Ваши клематисы-красота, и кошка вне конкуренции!
Не хватило духу выставить фото. Я не довчилась.
Кошечка точно красавица, ещё немножко боится быть в руках, вырывается, видно, бедняжке досталось, пока попала в хорошие руки. Тут её любят.
Эхинацея. Ще маю червону, оранжеву, зелену. рожеву
Оо, зелена ,то цікаво . Мені щось все таке незвичайного кольору подобається. А хочу ще зелену хризантему собі. ))
Кошка прикольная, и носик нарисованный, и губки, воротничок, лапки еще и кисточки на ушках
В “Сільському віснику” за грудень є зеленоквіткова хризантема.
помилилась,за листопад,№11.
Дякую, тільки в мене газети нема ((. А там великий кущ пропонують , чи саджанці ? . Бо я б хотіла на весну молоденькі росточки . Минулої весни знайшла недорого чимало сортів продавали , то думаю ще і на цю весну щось доповнити .
А можна дізнатися детальніше де купляли і мені хочеться, поки що у мене тільки один сорт є…
знайдіть в інтернеті"Сільський вісник" і подивіться по каталогам,за 2019 р. №11. там три сорти зеленої хризантеми,по 3 шт. в горщику,молоді саджанці.
Тю , я думала газету тільки треба , дякую ,зайду подивлюся .
у меня еще и лилейники,и ирисы есть.
Красота у Вас, Галя. Лілейники чудові:heart_eyes:
це ще не всі.от як зацвітуть літом і лілейники,і іриси - красота! засуха нам тільки мішає. і місця у мене вже для них мало.думала відправити пару мішків людям в Донецьку та Луганську обл. безкоштовно,хай озеленюються, але їм ще не до цього.
Галя, на форумі весною можна буде створити весною оркему темку про продаж чи обмін квітами. Думаю, знайдеться багато бажаючих мати таку красу на своєму дворі.
Можеш трохи розповісти про свої квіти. Наприклад, бачу на фото вище , лілія водяна росте в басейні, це мало знайома рослина. Можна звідки вона (де куплана) і умови її вирощування.
Я якщо можна вже в черзi))
Галя десь пропала… а тут уже утворилась черга
Прийде і скаже, що я тут вже її квітами почала приторговувати