Семья «Koza Nostra»

Инна, поздравляю! Сколько в этом году у Вас окотов?

3 лайка

Інна ну якщо цапик відкрив дорогу значить буде все добре у козиному гаремі.
Здоров,я козочкам і хазяїчкі обов,язково, здоров,я і натхнення і хороших і щедрих покупців.

9 лайков

Дякую дівчата. В цьому році новонародженими цапків віддаю за символічну плату
Це перший окот в цьому році, попереду всі інші. Точно не рахувала, але багато.

9 лайков

У меня в этом как никогда - 15-17 (две под вопросом). Я в шоке от предстоящего. Пока только две окотились.

10 лайков

Бажаю всім легких окотів та багато гарненьких малюків :rose:

6 лайков

Вже та ситуація, коли багато не треба) Хоч би по одненькому народжували, було б добре).

9 лайков

Поздравляю :smiling_face:
По одному, но крепенькому и здоровенькому :wink:
Пусть сбудется то что желается :hugs:

5 лайков

Спасибо за пожелание) А желание такое потому, что сейчас очень сложно пристраивать козлят и коз. А резать мы не можем.

6 лайков

А я как посмотрю на некоторых моих дирижаблей, то понимаю, что по одному точно не будет :laughing: Учитывая, что они и за первым окотом мне по трое приносили :upside_down_face:

7 лайков

Ой , Люда в Вас така кількість намічається, а якщо ще в не по одному, то буде дуже великий дитсадок. В нас он 3 дівки зараз і хлопець, двох продали дівчаток, і дві кози ще не котилися, то дуже весело :laughing: :upside_down_face:

6 лайков

В мене також десь близько 20 окотів. Якщо по трійні, то караул) Тому й спішу пристроїти малого.

9 лайков

Так малими їх і везти ж легше. І дитинка до тебе звикає…

6 лайков

У мене первістками привели в тому році по три і чотири а в цьому уже 2+3 -?а з сіном проблеми попробуй прогодуй а за пристроїть я вже мовчу , малечу ніхто і не питає.
Інна дай Боже щоб усі найшли собі домівки

5 лайков

Дякую. У нас в цьому році з сіном зовсім погано. Хоч літом і заготовили наче на сезон повністю. “Друг”, у якого кілька років купуємо сіно підсобив. Загрузили майже чердак сіном, дійшли взимку до нього, а воно стюковане вологим, все зопріло. Отаке. Підсів той чоловік на пляшку, загубив за нею совість. А ми тепер без сіна і без грошей.
Гарного сіна навколо немає. В тюках і поготів.
Місцеві люди дуже не заморачуються з годівлею, величезних рулонів сіна накрутять і валяються вони просто неба. Отаким і годують.

4 лайка

У нас в этом году тоже очень тяжело продать козлят.
Со старшими ещё повезло более менее. Только Герда пока без нового домика.
Дашиных буду совсем дешего продавать, от Рады девочка до мая точно пусть растет, даже на продажу пока не буду ставить, уж больно маленькая.
Все хотят за копеечку и желательно сразу дойную и не меньше 5 литров.

12 лайков

Поїхав наш перший малюк в нову домівку. Дуже сподобалася мені його нова мама, рада, що сонечко поїхало до гарних люблячих господарів.

16 лайков

Вітаю :rose:це добре ,коли ручки люблячі ,дбайливі будуть у козеняти .

5 лайков

У нас чергове поповнення) Ода народила нам чудового цапика, ще добре не обсох, але вже наробили фоток)

Забрала в будинок. Малий геть ніяк не розумів, як же треба їсти, соски у Оди низько, шукав-шукав, не допетрав). То ж відразу їмо із соски. Тим більше, що сподіваюся швидко малюка влаштувати в нову домівку.
Ще одна кізонька народила кізоньку і цапика, цапик біленький, як сніг, забрав зааненські гени. Кізонька беж з темною полоскою по спині.

25 лайков

Добрий вечір вітаю з малятами ,здоров’я всім ,малечі бажаю гарних ручок :rose:

5 лайков

Дякую. Будемо намагатися шукати гарні ручки.

4 лайка