Семья «Koza Nostra»

Поздравляю, Инна! Ну, вот не по трое, как заказывали)). На молочко и на сыр с маслом!

6 лайков

Ой, да, если б еще и тройни, то капец.

6 лайков

Поздравляю :smiling_face_with_three_hearts:
Цапик красивый :hugs:

4 лайка

Красапети , такі звабливі аж руки чешуться потіскать.
Іночко вітаю , дай Боже на все сил .
Як найшвидше нехай знайдуться гарні господарі.

6 лайков

Дякую, дівчатка. Потрібно якнайшвидше нових господарів, бо вже прикіпаємо до малечі) Вони такі гарнющі, що неможливо)

6 лайков

Бебі Бум продовжується! Сьогодні насипало 100% англо-нубійців.
В черговий раз впевнилася, що соток англонубійських потрібно покривати десь у півтора року. Раніше не варто.
Ну що сказати, супер мама, і дітки неймовірні, дуже потужні) І вага, і розвиток. Пару годин від народження - а вони вже намагаються стрибати. Про те, що тільки вилізли, у плівочках, а вже повзуть до цицьки смоктати. І виходить у обох майже зразу. А у мамусі є що смоктати) Тим не менше, вдудонили добряче. Поспали і шастають вже по всьому своєму стойлу. Малі нишпорки.
Дуже я задоволена результатом.
Не спішіть рано покривати, ваші очікування справдяться.

22 лайка

Вітаю ,з малечею ,здоров’я всім ,молочка побільше ,малечі гарних ручок ,звісно коза сформована ,козенята великі та жваві,ми покрили покупну кізку в 1,5 року ,народила велику дівчинку .

6 лайков

Дякую. Так, здоров’ячка всім - це дуже важливо. Навзаєм.

9 лайков

Насипало сьогодні нам козеняток. Хлопці 100% англо-нубійці просто шикардосні.

13 лайков

Добрий вечір вітаю ,малечі гарних ручок ,мамкам побільше молочка ,хай всі будуть здорові :rose:

3 лайка

Шановний пане, для оголошень про продаж існує окрема тема, на моїй сторінці це не потрібно робити.

4 лайка

Не пам’ятаю такої весни, щоб в травні на кілька тижнів повернулися морози. Не день-два, а пару тижнів точно.
Мама дуже нервувала, що ще й досі не посадили города, навіть не переорали. Але думаю, що потрібно радіти.
Вимерзла вся полуничка, дерева скинули цвіт та зав’язь. Добре, якщо щось залишиться хоча б спробувати.
У кого зійшла вже картопля, не стало нічого. Все не накриєш, особливо, у кого великі городи. У мене серед полуниці вилізло декілька кущів картоплі, то почорніла та розплилася.
Розсада на веранді, що добре, нічого ще не висаджено, але дуже переросла, полягала, переплелася. Напевно, найгірша розсада помідорів, яка в мене була.
От перці не так погано.
Яке життя, такі й городи(
Дуже шкода полуниці. Так гарно квітла, в мене перший рік багато сортів, дуже були класні великі квіточки. Раділа, що буде гарний врожай. Ага, розставляй кармани. Як не птиці знищать, то мороз, або град, або ще щось.

Колись, один персонаж фільму, сказав одну фразу :" Є три способи банкрутства: 1. Швидкий - азартні ігри.
2. Приємний - жінки. 3. Надійний - сільське господарство.".
Але ж ми не можемо без “надійного”. От і ходимо по граблях - зато усе своє, не дивлячись на втрати.
Я кажу, як говорила вісім років тому, коли -10 морозу спалило увесь урожай в саду та ягоднику : " Не буде ягід - будуть дині з кавунами “. Саме той рік спонукав мене до початку вирощування бахчі. А зараз це вже трохи мій заробіток. Як кажуть : " Не було б щастя - нещастя допомогло”.
Не вішай ніс, усе буде добре.

8 лайков

Я трохи засмучена. У мене ще й досі не зійшли дині та кавуни. Не знаю, чому.
Насіння купувала голандське начебто. Хоча, тепер, напевно, все воно підробка.
І що дивно, розкопувала в стаканчику. Насіннячко лежить без руху. Навіть не набухло. Напевно, буду пересівати на інші сорти. Ті касетні лотки залишу, може ще щось і зійде. Замислююся над твоїм дописом про пластикові контейнери. Можливо, настільки токсичні, що навіть насіння не сходить. Хоч перці в цьому році гарні.
Це ще я в цьому році купила гарнющиї прибалтійський субстрат.

2 лайка

Інна, їм потрібна грілка. Намочітль в тряпочці і прикопайте на пару днів на купі компостній, там тепло, так робили бабусі , які нас прийняли. Проклюнуться тоді сіяти. Або над батареєю поставити, або в інкубатор, побутовий а мінімальну температуру

1 лайк

Оля, ми зараз протоплюємо потроху, газом на пару годин, то котел твердопаливний також теплий, вода курсує. Касети стоять на котлі. Десь 37-38 градусів.

Тоді дійсно з насінням щось. Можна насіння з купованих збирати, нормально виходить

Накупляла ж всяких нових сортів. Особливо дині хотіла ранні) Посію свої звичайні Амалік та кавун Чарльстон Грей.
Сподіваюся, не пізно ще.

2 лайка

Не пізно ,все виросте :rose:

1 лайк

Не пізно, можна сіяти.
Я сію кавуни та дині проклюнутим насінням. Пророщую його між ватяних дисків у теплому місці.
А безнасіневий кавун взагалі треба сіяти сухим насіння і щоб температура грунту була +30* і стабільно, інакше не зійде. Я цьогоріч пробувала, як хочеш. Зійшло те насіння, яке стояло на електрогрілці з налаштуванням +60*. Якщо менше, або виключати періодично, то не буде сходів.
Отакі примхи .

3 лайка