Татусеві Кізоньки, Кировоградська обл.

Доброго дня всім форум-чанам :goat:
маленьке господарство сімейного типу що знаходиться в Кіровоградській області. с. Бовтишка

Міні фермою піклуються мої батьки Григорій та Неллі. В нас невеличке господарство 50 голів.

ТАТУСЕВІ КІЗОЧКИ

В спадок від моєї бабці залишилось дві казочки, з яких почалась ця чудова історія. Шли роки , та на волі в мальовничому краю на Кіровоградщині, виросло маленьке стадо кіз , які що дня випасаються на березі річок, та затишних лугах. Наше маленьке фермерське господарство находиться далеко від траси, та на березі ставка , колишньої річки Бовтиш. Батьки піклуються своїм стадом, адже дуже люблять тварин, та кожна кізонька, має своє ім’я, та відкликається на нього. Нехай скажуть , що кози вперті то не так, вони дуже люблять повагу, та дуже ніжні тварини. У такому, середовищі маленького раю на землі ми продукуємо за бабусиними рецептами нашу продукцію. Я ніколи не бачила такої краси, коли над ранком, димка встає над озером, крізь перші промені сонця, збирають молоко яке дихає різнотрав’ям, ароматом лугових рослин. Воно і смачно і корисно. Козине молоко має цілющі властивості та гіпералергенно. Потім переробляють на такі продукти як: ряженка, сир , сливки, масло , бринзу та безліч різних смаколиків . Ми хочемо, щоб наша продукція була не тільки кращою за показниками , а ще ї смачною. За традиційною аутентичною переробкою, ми залишаємо продукції смакові та мікро біологічні показники. Це ручна робота, зроблена маминими руками, овіяне молоко, та загартований сир , що може дати ще біль позитивної та якісної енергій . Ми сподіваємось . що кожна пляшка молока, або інша продукція що попаде до вашого столу принесе вам здоров’я та трошечки нашого тепла.

Ваша Наталка

31 лайк

Ого, невеличке господарство! Це просто козиний рай :heart_eyes: .

3 лайка

Дякую!!! Але 20 великих і 30 манюсеньких… але ж вони ростуть дуже бистро!

У мене 2 великі і 3 маленькі - хочеться більше, але така робота, що не вистачає часу. А Поки що буду дивитися на ваших і мріяти :wink:

3 лайка

Дякую!!! Мрії мають здійснюватись!!!

3 лайка

Доречі це я…

25 лайков

привет
где Вы так долго пропадали?- были везде, кроме kozovod.com
у нас всё и вся быстро размножается и укрепляется
с приземлением на kozovod.com

5 лайков

Спасибо., я давно с вами, просто инкогнито была…

4 лайка

Добрый день. Давно не писали Вы. А мы ждем продолжения, интересно читать. :wink:

В основном нет времени писать … .
Лучше задавайте вопросы …
Мы потихоньку развиваемся…
Не все так быстро как хочется, но мы
терпеливо идем шаг за шагом к заданной цели !

Пару фотографий

Это моя мама Нелли , она варит наш сыр и остальные вкусняшки …

это наше Масло кто не знает )
трудно в 2 минуты описать новости

20 лайков

ВІТАЄМО З НОВИМ 2017 РОКОМ!
Друзі, цей рік для нас з Вами був відкриттям, ми багато пережили разом, були і помилки, але здебільшого ми вчились розуміти один одного, відчути вибагливі смаки , та зрозуміти як ми можемо стати ближче один до одного. Минулий рік нам приніс багато яскравих вражень і теплих знайомств.
ВІД ЛАНУ ДО СТОЛУ З ЛЮБОВ’Ю ДО ЛЮДЕЙ!
Ми обіцяємо, що в наступному році ми будемо вас приємно дивувати знов. Татусеві Кізоньки підготують Вам нові рецепти та новий формат. Ми не прощаймось, а тільки кажемо до зустрічі в Новому році , а поки що ми всією командою із кізоньками закриваємось на ОНОВЛЕННЯ та йдемо в декретну відпустку…
ДО ЗУСТРІЧІ
P.S. Слідкуйте за нами в ФБ , будемо анонсувати наші наступні дії…

5 лайков

Завантаження…

Татусеві Кізоньки на промінаді :slight_smile:

17 лайков

Наталья,а как расшифровывается СОК? Кто создал кооператив? И как туда можно переехать -какие условия? Очень интересная тема!!! Об этом много говорили и вот уже есть результат…

3 лайка

Условия и подробности чуть позже. Сельскохозяйственний обслуговуючий кооператив
Открыт давно, работал в разных направлениях, сейчас там органическое теплицы и козы:)
Антон Дундий открыл, а мы решили совместно развивать

3 лайка

Наталия, очень приятно иметь таких соседей. От нас 22 км. почти рядом)).
С нетерпением ждем условий и подробностей.

2 лайка

Наталья, хотелось бы отдельную тему с этой информацией.

4 лайка

Создам обязательно!

Много вопросов о моей персоне вот мое резюме :

https://kurkul.com/dosye/yakimenko-nataliya-grigorivna

4 лайка

Проект закрыт …