Шановні козоводи. Особилво ті, що роблять сири з власного молока. Усі ми разом прагнемо популярізації українських сирів у суспілстві. Саме для цього у Музеї Сиру на Шовковичній відбудеться перша закрита зустріч сироварів і рестораторів.
Ця зустріч спрямована на популярізацію фермерського сироваріння в Україні. Обмін досвідом і презентація українських фермерських сирів рестораторам.
Подія відбудеться 11.07.2016
План події:
У цей час в Україні буде досвідчений сировар з Німеччини, пан Волтер Маер. Сам з родини сироварів він викладає сироваріння вже більше 30 років у Баварії саме для невеликих фермерів. Відкривав школу сироваріння у Китаї і робив сироварню президенту Мадагаскару)) Спеціалізується на континентальних сирах, на витриманих сирах і на м’яких їз пляснявою.
11:00
Пан Маер з радістю готовий поспілкуватись із українськими фермерами, разом продегустувати сири і спробувати оцінити кожний вид сиру. Обов’язкова умова - мати при собі свої найкращі сири.
14:00
Друга половина дня - зустріч з рестораторами Київа. Ми запрошуємо шефів київських ресторанів на дегустацію фермерських сирів. Це можливість за короткий час знайти те саме, що потрібно саме вашому ресторану. Налагодити прямі поставки від фермера до ресторану.
досить дивна умова…Тобто тих,кому ще немає чим пишатися у сироварінні не запрошено?Як на мене,то краще вже зробити платним вхід та ,можливо,семінар від Вольтера Маера.Те,що він буде дегустувати сири-це чудово і звісно зможе створити рекламу деяким господарствам,що добре знаються на сироварінні.Але обмін досвідом від простого дегустування може не відбутия і початковий сировар нічого не зрозуміє…
Прекрасное предложение, очень хочу приехать, свой сыр это большой труд и неважно начинающий ты сыровар или бывалый, главное оценка твоего труда и его восстребованность!