Виставки-ярмарки сирів, поради та рекомендації

Привіт, шановне товариство!
Запросили мене з моїми сирами взяти участь у виставці ярмарці, яка проходитиме у нашому райцентрі з приводу святкування Дня Незалежності. Я ніколи участі у такому дійстві не приймала і тепер задумалась, як все правильно організувати представити свій товар на належному рівні. Хотілося б почути думку людей, які мають досвід у такій справі. Всім дуже вдячна

10 лайков

Взнайте за мIсце, розмIр стола (щоб пIдIбрати вIдрIз тканини. В мене був кусок домотканого полотна 3 метри)
скIльки часу будете торгувати, чи е 220, ми наприклад Мали вIТрину холодильну для виIздноi торгIвлI
Чи дають палатку, кришу? Яка погода буде в той день?

ДекIльна дошок, ваги, перчатки, зубочистки або шпажки для пробничкив, серветки, рушники, калькулятор, напоясна сумка для виручки, записник, вода.

Я купувала пластиковi прозорi контейнери, щоб зручно було транспортувати продукцIю, та аккуратно ставити поруч.

ЗнайдIть наглядний приклад, з фестивалю сиру наприклад, та запозичте Iдеi.
Фото та вIдео в Iнтернетi повно.

Як кажуть краще один раз побачити, нIж сто раз почути

17 лайков

Зою , обов’язково приймай участь . По перше . тебе багато людей знають і з задоволенням куплять по кусочку сиру . По друге , тобі треба проявити себе , як фермер-козовод , добре було б мати візитівки з твоїм контактним телефоном , бо з’являться нові клієнти .
Таня добре тобі все перечислила . Гарну тканину на прилавок та на дощечках тверді сири . У контейнери зручно складати белпери . Жари зараз сильної немає , але було б добре товар везти у сумках з льдом ( хотя б заморожену воду у бутилках ) . Можна прикрасити стіл букетіком сухоцветів , а ще нарядити себе у вишиванку - буде дуже гарно виглядати !

14 лайков




Моя сьогоднiшня ярмарка пройшла удало. Покупцiв вiдразу налетiло, невмтигла навiть сфоткати свiй стiл перед продажею. Дякую всiм за поради! Зi cвятом!

20 лайков

Не сумнівалася , що ти справишся ! Бо і ти красуня , і сири у тебе вдалі та смачні - знаю , бо особисто пробувала . Сподіваюся ти добре заробила сьогодні !?

4 лайка

Дякую, Ладусь, за комплемент! День сьогоднi був удалий, хоч дощило i людей маловато, але моi покупцiе були. В суботу у нас день мiста, планую знову виiхати з товаром. Козодiвчата вдома бунтують без випасу, але нехай потерплять, я iм пояснила що грошики на зерно заробляю

9 лайков

Цiну пiдняла на 50грн бiльше того що продаю з дому. Страшенно стомилась, важко самiй торгувати коли багато покупцiв.

9 лайков

Нічого - нічого , втягнешся , а ціну не бійся робити вищою , бо як схочеш вступити комусь - подаруєш краще презент … я так роблю .

7 лайков

Вот что мне нравится. Здесь на форуме всему научат. Было бы только желание. Поэтому и здесь поинтересней. Попробуйте найти такие советы в фейсбуке.

5 лайков