Соцсети о форуме Козовод

В этой будут собраны интересные сообщения, ссылки и комментарии о нашем любимом форуме КОЗОВОД, обнаруженные в соцсетях.

17 лайков



Зоя Онищук

Только что ·

Хліб незамінний продукт харчування в життя кожної людини.Зерно пшениці - унікальний за своїм складом продукт, який зібрав у собі майже всю таблицю Менделєєва. У ньому безліч вітамінів: А, Е, F, мінералів: мідь, селен, магній, кобальт, цинк, хлор, натрій, кремній, марганець, калій, йод та інші.
Однак всі ці корисні і необхідні людині речовини містяться тільки в оболонці зерна і його зародку. На жаль, в процесі сучасної обробки зерна саме ця, найцінніша його частина потрапляє у відходи, а залишається в основному крохмаль і калорії, з яких і складається біле борошно вищого сорту, вважається елітною.
Сортів хліба сьогодні дуже-дуже багато.
Один із самих корисних це хліб з висівками. Висівки мають властивість поглинати токсини і алергени, сприяють зміцненню імунітету, постачають наш організм клітковиною, цінними білками і вітамінами. Висівки містять корисні харчові волокна, вітаміни і мінерали, і тому дієтологи часто призначають їх як доповнення до лікувального харчування хворим гіпертонією, атеросклерозом, діабетом, а також при жовчнокам’яній хворобі, запорах і ожирінні. Висівки додають в каші, м’ясні та рибні страви, супи, а також готують відвар висівок - цінний вітамінний напій. Можна вживати висівки і в натуральному вигляді, попередньо прожарив їх в духовці і запарюючи окропом.
Ще мене зацікавив бездріжжовий хліб на різних заквасках, зокрема,хмельовій. Він володіє легким снодійним, а також протизапальну, жовчогінну та відхаркувальну дію, сприяє підвищенню апетиту і нормалізації менструального циклу у жінок.
Багато цікавих рецептів бездріжжової випічки зустріла тут



http://forum.kozovod.com

Бездрожжевая выпечка: хлеб, куличи, караваи, пироги и другие вкусные полезности

Предлагаю в этой теме собрать все возможные варианты бездрожжевой выпечки. Делитесь полезными для здоровья и проверенными рецептами! Рецепт ржаного, бездрожжевог…

НравитсяЕщё реакции

Комментировать

4 лайка

Не знаю… чи правильно все зробила :hugs: Роблю це вперше. тому підкажіть що не так…

СписокСітка



Galina Prystupa поширила посилання.

1 хв ·



http://forum.kozovod.com

С наступающим 2019-м годом – поздравления от форумчан форума КОЗОВОД

Дорогі Форумчани, наша велика віртуальна РОДИНА однодумців!!! Шановні козоводи, адміни форуму і наші гості-читачі! Від щирої душі всіх Вітаю з прийдешнім Новим 2019 ро…

Подобається

Коментувати

Поширити

Коментарі

Напишіть коментар…



Galina Prystupa

5 хв. ·

Святкування Нового року і Різдва на форумі КОЗОВОД.
http://forum.kozovod.com/t/s-nastupayushhim-2019-m-…/25139…

Цей форум появився в моєму житті разом з козою, навіть ще скоріше -коли я шукала інформацію як обирати козу при купівлі. Так у мене появилася Баська, а вірніше Барселона, про це повне імя я теж дізналась на ньому.
З цього моменту цей форум став мені довідником по козоводству. Тут є усе-починаючи від характеристик з фото різних порід, від купівлі чи народження козин…

Показати більше…







8 лайков

7 лайков

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=386324092172976&id=100023861649612
Маєте козу? Вам сюди http://forum.kozovod.com/ Тут ви знайдете багато корисної інформації про породи кіз, особливості їх утримання, правильної годівлі, дізнаєтеся про причини найпоширеніших козиних хвороб, про те, як їх профілактувати та лікувати, а також зможете отримати консультацію ветеринарного спеціаліста. А також на дошці оголошень форуму ви зможете знайти і купити козу, яка вам до вподоби, або знайти новий дім для кози, яка у вас зайва. Але і це ще не все! Ви зможете знайти безліч порад по варінню будь-якого сиру в домашніх умовах з козиного або коровячого молока! А також зможете знайти, де можна купити або кому можна продати найнатуральніші та найкорисніші домашні сири.
Якщо ви втомилися від політики та словесного бруду - завітайте до нас на форум, окуніться в теплу дружню атмосферу, поспілкуйтеся з щирими, небайдужими та творчими людьми, закоханими у сільське життя, помилуйтеся фотографіями домашніх улюбленців, квітів, виробів наших майстрів та майстинь - і ви надовго зарядитеся позитивом та натхненням, бажанням творити щось прекрасне!

13 лайков

Разрешите пригласить вас заглянуть на один интересный и достаточно популярный форум для любителей козоводства. Он как маленькая дружная семья, в которой вам быстро ответят на любой вопрос опытные козоводы и ветеринары. Можно почитать или пообщаться на любые темы - рецепты сыров и проблемы в их приготовлении, рецепты сырных блюд, выращивание сада и огорода, подбор семян и растений для выращивания. Правильный уход, рацион и разведение коз разных пород, выращивание козлят с первого дня их рождения, варианты обустройства козлятников и правила проведения ветеринарных мероприятий. Также есть много обсуждений и таких тем, как способы реализации молочных продуктов - думаю, каждый из вас сталкивался или еще столкнется с таким вопросом. Форумчане много рассказывают, как проводят свой досуг и устраивают интересные конкурсы с шикарными призами.
Посетив этот форум, вы захотите остаться и найдете новых друзей. Это как экскурсия с насыщенной программой, которую за один день не просмотреть.
Предложу для просмотра одну из таких тем: С какого возраста детям можно давать козье молоко ?

7 лайков


Всім , хто хоче колись себе спробувати в ролі господаря - козовода , я хочу порекомендувати спочатку почитати наш дуже корисний форумKOZOVOD.COM Тут ви зрозумієте наскільки легко і просто можна добути для своєї родини якісне молоко , сир , сметану , йогурти і навіть зможете навчитися варити справжні крафтові сири !!! Ви дізнаєтеся які породи кіз існують зараз в Україні , чим вони відрізняються поміж собою . Питання годування , ветеринарних заходів , як прийняти пологи , доїння , рецепти для сироварів-початківців , відео конспекти , та ще дуже багато різних тем , які постійно обговорюються форумчанами . А головне , це наш колектив ! Він просто чудовий ! Тут легко прийдуть на допомогу , підкажуть як найкраще вийти з негаразда . Люди , не бійтеся заводити кіз , ці тварини дуже розумні , контактні та міцні по здоров’ю . Наприклад , наша родина зараз тримає невеличке стадо на 12 голів , живуть кози на вулиці , у них є криша над головою , але це все одно не сарай .http://forum.kozovod.com/t/zimnee-ulichnoe-soderzha…/25410…
Запрошую нових однодумців приєднатися до нашої великої козиної родини !

6 лайков

Друзі, розкажу я Вам, про один чудовий форум. Цей форум, стане у пригоді абсолютно всім! Незважаючи на те, є у Вас кізонька, чи нема. На ньому ви зможете почитати про життія-буття козоводів, у розділі http://forum.kozovod.com/c/kozy-nashih-forumchan
Якщо Ви мрієте про кізочку, то її можна знайти нв козиному ринку, а також можна знайти безліч порад, як вибрати Вашу, саму кращу і саму молочну козу
http://forum.kozovod.com/c/kozij-rynok

Можете піддивитися ідею що б такого смачненького приготувати з продукції мясної, молочної і не тільки

http://forum.kozovod.com/c/povarenok

А самим дієвим і самим корисним на мій погляд, є розділ магазин Сирний ряд!
https://сырныйряд.com/
В ньому, дорогі мої друзі, читачі, та гості моєї сторіночки, Ви можете купити найкращі сири, та молочну продукцію. Від найкращих сироварів України!!!

Дасть Бог, колись теж зможу представити свої сирочки в цьому магазині.
Також дуже корисною є велика козівнича карта, завдяки якій, Ви зможете швидко знайти козину ферму найближчу до вас.
http://forum.kozovod.com/t/bolshaya-kozovodcheskaya-karta/11116

8 лайков


Животных любят многие люди и я не исключение. Купив нескольких коз , что бы они помогали убирать зелень вокруг дома. Искала информацию о козах. И открыла для себя интересный и полезный форум http://forum.kozovod.com . Нашла для себя много полезной информации. А Вы знаете о форуме Козовод? Нет? Тогда Вам сюда http://forum.kozovod.com . От названия понятно, что он в первую очередь о козах. Можна узнать как правильно вырастить удойную козу. Как из молока приготовить натуральне продукты и много-много другого . Кроме коз можна найти и информацию о других животных. А также есть возможность проконсультироваться с ветеринаром http://forum.kozovod.com/c/goat-health. Доступна информация о реальной жизни фермеров и не только Украины. Есть об’явлення о продаже животных http://forum.kozovod.com/t/prodam-kozla-2-5-goda-50-…/21244. Информации очень много.
И если даже кому-то просто скучно, открыв этот форум , скучно не будет, а порой и невозможно отвлечься, пока не вникнеш как правильно варить мыло ручной работы, печь хлеб или готовить домашнюю колбасу. Одним словом скажу, что сдесь всем рады, чем смогу помогут. Еще и сыра продадут с доставкой http://forum.kozovod.com/c/cheese-market-support . И расскажут как его варить и с чем кушать http://forum.kozovod.com/t/sochetanie-syra-s-raznymi-…/6231.

7 лайков


Всем привет, нашла такой классный и познавательный форум обо всем, как и о животных так и о домашней кухни, много людей делятся своими советами и рецептами провереными в своём быту. Мне он дал много приятных и полезных знакомств, и вообще форум, как твоя вторая семья, где тебя выслушать, дадут совет, поддержат и просто поднимут настроение. Рецепты разных сыров, нюансы в их приготовлении, все и многое другое вы можете увидеть на нашем форуме, много информации о козах, их жизни, об уходе за ними, их питании, а также можно получить советы ветеринаров в вопросах которые касаются ваших козочек.Очень часто на форуме проходит всякие увлекательные игры и розыграши очень нужных призов в семейном быту, а также обмен подарками к праздникам между форумчанами, в этом году я получила 2 подарка сюрпризы, которые сделали мне очень праздничное настроение к Новому году) Заходите к нам в гости и может вам у нас понравится у нас весело и познаватильно, думаю будет очень интересно, переходи по ссылке http://forum.kozovod.com/

Наташа Фуголь

9 лайков
Надія Орлі

5 мин. ·

Натуральное молоко, а вы уверены в этом?
Каждый день мы покупаем молочную продукцию в магазине для себя и своих детей. А задумываетесь вы из чего сделаны твердые , плавленные , мягкие сыры, йогурты, сгущенное молоко, мороженное и т.д.
Еще в 90-х годах разорилось огромное количество коровьих ферм. Поголовье большого рогатого скота уменьшилось за эти годы более чем в 6 раз. Даже личные подсобные хозяйства прекратили свою деятельность. потому-что дети не хотят тяжело трудиться, а родители состарились и нет сил. Пастбища приватизировали и застроили. превратили в свалки. Большинство полей вокруг Киева не обрабатывается и заросли сорной травой непригодной для сена.Так где-же производители берут столько молока, чтобы произвести такое количество разнообразной молочной продукции? А что это за продукт “молоковмісний”, “сметаний”, “сирний”? Внешний вид есть, запах есть, вкус есть, а молока нет. Лучше меньше - да лучше. Польза от 50 гр натурального сыра больше, чем от 500 гр непонятно из чего сделанного сырного продукта. Есть в Украине много небольших ферм и подсобных хозяйств, которые производят качественную молочную продукцию и готовы поставлять их на столы украинцев. Выберите себе хозяйство на https://kozovod.com/:boar: ( здесь есть много интересной и полезной информации) познакомьтесь с хозяевами и животными (козочками и коровкам )и вы сможете приобретать вкуснейшие натуральные молочные продукты для семьи.

Целебное козье молоко
http://forum.kozovod.com/t/lechimsya-kozim-molokom/6438

С какого возраста детям можно давать козье молоко? http://forum.kozovod.com/t/s-kakogo-vozrasta-detyam-…/25490

Козье молоко продлевает жизнь
http://forum.kozovod.com/t/pesh-koze-moloko-dolgo-zhiv…/424



О нас

Этот сайт сэкономит вам дни и ночи в поисках ответов на вопросы по козоводству и сыроделию. Благодаря умной функции поиска, за пару минут вы извлечете пользу из инф…

Нравится

Комментировать

Поделиться

8 лайков

А можно рассказывать о сайте например у себя на страничке в фейсбуке?И делать приглашения?

1 лайк

Антон извините вопрос задала выше.

Не только можно, а нужно.

3 лайка