Оля, вопрос очень интересный, я посвятила выбору растений для сада довольно много времени, и искала именно такие растения, как и ты. Главное требование к растениям, чтобі их не ела никакая тля и другая живность.
Так, різниця дуже відчувається. У Брусі молоко солодше, жирніше (не по аналізам, а по вершкам і сиру), дуже легко п’ється і, випивши його сирого, вже іншого сирим пити не хочеться, тому з Лізуненого роблю бринзу, сир, солодке печу, Брусіне випиваємо парне, за один присіст. Ще по малим помітила, Лізини в 3 тижні вже все пасли, а Брусіни напивалися так молока, що на пасьбі більше грались, тепер забираю ранішнє, повністю почали пастись малі. Можу підтвердити, що надії на Брусю виправдались.
І Плямку і Лілу 25, хотіла продавати, бо не вміщаємось, але поки що всі дівчата в мене. Лілу мені подобається по розвитку - гарно пасеться і характер в неї дуже довірливий. Плямка взагалі наша улюблениця, довго можу про неї писати)))
Свадьба відбулась у Лізи+Добриня (поки що чекаю 21 день)
Брусю з Добринею планую на кінець осені.
Добрик - молодчинка, поливається, залицяється, цілується та ароматизує коньяком з мускатним горіхом. Що характерно, після нього речі випрані не пахнуть. І запах мене не напружує, весною взагалі не було запаху.
Поздравляю со свадебкой!
Мы в этом году всех кучненько кроем. Расчитываем на зимний отпуск Т.ч. вот сегодня 4-ре свадьбы сыграли
Оля, у тебя такие фотки замечательные получаются. Всегда их смотрю с удовольствием. Это у тебя там на дальнем плане стульчик в кадр попал? Можно и отдохнуть, пока козюли кушают
Я вот иногда и вздремнуть умудряюсь. Только нужно дерево подходящее найти, чтобы облокотиться. А то без опоры падаю
Я раніше сиділа на землі і мігрувала по всьому полю, тепер всюди засуха, тільки біля потічка зелена трава і дерева з листям, стульчик дуже зручний, в цьому році придбали, легкий, для переноски. Спить на пасьбі в мене чоловік))) раз навіть кози самі прийшли - напаслись, сиділи під воротами. А чоловік пізніше прийшов)))
Мене питала Дарья про перевізника, є служба заявок, куди вони поступають і потім водії дзвонять операторам і виконують заявку. В моєму випадку це була доставка Київ-Запоріжжя. Їхала малишня правда довго, 24 години, хоча мала би добратись за 10. Водія затримали десь. Номер служби: 099 909 70 10
За роботу оператора заявник заплатила 100 грн.
І в заявці вказується сума за яку буде робитись доставка.