рана лише з часом зарубцюється, та все одно буде кровоточити. Тримайтеся… Більше в такому горі нічого і не порадиш.
Радійте своїм донечкам, а синочок тепер став ангелом-охоронцем для вашої сім’ї.

7 лайков

Перепели Техасець і Фараон

1 лайк

Жанна сочувствую, крепитесь.
Козочки вам помогут в этом.Я Жанна по соседству В селе Большая Салтановка рядышком нас разделяет 4 километра.Я имею хозяйство и 11 голов коз но поглядываю на камерунцев такие они прекрасные.
Размножайте и показывайте малышей будем радоваться вместе.

8 лайков