Поздравляю с шикарными козодетками.
Дякую, дуже приємно
Добрий день.
Прочитала Вашу сторінку. Знаходжуся під враженням від козочок. Такі красунькі неймовірні!
Дуже оригінальний у Вас дім і щаслива сім’я.
Я теж люблю шити, але за останній рік десь поділось моє терпіння та посидючість. Хочеться бігти до кіз, чи копати-садити щось.
А так багато творчих планів…
Вам бажаю здоров’я, любові та натхнення .
Добрий день🙂 Рада вітати вас в гостях, дякую за такі чудові відгуки🌹я теж останнім часом дуже рідко шию. Все навколо кипить, і я приймаю участь в життєвому марафоні.
З козочок в мене лишилась одна, Сюза моя любов, триматиму її скільки зможу.
Дякую за побажання! Взаємно і ще втілення творчих планів і отримання задоволення від них🌷
Какая прелесть на фото? Оля, кто это очарование?
Ще й з браслетиком на ніжці
Це козлик🙂 він такий ніжний🥰
Так є пару білих плям, цікаві фарби у природи. І завжди не повторні😀
Дівчата, невже нікому неприглянувся цей красень? Сестричка в дорозі, а він один. Моя дівчинка довгенько забігала до братика у пошуках його.
красивыееее! суперфото!
Дівчатка треба дуже ваша допомога! Настав час шукати для моєї любимої Сюзи нового хазяїна. Я вже майже продала її раніше, але не змогла. Не знаючи людини дуже тяжко її продати. Можливо у вас є хороші знайомі які шукають хорошу козу дійну. Для мене важливо щоб був випас, зерно суміш, хороша козяча компанія і хозяїн який до тварин відноситься не просто як до худоби, а з любов’ю. Дуже буду вдячна за рекомендації.
Мій вайбер 0992526151
Привіт всім!)
Вже 2 тиждень як моя любима дівчинка поїхала в турботливі і дбайливі руки Тетяни в Одесу. Ця людина викликала в мене цілковиту довіру і я відпустила Сюзочку з спокійною душею.
Окремо скажу за перевозчика Таню, вона вже третій раз перевозила мою тварину, але цей раз був жахливим. Я не очікувала такого результату. Тим більше що рік назад на Одесу їхала моя ярка, так вона менша трохи була за Сюзу, та ця остання перевозка вилізла нам боком. Я здивована що Таня перевізник тварин допустила таку ситуацію. Сквозняк в машині, де є дійна тварина і затримка до призначеного часу. По попереднім доставкам не виникало ніяких питань, а в цей раз навіть саме спілкування з Таніного боку було різким, на це я уваги особливої не звернула, бо все може бути може людина сильно заклопотана. Та скажу відверто я розчарована останньою доставкою.
Продовжу, кіз я тримала з 14 року, чого тільки за цей період не відбувалось, чудовий час і досвід мого життя. І коли Сюзочка поїхала я все чула її тихий голос, мені кортіло бігти косити, чи доїти її. Мене питають чи сильно змінилось моє життя, скажу на цю мить, часу вільного більше не стало, все одно такі натури як я завжди знайдуть чим себе зайняти, круть верть) єдине що дуже відчувається це немає молока смачного. Купила коров’яче воно щось мені не пішло поки що. Та на щастя в мене є ви, і я обов’язково налаштуюсь придбати його в когось з вас.
Не думаю що моя сторінка з цими чудовими тваринами перевернута, колись настане той час я знову до них повернусь. Ці тварини лишаються в серці назавжди. Сюза назавжди в моєму серці. Я вже казала якби це була собака нізащо не розлучилась би з нею, я не шкодую вона в чудових руках, там в неї є компанія, є любляча господиня, в гарний шлях моя хороша, радуй нову хозяйку і тобі найкращого козинного життя, ти чудова і хозяйка в тебе прекрасна.
Цікаво, до якої Тетьяни з Одесси вона поїхала? Вона форумчанка?
Так вона є на форумі, та не дуже ще вправно ним користується ми знайшлись з нею через фейсбук. І вона знайома з Вами) Я казала що донечка Сюз цьогорічна у Вас)