Будиночок для друзів на хуторі Михайлівським

Люда, то на мисливських фазанах окуляри? А я , чесно, стидалася спитати, подивилася на птахів у книжці і подумала, що то мабуть старі фото.

Так, окуляри, бо фазани - канібали.

1 лайк

А моі кури також не миряться між собою і не тільки півні

Так вдягнить окуляри. А яка у Вас порода? Бійцівська чи просто сусіди погані?

Темна брама і оргпінтони а особливо борківська барвиста попали дуже курочки але забіяки…Брама ще не несуться то можна щоб погуляли разом а не виходе

Зрозуміло. Погані сусіди. Тоді одне - окуляри.

Хотів би і я там побувати! Пані Людмила скажіть коли ще буде зЇзд?

Я не є учасником цієї організації, тому не знаю, коли ще буде з‘їзд. Здається, вони проводять його вже кожної зими. Сходіть, будь ласка, у фейсбук на сторінку , підпишіться на організатора Насінневого Челенжу, сторінку Насіннева скарбниця і там буде можливість подивитися всі записи доповідачів, вони виклали їх в мережу. А ще підпишіться на сторінку Міри Волощук, вона там всі чотири дні. І зараз повинна бути ще два наступних дні.

2 лайка

Здравствуйте, у моей Василисы, когда котная на 3 месяце была, бывший хозяин сдоил, что бы я понюхал. А я т попробовал. И вот тоже поразился, молоко соленое! Наверное солевой баланс нарушился, может воды мало пила, а лизуна наелась :blush:

Доброго дня, Олександре! Так, я знаю, що у квітних кіз молоко солене. Але в мені кози тількі но народили. Це мабуть все ж таки заморські фрукти-овочі були.

2 лайка

Людмила, здравствуйте! С бооольшим удовольствием прочла и просмотрела Вашу страничку! Красота-то какая! Сколько труда, сил! Спасибо, что делитесь…:hugs:

Спасибо, Виктория, очень приятно! Я начинала приглядываться к карликам с прочтения Вашей странички. Так что считайте, что Вы мой вдохновитель. На форуме для меня много знаковых людей, у каждого конечно своя роль , и каждому я благодарна. А ещё приятно, когда есть личное знакомство благодаря последней встрече козоводов.

3 лайка

Люда побывала у вас в гостях.Удачи и главное здоровья и весеннего настроя. :rose: :rose: :rose:Люблю ходить в гости сколько друзей становится и опыта набираюсь.

1 лайк

Спасибо, Оля, и за здоровье, и за настроение! А то часто ни того, ни другого не наблюдается… Спасибо форуму за мотивацию!

2 лайка

:hugs: я рада, Людмила! На встрече козоводов я была впервые, незабываемые впечатления…, тк мы тоже ,своего рода, отшельники в деревне, а друзья все городские… на форуме -отдушина, но общение воочию, энергетическое-никто не заменит… драйв сумасшедший получила, как в молодости на концерте любимой группы :cowboy_hat_face:

5 лайков

Щось настрій… отакий. Темно, холодно, а повинна вже планувати посадки весняні.
Дякуючи дівчатам з форуму в мене купа посадматеріалу у вигляді топінамбура та гарбузового насіння для боротьби з бурьянами на сусідній заброшеній дільниці. Та раптом прийшла зима ( хтоб міг подумати! Це ж початок лютого!) та поламала всі плани…

13 лайков

Я щойно вичитала, що з 9.02 буде потепління. Скільки тої зими :sweat_smile:
Відганяйте хандру і не ховайте далеко насіння :wink:
Люда, актинидію коли обрізати треба?

3 лайка

Восени. Але можна і зараз, поки рослини сплять, бо стечуть соком і … все

1 лайк

Таке сонечко зранку було, такий настрій був, що аж закортіло помити авто. Поїхала, помили, натерли воском…
Вибачте! Винна! Пішов лопати й сніг. От жеж …

26 лайков

Як у Вас гарно ! Любуюся та чоловікові показую … є до чого прагнути ! :heart_eyes: :star_struck:

5 лайков