За политику - бан. БАН. Война - это всегда политика

Каждый для себя решает сам.У меня своя правда, у Вас - своя. Я здесь это не обсуждаю. Здесь форум КОЗОВОД. За политику Бан. Или нет, а, админы?:ok_hand:

7 лайков

Я щось сказав пафосного?! В чому пафос? В тому, щоб зробити життя “позаполітикових” меньш комфортним? Так воно - це ваше . Інна, вам вже некомфортно .
Багато форумчан непокоїлися з приводу вашої відсутності та вашої долі.
Мабуть хвилювалися що не можуть почути вашої поради, або не можуть купити чарівні крема для шкіри та вимені( щира вам подяка за них!), або не розуміють як “подолати” працю форуму?
Ні, Інно ми всі турбувалися з іншого приводу. З приводу вашої долі та були у співучасті у вашому житті.
А могли б сказати: “гаразд. Немає одного продавця (консультанта) - знайдемо іншого. І якак різниця, як його будуть звати. Головне - мати товар та пораду такої ж кваліфікації”
Інно, таке відношення вам би радило?

3 лайка

Цензура. Йдіть до нас.
Моя однокласниця живе в окупованому Донецьку. Чоловік - росіянин, приїзжий. Вона врач вищої кваліфікаціі, костоправ. До початку повномасштабного вторгнення оправдовувала своє буття гуманітарними медичними правилами. От цікаво чим вона себе зараз виправдає. Чекаю

3 лайка

Донецьк та Луганськ - невід’ємна частина усієї України. Написавши ДНР - ви вже вписали проросійську парадігму , антиукраїнську. І це - ПОЛІТИКА.
Це наша держава і “МЕШКАНЦІВ ДНР” як я розумію - це не обтяжує.

9 лайков

Як що цей форум міжнародний, то де є можливість працюватиина ньму англійською, іспанською, українською мовами?
Міжнародний - то забаганка “по руськи”

1 лайк

Рильце в пушку - класно :+1:
Тільки всі мої пости за Україну- видаляються майже миттєво, а той пост,що скриншот- красується й досі

7 лайков

Це ви про оцей свій допис кажете?
Я його навіть не читала.
І навіщо ви розміщуете повідомлення з російською пропагандою?

Це не її допис, це допис який лишився на форумі і питання у дописувача, в тому, що його чогось не видалили ніхто з адмінів. Це 185 повідомлення в темі про війну

3 лайка

Якщо на повідомлення достатньо скарг - воно приховується автоматично. Приховане повідомлення можна зробити знову відкритим відредагувавши його, або довівши модераторам, що скарги були помилковими. Здається так працює ця система.
Повірте, тим, хто має функції модерації, не має часу наразі розглядати кожну тему і кожне повідомлення під мікроскопом. Для цього є прапорець - тисніть, якщо бачите десь щось неприпустиме.

2 лайка

А прапорці не завжди працюють !
Ми по 7 чоловік тиснимо, а воно красується.
Я не про цей конкретно скрин пишу, а взагалі.

А взагалі є різні маленькі прийоми, щоб обійти скарги користувачів. Як дискутер з великим досвідом, я про це знаю, і не тільки я. Але розкривати подробиць не буду. В такому разі потрібно писати скаргу особисто модератору чи адміну. Коли у них буде час - вони розглянуть вашу скаргу і відреагують.

2 лайка

Інтернет у мене 24кбіт/сек, картинки грузяться по півдня іноді, і то тільки тому, що захожу зранку на козовод на компьютері и залишаю на весь день. Відео, взагалі неможливо загрузити. Та й то добре, хоч мобільний інтернет є, і син налаштував роботу телефона у якості модема. У нас і електроенергія не завжди є.
Хоч би текстові повідомлення прочитати.
Я зараз дуже зайнята іншими справами, на форумі буваю декілька хвилин на день. Модерувати як раніше можливості не маю. Тим більше, шукати пости по номерам, на це мені декілька годин потрібно.

5 лайков

Зависит от того, какой уровнь доверия того, кто жмет на флажок. Чем выше уровень доверия, тем меньше людей нужно. А также, модератор или админ может «отклонить» жалобы, если не согласен. Это сложная система, цель которой максимально доверить модерирование самому сообществу, но при этом минимизировать злоупотребления.

2 лайка

Теперь все ясно.

1 лайк

Це наклеп.

Не вводите читателей в заблуждение, это ваши вымыслы, которые не имеют ничего общего с реальностью. БАН за упертые нарушения правил форума, и только так - так уже 7 лет, с самого первого дня основания. Если вам внапряг почитать правила и их придерживаться, и вы не цените время модераторов и администраторов, которые НЕ получают ни копейки зарплаты, но тратят часы своего времени и энергии - то вас будут банить. Т.к. забанить проще, чем постоянно ходить за человеком и подчищать его нарушения. Нарушать правила - это плевать в лицо модератору, это прямо как сказать “да мне пофигу на ваши усилия и на ваши правила, что хочу то и говорю и где хочу там и пишу”. На такую наглость я лично буду реагировать жестко.

Более того, кто хоть немного наблюдателен, тот давно заметил, что во время войны как раз банов намного меньше, чем было до войны! Сейчас сообщения нарушающие правила просто стираются, опять и опять, причем в основном от одних и тех же упертых наглых людей, которые ни в какую не хотят прочитать правила форума. Раньше, до войны, этих людей я бы лично забанил на несколько месяцев. Т.к. ни сил ни времени нет ходить читать и подчищать. А сейчас же делаю скидку на то, что у всех эмоции, нарушают - т.к. зашкаливают эмоции, и терпеливо тратим время, чистим форум от ненависти и других нарушений, но не баним людей. Но кажется мало кто это даже замечает/понимает.

Все, кому кажется, что это пророссийский форум - лучше не позорьтесь с такими догадками. Лучше промолчать, чем говорить подобную чепуху. Если сейчас не можете адекватно оценить действия администрации - лучше промолчать. Т.к. ваши слова запечатлены тут навеки, и вам потом самим будет стыдно их читать через какое-то время.

10 лайков

Вот читателям пример, как человеку вообще наплевать на то, о чем эта тема… Причем сам создал тему, и сам же пишет флуд (то есть, сообщения не по теме). И если я это сейчас удалю, начнутся вопли - мол проукраинские сообщения удаляем. А то, что это сообщение не по теме, и на такие сообщения ставится флажок, и у команды форума есть полное право его удалить за нарушение - об этом как-то все хитро промолчат, да? Налицо эмоции и желание поспорить и выяснить отношения, и полное наплевательство на идею форума в принципе. 3 нарушения в одном сообщении.

8 лайков

Така можливість присутня. Мабуть, ви не бачили постів англійською від англіськомовних козоводів?

2 лайка

Це звичайне запитання, а не маніпуляціі. То чому ви не можете на нього відповісти? Впевнена, якби було що, ви б відповіли.

1 лайк

Если бы вы остались без дома, своих близких, любимых животных я думаю вам не очень бы хотелось писать о цветочках и травке.

И в чем состоит ваше предложение — что должен сделать козоводческий форум?