Смешные фото с козочками

Вот- Париж
А у нас бы сразу - фу, дворняги :laughing:

4 лайка

Багато молока на бруківці вони не дадуть

1 лайк

точно,запаска:joy:

1 лайк

там это альпийские козы

1 лайк

Драсти) Сча ползала в инете и вот, нашла. Текст и фото из разных источников. просто искала картинку в тему)

Подобрали умирающего козленка пяти дней от роду, выкормила из бутылочки, росла она с нашими четырьмя собаками. Коза выросла, но искренне считает себя собакой. Все повадки собачьи. Так и живем: собаки, которые при опасности прячутся за козу, и коза, искренне верящая, что она алабай.

27 лайков

Ця ‘‘чолка’’ нагадала мені нашу моду в 90-тих. Ніби себе на старих фотках бачу,:grin:.

8 лайков

Якщо можно ,сюди вставлю фото телятка. В когось в Росії в екопарку народилась така чудна дівчинка

Я ще таких біленьких не бачила .
Далматинчик

30 лайков

Яке гарненьке :smiling_face_with_three_hearts:

1 лайк
7 лайков

“Паркур” або “пробіжки по стінах” :slightly_smiling_face:
От і я покажу сюди нашу літню фоточку, те що встигла зазняти :wink:
Реально, я поки не купила і привезла собі кіз, навіть не уявляла, що вони можуть таке витворяти!
Дійова особа- кізонька Ласка, і оцінює її талант- сестричка Бася

44 лайка

А ще є ось така рожиця Ласки :grinning:

31 лайк

Как здорово фотка получилась. Видимо, у вас классный аппарат.

2 лайка

Спасибі, так, дзеркалка :rose: Але досить простенька, хоча якби у неї не була така швидкість , могло б бути фото ще трошки краще :slightly_smiling_face:

2 лайка

Ольга, ставьте на серийную́ съёмку и будете успевать снимать в спорт-режиме :slight_smile:

1 лайк

Саме у такому режимі і знімаю часто, але іноді, особливо коли недостатньо сонячна погода або коли я поворухнусь - то фото є недостатньо чітким. А сидіти нерухомо не завжди виходить, можна лишитись без фотоапарата чи об’єктива. Адже, досить часто, поки фотографуєш когось одного - тобі на голову лізе хтось інший :slightly_smiling_face:

5 лайков

Ну, это знакомо :rofl:

1 лайк

35 лайков

Молочный брат. Или сестра

4 лайка

дружбан

35 лайков

FB_IMG_1581860768089

27 лайков