Домашнє господарство “ТРИ-КОЗИ”
Добрий день,шановні форумчани ! Хочу відкрити свою сторіночку,якщо дозволите?
Звати мене Олександр,мені 59 років.Живемо ми з дружиною Галиною на околиці м.Рівне.Це захід України, Поліський край 320км. від Києва і 220км.до Львова.Вже 8років,як ми переїхали з обласного центру в село.Живемо у двох,діти вже дорослі мають своє житло і живуть окремо(двоє діток і троє онуків).
Я,підприємець,дружина-також.Землі у нас 0.22га(два участки разом).Наше гос-во не велике,складається з: 2-х кізочок,кролів,курей,собака Берта(азіатка),котик Тімоха,а також бджілки.
Ще любимо займатися садівництвом та виноградарством,висаджувати квіти.Дуже любимо тварин і думаємо потроху розширятися(придбання козлика).
Кізочки наші НІКА та ЗОСЯ,яких ми купили на Львівщині в квітні 2015р.у віці однієї та двух неділь,випоювали молоком козиним до 6(шести місяців).По мірі можливостей будемо добавляти фото,а також спілкуватися.
БАЖАННЯ: дочекатися молочка та навчитись робити сиррррр !
Подяка Олені "Тэфа-Милк"за запрошення на форум.
Велика подяка Татьяні та Антону за створення цього прекрасного форуму.На форумі можна побачити,як молодь підіймає сільське гос-во,тваринництво,яке так занедбало в нашій державі,честь їм і хвала.
Ми Вас любимо, запрошуємо на чай чи каву(молока ще не маємо…) Зичимо здоров`я Вам та Вашим підопічним,любові та мирного неба.
Всіх форумчан хочу привітати з наступившим Новим Роком!
Хай у рік МАВПОЧКИ
Вам буде все до" лампочки"
Хай сміх веселий скрізь лунає ,
А щастя й радість ВАС не оминає.
Фотографії на ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ 2015р