Акита 7мес. девочка. Кормили в последий месяц Каша перловая з козим молоком кофейна кружка, добавляли воду и сухие кормові корма в перемежку средней ценовой категории. Три раза в день очень
много седала потом в один день були рвоти і запор і почала їсти на половину меньше . ми старалися і рис
давати і другі каші по чуть щоб прийшло все до норми. Пройшло 5 днів сьогодні знову рвоти і повний отказ від їжі воду трохи пє кал був жовтуватий. активність на половину. більше лежить. Вакцини дістала три по віку. 6місячног щенка.Колов ветеринар. Я зараз дав борогюконат 5 куб. тіатризолін 2 куб. ветозал 2 куб. зїла 5 таблеток вугілля активованого. Шо ще можна дати ? Ветеринар прийде в понеділок Допоможіть ! Вона внас любима, Пишу сюди бо маю кози . и мені допомогли тут
Дуже схоже на бабезіоз/піроплазмоз. Потрібні специфічні препарати - азідін або піростоп. Якщо є можливість в ветеринарці здати кров на мазок - можете здати. Але зволікати до понеділка не можна.
Завтра зранку куплю ветаптека буде відкрита буду давати по инструкции. Тепер пішов подивитися,є трохи тремор мишц задніх ніг с итервалом у дві три секунди . або мені кажеся з інтервалом дихання щось трохи дергаться. на відгук встає може пройти ся трохи але бачу що пригнічена. Маю ще людський ентеросгель . з антибіотиків Тімтіл
Температура може бути при бабебозі. бо не міряв
Температура може бути, але не завжди.
Вообще то
Исследования, ссылки?
А профилактического применения нет? Читайте инструкцию.
В принципе да. Но я никогда не настаивала.
Мнение сугубо производителей кормов. Маркетинг.
Только в начале.
В конце.
Не всегда. А значит не главное.
Вы это серьёзно?
Инкубационный период от 2-х недель после укуса клеща.
Где вы берёте эти легенды?
Обычно критический 7-й день от начала клинических проявлений без лечения. Или умирает, или на поправку.
Сельский? Разве что пальцем в небо.
Я занималась разведением хищников, много и долго.
Да, и ещё фейсбук. Там тоже много “авторитетно” пишут. Почитайте цикл развития бабезий, и не рассказывайте про “бледные склеры на второй день после укуса клеща” и “кровавую мочу на третий”.
И да, я уже посмотрела - гугл в этом вопросе уже поддался на провокации собачьих форумов.
Рекомендую читать специальную литературу.
Жёлтый кал, жёлтая рвота - продукты распада эритроцитов уже прут со всех сторон, несмотря на рисовую кашу. Тут очень большая вероятность кровопаразитарки, и неважно - бабезиоз или пироплазмоз - лечение одинаковое, и симптомы тоже мало чем отличаются.
При какой рвоте? При жёлтой?
И чем лечили?
Я так розумію пять чи шість днів тому можна вважати початком захворювання. Організм міцний, тому пять днів вона навіть щось трошки їла. Зараз пішло погіршення. Тому прогноз не дуже втішний. Можна везти в клініку, проте гарантію можна дати тільки одну - грошей точно здеруть. Чи врятують - хто зна. Можна як останній шанс вколоти азідін. Гарантій на такій стадії теж нема. Вирішувати вам.
Собака з ранку трішки активна бачив їла сніг поклав перловку на воді непідходить а корм з руки трохи зїла горячку міряв 38
бачив мочилася на сніг моча жовтуватого кол.
Ну, якщо вона з’їла кілька бубочок корму з поваги до хазяїна - то не апептит. Накскільки видно по фото - склери очей бліді, ясна і язик більш-менш непогано виглядають. Я не розбираюсь в акітах, але мені здається вона трохи метис. По стану шерсті вона не схожа на собаку, що виснажена неправильною годівлею. Але перловка то жосткувато. Ми своїм собакам варимо кукурудзяну дерть дрібного помолу. Така собі мамалига получається.
Оля ви нутром чуєте хворобу низький вам уклін. в кололи йому сиворотку якусь два уколи зробили один болючий був ,через 48годин сказали повторно прийти, нехайби всі прочитали підверження ваших слів
Дякую за добре слово! Нехай видужує!
Мені, чесно кажучи, інший раз незручно писати - “візьміть азидин”. Бо складається враження, що я тільки азидином і лікую. Але на справді переважна більшість випадків у будь-яку пору року, коли тварина “не їсть, не п’є, і хвостиком не махає” - це кровопаразитарні хвороби, які успішно лікуються азидином чи піростопом, якщо не гаяти часу.
Дамы и господа, призываю вас не игнорировать правила форума. В скорой ветеринарной помощи отвечают только ветеринарные врачи! Все остальные сообщения удаляю. В случае повторных нарушений пользователь будет ограничен в доступе к форуму.
Стоило сутки отсутствовать на форуме…