В цій темі я б хотіла щоб поділились ті хто вже вакумірує сири.
Я тільки його отримала на день народження і боюсь сама без знань починать.
Допоможіть мені і таким як я що перший раз тримають в руках і вони трясуться.
В холодильнику повно сирів і голоки великі, потрібно різать і вакумірувать щоб як не продадуться то не засихали а визрівали дальше.
4 лайка
Пьяна коза пішла першою проходить іспитаніє.
Хух вроді все получилось .
Але все таки понервнічала.
Усьому потрібно нав чатись, набивать шишки.Клеїть кульки навчилась на простій товстій плівці але вони не вакумірують.
Вакумом витягує тільки рефльонні кульки.
5 лайков
Катю я вас в1таю.Настав час коли така штука також стала моею мр1ею.Хай гарно працюе та довго служить.Це ж мабуть можна вакумувати 1 зелень?
1 лайк
Так Оля все можна тільки спочатку гарно навчиться і не спішить.
Я вже трози спартачила один кусочок получивсь зі складкою, наче і пропаявсь але повітрям набравсь.
Добре що зразу його й купили то нічого страшного не встигне взяться пліснявою бо тільки порізала головки лютневого визрівання.по 75гр за 100 грам.
3 лайка