Американський стафордширський тер`єр

Хочемо взяти в родину Стафа,хто тримає в себе в родині цю породу, хочеться почути про содержаніє,який характер в цієї породи,читала багато,но різніі відповіді на мої питання,одні пишуть що неагресивні,хочемо в родину 5діток.Всі за і протів.

4 лайка

Яночко, а не у Вас є лабрадори?

1 лайк

Так є


Іночька влюбилась в цю породу,ну є побоювання стосовно агресії

Агресії у лабрадорів я небачила. Одного зараз кормимо бо сусідка померла. Другий в кінці вулиці.
А ось до лабриків стафа я б не брала. Незабуваєм що у стафа як і у піта мертва схватка, а у Вас дітки і кози і собаки. Також стафи бувають ревниві.
У мене в підлітковому віці був пітбуль, після боїв спасли, пізніше і зі стафом стикалася. Вони класні собаки. Але з ними потрібно багато займатись.
Я б для діток пікінесика взяла б. Ото реально море емоцій у дітей. Вони теж вміють добре охороняти і легко піддаються дресировкі.

6 лайков

Пікенеси,не моє,у лабрадорів так і є агресії 0,а от стаф у моєї куми це просто супер пес,так я його хочу в родину,но поки вагаюсь.

Это опасные собаки, они часто нападают на маленьких детей. Для чего такой риск.

7 лайков

4 лайка

Когда я жила в Москве, очень много было случаев убийств детей именно стаффами.
Это факты и их нельзя не учитывать.

7 лайков

Це дуже страшно,ні треба подумать,це чьоловік дуже хочє а я думаю і багато що насторожує,ну є багато хто каже що дуже діток люблять.

Яна , лабрадорів своїх пожалій , у стафов дуже велика агресія до собак … навіть якщо пощастить з характером і він буде лагідний до родини .

12 лайков

У мене теж чоловік давно мріяв про пітбуля чи про стафа. Я хоч і обожнюю собак але з дітками і господарством не хочу я такого улюбленця дома.

8 лайков

З усією повагою, але це неправда. Стафтер’єр не небезпечніший за будь-яку іншу породу із собак-компаньйонів.
Здорова генетика зі здоровою психікою + правильне виховання - це дві речі, які є запорукою нормальної адекватної собаки будь-якої породи. А безконтрольне розведення собак призводить до ось таких новин, як у Вас на скріншоті.

У колекцію до Вашого скріна, ось лабрадор.

А ось хаскі

Це також породи, у яких теж агресії до людей не повинно бути абсолютно. Тому дуже важливо, де і у кого ви берете цуценя: у заводчиків, які грамотно складають пари для в’язки, проходять племогляди, займаються дресируванням своїх собак, чи у розвідні, в яких собаки скніють у клітках і живуть лише щоб щопівроку народжувати.

3 лайка

Світлана дякую вам за гарний відгук,я хочю взяти маля,без документів на нього,але документи є на батьків,здорові та спокійні,живуть,з дітками.Але відгуки мене насторожують.

1 лайк

Якщо у батьків є документи, то чому у їхніх цуценят немає? :thinking: Може в документах стоїть позначка “не для розведення”?

це Ви самі бачите, чи це лише за розповідями їхніх власників?

І правильно що насторожують. Бо це надзвичайно велика відповідальність. У вас п’ятеро діток, і собак, я так розумію, більше ніж одна? Наприклад, я, на вашому місці, не ризикнула б взяти більше жодної собаки будь-якої породи. Хтозна як приймуть нове цуценя старші собаки, якими будуть їхні стосунки, коли вони виростуть і будуть статевозрілі. Скільки у вас лабрадорів чи інших собак?

5 лайков

Світлана вони не держуть для виставок,но сказала що є документи як на папу так і на маму,тато не в неї а окремуо злучяли.


Ось мася, якого хочемо взяти.

А мася хто ? та в любому випадку чи то кобель , чи то сука … а когось з лабриків від цієї милої мордахи може не стати . Порода бойцова , задирака … до собак особливо . У подруги скільки собак ? Одна сука ? Така собака непогана для сім’ї , але з вже дорослими дітьми - це раз , і щоб не було інших собак - це два , і серьозна дресура потрібна - це три ( а на це особливо багато потрібно і часу , і грошей , бо потрібен професійний інструктор ) .
Лабрадори був чудовий вибір , тому не треба шукати собі вавки на голову …

17 лайков

Між іншим, лабрадори не завжди такі вже й няшні по відношенню до інших собак. Ще питання, кого треба буде жаліти. Коли б вони самі компанією цуца не зжерли.
Не знаю. Я, сама маючи шість крупних собак, які (увага!) живуть не в будинку, я б не радила заводити зграю будь-яких собак, крупних чи не дуже, у великій родині.

4 лайка

Моя сестра на днях була покусана своїми собаками , які подралися , а вона влізла їх разбороняти … два дворянина , викоханих з малечку . А сестра тепер свої ноги лікує …

7 лайков

Лада я така дурна от чесно кажучи,Баді вже в другій родині Тіну за декілька днів заберуть,я так про них мріяла,але мої рідні проти них проти,я знаю що ви про мене подумаєте,але я теж так думаю,вопщем я так заплуталась, чоловік кричить нащо така собака яка не може постояти за свою родину,нас обікрали поки ми були два дні в батьків,і то чоловік щодня приїжджав кормив наших жителів,вопщем о так як є .А мені дуже сумно з ними прощатись,люблю я їх

2 лайка