"ЗЕМЛЯНЕ і Ко - вітає вас!

Знову гримить :no_mouth:

А поки ще хмара лиш іде сьогоднішні фото з прогулянки :hugs:

34 лайка

Оля у нас тоже тучи вокруг да около ходят,и сено скошено. :hot_face:Хорошо хоть не много.Тоже переживаю.

2 лайка

На цей раз Слава Богу лиш дощик!

2 лайка

В мене був кран гнучкий, забився, Тарас ремонтував, щось пішло не так :slight_smile: тепер в мене теж “гнучкий кран” :grin:

22 лайка

Краще гнучкий ,ніж ніякого :shushing_face::wink::grin:

3 лайка

Замовили новий, такий самий як був. А цей девайс виручає :upside_down_face:

1 лайк

А цей кадр називається: - “взлітаємо” :smiling_face_with_three_hearts:
Або : - мама давай на льотну смугу;

29 лайков

Ой я балдею от вашего окраса.малышка и мама шикарные😍

3 лайка

Сюза родилась такою:
8e7062353f1be49cda289095f8863544

Я її побачила і не змогла відпустити, вона родилась одна як царівна, така і зараз, моя дівчинка, вона козопес. Дає ніс щоб цілувала.

А серед трьох цих дівчат, моя фаворитка Нігерія - чорна. Вона з народження іде цілуватись, а подобаються всі три. Вони для мене чудові.

25 лайков

Така гарнюня маленька)

1 лайк

Ця мордашка , така важна з перших днів уже видно , що має бути улюбленою фавориткою .

2 лайка

Смакотішка :yum:

26 лайков

Берта 48 днів лактації
Ранішній надій після 12 годин перерви
1954 грама 4 окот

Сюза
40 днів лактації, ранішній надій, 12 годин перерва
2306 грам 2 окот

Пасьба 5 годин, сіно, зерно 2л суміш день на козолице.

13 лайков

Молодцы девочки! Вот и я такого мнения лучше держать несколько коз, но хороших.
А вымя у Берты желает лучшего. Хотя соседка говорила, что ее лучшая коза с тоже с таким выменем.

1 лайк

Так вим’я складне, пасеться з мішочком, в минулому році давала багато молока і розтягнула його до землі майже. Доїться легко тільки не в відро інакше треба піднімати і руки швидко змучуються, а в банку 2л, стоїть як вкопана і легкодійна. Молоко смачне в неї, не таке плотне як у моєї нубічки. Ще є її величюжний плюс, вона дуже спокійна, їсть гарно, маленька, а молока дає гарно як для її росту. Вона нижча за мою ярку. Коза взагалі безпроблемна.

5 лайков

Мої дівчата вже на електропастуху пасуться. А сьогодні Тарас зробив їм накриття якщо дощ, поки заберу щоб не мокли :hugs:

Салатове це відро 15 л. А саме накриття з банера, пригодився :slight_smile:
Там де нема трави, мотоблоком фризою пройшли по периметру, щоб нічого не чіпляло провід.

16 лайков

А мои козки без меня пастись не будут:thinking::disappointed_relieved:. Даже однажды муж хотел помочь, нет, не пошли с ним.

1 лайк

В мене теж так було, поступово привчили.

1 лайк

А какая площадь под пастухом?

Зараз приблизно соток ±50, хороша ділянка, трава, кущі, огороджували і більше. Докупляли провід.