семь потов сошло,пока отправила и так ничего и не поняла.
То, мабуть, не з Вашого виводка такий брюнет! Підкидиш?
Але ж все відправилось!
Да.Васіліса.Але це вже доччина. Зять в підїзді знайшов з обпаленими вусиками,поламаним хвостиком і відкушеним чи відрізаним,бо дуже коротенький,як у рисі. Забрали собі,у них уже два дорослих кота,а це третє.
Спасибо большое за информацию!
І у мене такий є, тільки трішки старший.
Всех с праздником!Пусть сбудутся ваши мечты и ожидания, пусть все козочки и козлики повыше прыгают,получше кушают и полегче рожают ( правильно или нет?)красивеньких козляточек! Пусть все котики и собачки будут живы и накормлены, а цветочки пусть не знают вредителей! у моих два вредителя: засуха и муж. он вечно их подкосит.
Дякуємо за прекрасні побажання!Взаємно!
Так він же не навмисне це робить.
Я сама саджу, саджу оде побіля другого ( в квітниках завжди місця не вистачає ) а коли починаю полоти свої насадження, то обовязково щось зрубаю. Особливо весною, коли частина квітів вже вийшла із землі і активно росте, а частина ще після зими тихенько дрімає . Часто махну сапкою і
уже згадаю про те, що там росте якась лілія чи хоста, коли почую характерний хрускіт…
Як це знайомо.Аж плакати деколи хочеться.Здається, прибила б себе за власну рукожопість.
Дівчата, придбайте таку сапку-рихлячок, на 3-4 зубчики. На весну саме те. Мені колись дочка привезла наборчик, німецький. Я його так люблю і на грядках, і в квітнику, в малині. Одне погано - маленька ручка, нахилятися треба. Воно ж для міні-грядочок придумане. Є ще лопатка, я її на розсаду беру.
у мене така сапка є. і грабельки такі маленькі. мені вони дуже нравляться.
мои клематисы.не все,но на большее духу не хватило. и симметричная красотка.
Оце краса у вас !! І котик симпатюлька )), і губки біленьки - бантиком ))
А на клематиси духу не хватило фото вставити ,чи колекцію поповнювати )
І жовтеньке цікаве ,то ехінацея?