"ЗЕМЛЯНЕ і Ко - вітає вас!

Сестричка з дітками приїжджала, вінок мені сплела )

35 лайков

А в морозиво добавляєш вершки, чи є якийсь спрощений рецепт?

2 лайка

0,5 л молока
3 ст ложки з горкою какао (хорошого)
3 жовтка
3 білка
200 грам цукру
1 пачка ванільного цукру
Молоко грію, засипаю какао, венчіком перемішую.
Жовтки з цукрами збиваю венчіком, додаю в молоко і грію перемішуючи венчіком до 70 градусів.
Різко остужаю в холодній воді, додаю білки, збиваю венчіком і в мороженицю.

Для млинців:
250 грам борошна
400 води
1 ст ложка олії
Щепотка солі
В млинниці тримаю 2 хвилини і накручую на конус.

8 лайков

Робила попередньо з вершками, виходить як з кусочками масла, зажирне для нас.

3 лайка

А я как раз хотела спросить ссылочку на рецепт из сливок. В прошлом году, помню, читала, хвалили , что как пломбир. Дадите , пожалуйста ? Надо будет попробовать , а то иногда нет времени варить сыр и все молоко через сепаратор пускаем, сливки много.
Верхний рецепт то же очень вкусно смотрится!

2 лайка

Катя ветеринар гарно описала по цій ссилці рецепт

3 лайка

Благодарю! :rose:

1 лайк

я по Катиному рецепту уже пару лет делаю, всегда получается и всегда ооочень вкусно, иногда не услежу и сливки жирноватые получаются, тогда - масло бью

3 лайка

Умка пухне :laughing:

7 лайков

Привіт всім :wave:
І пригода сьогодні зі мною сталась. В 6 ранку, дою собі годую дівчат, вже і малих погодувала, дійшла черга нашого мачо. Дала йому їсти, взяла відро води свіжої дати, і зупинилась подивитись на його незрівнянну красу біля дверки (вони у нас з рабиці з металевим контуром), і раптом удар, що зуби скрипнули. Реально відчула як полетіли зірки і десь хвилину приходила до тями. Це так Дамір дверку вибив, замок вигнув і металевим уголком мені в лоб з розгону. Добре що голова нахилена була, інакше би по зубам могла получити :exploding_head:

Взяли ціпки металеві і нав’язали до стовпчиків, перший цап такий шкодник, всі інші стрибати стрибали, але шкоди не робили.

9 лайков

Это классика! Проходили. :wink:

2 лайка

І все таки яка радість коли відбувається так як задумано!
Сюз родила трьох, під нею лишилась козочка до 3 місяців відсаджувала на ніч, день весь її був. В 3 місяця відлучила малу, тримала за перегородкою тиждень і 10 днів окремо за 20 метрів. Результат, при з’єднані мала полізла до дійки, мама не пустила, вони були разом всю ніч і ранішнє молоко все моє. Сюза її не пускає до вимені.
Чудово :star_struck:

13 лайков

Шантрі 1,3 роки. Бруня - Амалі - Шантрі - Грек

Ярка

23 лайка

А вечором у вимені приблизно 0,5 л от і як задумано. Підпустила все таки. І наїлась від пуза малеча.

20 лайков

За день уговорила таки маму на молоко :grinning:

1 лайк

Так, вмовила. Настрій на весь вечір пропав.

Оля, не расстраивайтесь, ведь ничего катострофического не призошло. А если надеть на Сюзи лифчик? И молоко цело, и малышка рядом

1 лайк

Так, авжеж нічого страшного. Ліфчик вже був зриває, рішення завжди є і не одне. Вже в процесі :slight_smile:
Дякую за підтримку! :rose:

2 лайка

Вчора були на озері, там живе родина лебедів. Діти вже надивились на них, підплили просто до нас в притул :slight_smile:

І як же без Уми, яку Тихон покупав, їй це не сподобалось прийшлось тримати на руках.

30 лайков

Шикарный у вас пляж, никакого моря не надо.

4 лайка