"ЗЕМЛЯНЕ і Ко - вітає вас!

Оля, вопрос очень интересный, я посвятила выбору растений для сада довольно много времени, и искала именно такие растения, как и ты. Главное требование к растениям, чтобі их не ела никакая тля и другая живность.

создала темку в саде-огороде [Неприхотливые растения для озеленения участка возле дома] (Неприхотливые и красивые растения для озеленения участка возле дома)

1 лайк

От і поїхав Чедер в свій новий дім :raised_hand:

26 йому було 6 місяців, вага хороша, чоловік тяжко ніс :smile:

13 лайков

Дякую Лізуня за сніданок))))

9 лайков

Оля, завтрак выглядит так аппетитно :blush:
Какая Лизуня у тебя молодчинка

Еще хотела спросить тебя по вкусу молока твоей нубийской полукровки. Проявились ли во вкусе молока как-то нубийские крови?

2 лайка

Так, різниця дуже відчувається. У Брусі молоко солодше, жирніше (не по аналізам, а по вершкам і сиру), дуже легко п’ється і, випивши його сирого, вже іншого сирим пити не хочеться, тому з Лізуненого роблю бринзу, сир, солодке печу, Брусіне випиваємо парне, за один присіст. Ще по малим помітила, Лізини в 3 тижні вже все пасли, а Брусіни напивалися так молока, що на пасьбі більше грались, тепер забираю ранішнє, повністю почали пастись малі. Можу підтвердити, що надії на Брусю виправдались.

6 лайков

Как прекрасно, когда оправдываются ожидания! :blush:
Пусть и все её потомство будет с вкуснейшим молочком!

1 лайк

Оля, а ты Плямку себе оставила?

І Плямку і Лілу 25, хотіла продавати, бо не вміщаємось, але поки що всі дівчата в мене. Лілу мені подобається по розвитку - гарно пасеться і характер в неї дуже довірливий. Плямка взагалі наша улюблениця, довго можу про неї писати)))

4 лайка

Так ты и пиши :wink:
рассказывай про своих любимиц.
Кстати, а в этом сезоне уже козьи свадьбы были у тебя? Как Добрыня себя ведёт?

пару фото, писати зараз взагалі немає коли, зараз біжу пасти, а так консервація і т.д.

19 лайков

Свадьба відбулась у Лізи+Добриня (поки що чекаю 21 день)
Брусю з Добринею планую на кінець осені.
Добрик - молодчинка, поливається, залицяється, цілується та ароматизує коньяком з мускатним горіхом. Що характерно, після нього речі випрані не пахнуть. І запах мене не напружує, весною взагалі не було запаху.

2 лайка

Поздравляю со свадебкой! :blush:
Мы в этом году всех кучненько кроем. Расчитываем на зимний отпуск :wink: Т.ч. вот сегодня 4-ре свадьбы сыграли

Оля, у тебя такие фотки замечательные получаются. Всегда их смотрю с удовольствием. Это у тебя там на дальнем плане стульчик в кадр попал? Можно и отдохнуть, пока козюли кушают :smile:
Я вот иногда и вздремнуть умудряюсь. Только нужно дерево подходящее найти, чтобы облокотиться. А то без опоры падаю :smile:

1 лайк

Я раніше сиділа на землі і мігрувала по всьому полю, тепер всюди засуха, тільки біля потічка зелена трава і дерева з листям, стульчик дуже зручний, в цьому році придбали, легкий, для переноски. Спить на пасьбі в мене чоловік))) раз навіть кози самі прийшли - напаслись, сиділи під воротами. А чоловік пізніше прийшов)))

3 лайка

І вас вітаю, бажаю козульок і молочних мамочек))) і плодотворної відпустки в майбутньому!)

Мене питала Дарья про перевізника, є служба заявок, куди вони поступають і потім водії дзвонять операторам і виконують заявку. В моєму випадку це була доставка Київ-Запоріжжя. Їхала малишня правда довго, 24 години, хоча мала би добратись за 10. Водія затримали десь. Номер служби: 099 909 70 10
За роботу оператора заявник заплатила 100 грн.
І в заявці вказується сума за яку буде робитись доставка.

9 лайков

Давно не писала, вирішила пофотографувати трохи своїх землян))
Дівчата во главі з Чегеварою.

8 лайков

Чоловіче царство.

11 лайков

Мама і доця

Сонюшка

11 лайков

Годувальниці
Їхня хата

Двері в світ

Коридор

Родильня, садочок

Вона же

кормушка між стайками

кормушка для зерна та сочних

закривається зверху

стайка загальна

просто привіт)

ранішня роздача

12 лайков

КАКОЙ КЛАССНЫЙ ДОМИК ДЛЯ ПТИЦЫ. ЭТО ЛЕТНИЙ ВАРИАНТ?