27.09.23 - гуляла Балая
В мене теж !
Дуже гарно ! Краса !
12.02.2025 гуляла Іза Балаїна
Іза Балаїна 25.04.25 вертить хвостом, ще невідомо чи відбігала 12.02.25
А моя 11.02 гуляла, не покрила її, планувала а наступну охоту. А вона все не хоче і не хоче
А має зимою доїтися. Ну, я так хочу
от і моя незрозуміло чого хоче, активних признаків охоти не подає, а хвостом іноді крутить навіть якщо до неї заговорити, як песик. Чекаю три місяці буду слухати рукою чи шевеляться козенята чи їх там може ще й нема
та сама Іза Балаїна знов вертить хвостом, хоча петля не мокра не червона, але сьогодні 13.05.25 мінус 19 днів якраз те саме 25.04.25 мабуть таки не відгуляла вона тоді.
форум в анабіозі, жильці розбіглися хто куди, всім зараз не до форума, хоч я тут буду створювати активність жіночим календариком свої Ізи Балаїної, сьогодні знов крутила хвостом, щось я прогавила момент коли в травні крутила, іде четвертий місяць гадання: кітна Іза чи не кітна, думала після трьох місяців послухаю козенят - щось не можу зрозуміти може то мені перекати рубця за шевеління козенят здаються?.. уже недовго лишилось гадати, ще один місяць і буду вже точно знати.
08.06.25
Познакомьте уже нас поближе с Изой! А то столько слышим но не видим. Где новые фото? Видео?)
Яка активність, коли нема кіз? Тільки про будні прибиральника розповідати але ж це не сир, не творчість. Просто механічний процес.
Цікаво, що цього року весна-літо в багатьох кози гуляють
У мене так було з Адою за другим, перегулювала кожні пять днів а записала я тільки першу злучку, прийшов час ні слуху ні буху, баришня упитана нічого не послуховується,пройшло пять місяців вижидання …нема,того ж числа тільки це вже шостий місяць відліку мого народила козлика, ушки ельфа в різні сторони зажаті ніжка в колінці вивертається не ставав на неї слабенький і один, значить десь під рубцем лежав було місця йому мало, от зараз скаче бігає навперегонки.
Вперше бачу такий явний дурдом - гуляють і дойні і малеча. І це весною-літом. Були раніше поодинокі випадки, а таке вперше.
Саме так. І піврічні, і півторарічні, і солідні дами
А у меня всегда круглогодично гуляют).