От бігла вздовж, щось сфоткала… хоч би надивитися, нанюхатися… Ото як завжди - життя через об‘єктив фотоапарата. Чи смартфона, це несуттєво. Якби зупинитися? Кожну весну планую інший темп, інші роботи, і знову намагаюся розсмішити Господа…
Гарна ідея, руки чухаються зробити
Як точно підмічено!
Наче і зупиняюсь на мить,краса всюди і запахи
та тут же згадую…ой,ще те треба щось зробити і побігла далі, і так весь час ![]()
Якщо є ряд туй - відпустіть крайні біля доріжки і формуйте потроху. Не швидко це, але чим раніш почнете…
Колись мені пощастило багато їздити у відрядження у європейські сади. Якби ви знали, скільки цікавого я побачила дома на своїх фото!
Аквилегия - самый взбалмошный цветок, какой сорт не сади - все равно получишь сортосмесь. Зато я научилась этого ждать и радоваться.
Очень красиво! Вы сами ухаживаете за всеми растениями?
У меня с этой аквилегией тоже… Мало того, что самосейка, вывести не могу, так теперь радуюсь разноцветью
Да, сама. Только на стрижку изгородей и скарификацию газона весной приезжает бригада.
Холодно, майже нічого не цвіте, суниці ще зовсім немає…
Ні зими, ні літа…
З закордонних відряджень я звісно теж привозила магнітики, бо інколи вони були дуже художні. Але завжди привозила рослини. Так, контрабандою, а що було робити? Зараз проходячи повз, нагадую собі сорт рослини та звідки. Бо ж записів не вела, все ж здається, що пам‘ять не підведе…
Ось цей чебрець я привезла з Греції. Скажете, що в ньому такого? Не знаю… сорт невідомий, низенький, розростається швидко… Та може просто тому, що і нічого іншого не було, що впало в очі та росло б на півночі України…
Людочка, не очень он и низенький. Я вот недавно на выпасе нашла небольшую лужайку с чебрецом вообще очень мелкий. Меня цветы привлекли взяла понюха, а он пахнет обалденно.
Как думаете если пересадить себе в сад с поля расти будет?
Чебреці колекціоную і дуже люблю, довго роздивлялася Ваше фото,думала, що це фуопсіс, а це виявляється чебрець!
. Ми теж з подорожей квіти привозимо:heart_eyes:, а остання наша росслинка-деревинка, грушка сорту Стрийська,і привезли ми її зі Стрия:blush:.
На минулому тижні були в лісі.Бачила 2-3 кущики квітучого чебрецю, а інший ще не цвіте. Мабуть різні вони. У нас збирають чебрець на Трійцю, клечальне зілля. Люблю, як пахне в хаті чебрець і полин. Згадується далеке дитинство, глиняна долівка свіжозмазана перед св"ятом , і чебрець. А ще аір. Тепер так не роблять, у всіх порядки, красоти. А я люблю. Тоді пахне св"ятом і дитинством. От тільки нічого вже не вернеш.
Ні, цей не такий, що у нас виростає. Цей нижчий. Як флокс филовидний.
Чого ж не роблять. Кожен рік купляю !
В нас є “не красоти” хаті понад 200 років, старезна дерев’яна хата, підлога правда не мазана глиною бо на Львівщині дуже волого, і в тій місцевості вода дуже близько,метр копнеш і вже набирається водою. Кожен рік збираємо зілля,сушимо під стріхою і в хаті,аромат… Не надихаєшся, стіни побілені вапном,коли приїздив влітку до нас у село товариш зі Львова,то казав,що переїде жити до нас,в квартирі в нього задуха, євроремонти із всіма “дарами” хімпромисловості, очі печуть постійно. А тут живий музей,з ароматами і стариною. А коли ще випив чаю із чебрецю карпатського, вересу та іван чаю взагалі поринув у дитячі спогади.
Світлана, заводьте свою сторінку і показуйте свої красоти. Бачу, що є вам що показати.