Семья «Koza Nostra»

Ну, об этом как раз выше:

ну, и далее по тексту

2 лайка

Для начала можно все названия тем перевести на украинский.
Можно не отвечать на вопросы.
А если честно, наш форум один из немногих живых и более информативных.
Да и представьте , сидит тетка в селе с козой, беда, спросить не где. Зашла сюда, видит что форум живёт. И возможно стыдно , а помощь нужна. Нельзя всех под одну гребёнку.
Если что то серьезное ответить но кратко, и по делу.Всем видом показать что мы вам не рады. Если типа , спасите у козла сопли… Можно игнорировать.

7 лайков

В моей профессии есть правило: если человек обращается за помощью, мы помогаем. Если по каким-то причинам он нам неприятен (причем это может быть вызвано не самим клиентом, а именно нашими реакциями на какую-то его черту или характеристику), то рекомендуем своего коллегу, к которому он может обратиться. Если не можем работать с какими-то клиентами, это больше может говорить о нашей проф.непригодности.
Это я к чему? Козы-то не виноваты! Каким бы ни был его хозяин, но, если животному плохо и есть возможность ему помочь, почему отказывать? Почему животное должно страдать из-за того, что хозяин не разобрался, что форум украинский и находится на территории воюющей страны? И почему есть такая идея, что все в той стране поддерживают войну?
Инна, прошу прощения, что написала всё это. Может далеко не всё приятно читать. Давала себе зарок не ввязываться в такие темы. Но тут речь зашла о помощи козам, поэтому и откликнулась.

17 лайков

Абсолютно согласна :+1:
Просто слог должен быть такой, что бы человек понял что , козе поможем а чаи гонять с вами не собираемся.

5 лайков

Инна, вы хотите сказать, что украинцам теперь все должны, русских Всех на эшафот…? Животные то не причём и без принадлежности к национальности …

Как вариант каждому заниматься своим хозяйством, а вопросы переименования это дело собственника и учредителя форума…

Гениально :joy::joy::joy:

3 лайка

Ви що таке пишете? Я в шоці. Одразу видно, що живете в тихій місцині, напевно, навіть не в Україні , і бомби поблизу вашого будинку не кидали, та й що там казати…
Росіяни українцям точно винні. Винні всі ті життя, що знищили. І не тільки людей. Якщо ви не в курсі, то від рашистської агресії у нас гинуть люди. І росіян сюди не кликав ніхто. Тобто, ви вважаєте, що людям, хто скидає бомби та ракети, я ще допомагати повинна? Я вільна людина, і катам нічого не винна. А от вони як раз винні забратися з нашої землі.
Не очікувала, що на рідному форумі, українці будуть мене хейтити за те, що засуджую війну і не хочу допомагати вбивцям.

20 лайков

От які ми українці милосердні. Нас б’ють, а ми все прощаємо. Нам брешуть в очі, а ми робимо вигляд, що не розуміємо. Так дівчата не піде. Бо нам вже на голову вилізли і кажуть, що їм там місце. Нас зробили дурнями і у всьому звинувачують нас ( наші ж недобрати).
Я вважаю, що всіх росіян, після того, як вони написали тему про допомогу, треба відправляти на сторінку Іри @Solnce_vsem , a саме на це фото

І нехай дивляться, що їхні асвабадітєлі зробили з невинними тваринами. А потім просять допомогу у людей, які кожний день стикаються з реальністю братського народу.

16 лайков

Я десь писала таке? Всіх не треба, але божевільних маньяків, що відповідальні за вбивства, точно треба ізолювати від суспіільства. Назавжди. Вони відповідальні не тільки за вбивства нашого народу, але і свого. Скільки сотен тисяч росіян ще повинно залишитися в нашій землі?

Люди народжуються не для того, щоб вбивати і бути вбитими, а для того, щоб жити, творити, народжувати. Будь якої нації, чи меншини, будь якої віри, чи атеїсти. І якщо їх змушують ставати вбивцями якісь моральні виродки, то це неправильно.
Я хочу спокійно спати, хочу побачити своїх онуків, хочу доглядати своїх тварин, варити зі свого молока сири, створювати унікальну для всього світу косметику. Це злочин? Чому мене хочуть цього позбавити?

19 лайков

Вы Инна совершенно правы. Почему мы должны входить в их положения и помогать животным потому что они не виноваты. А наши дети виноваты? Наши люди которые остались без жилья, без близких и родных, а они ТАМ сидят и радуются каждой бомбежке. И не собираются наш народ жалеть или понимать, тогда почему мы должны делать это? Извиняюсь что на русском…

11 лайков

сьогодні з ранку в нас гучно настільки що хата ходуном ходе В сараї у коз сіно лежить не тронуте а вже обідня пора так що стресую не тільки я а і мої кози Мої діти покинули свою квартиру у Харкові і вже другий рік винаймають житло у Дніпрі через те що наше село періодично обстрілюють вони до нас не приїздять вже вісім місяців але ж Дніпро також потерпає від ракет і шахадів Син який проживав з нами в одному селі після звільнення з ЗСУ забрав свою своїх дітей і поїхав в Норвегію щоб діти мали змогу ходить в школу та садочок а не сидіти в підвалі а тепер скажіть мені чого я повина перейматися тваринами людей які перевернули моє життя мені кожного дня хочеться послать їх всіх за їхнім кораблем і дуже хочеться щоб аватарки росіян були відомі бо я не хочу читати їхні сторінки і перейматися їхніми проблемами

13 лайков

і мені дійсно хочеться всх руских відправить на єшафот бо де вони зьявляються там зразу горе сльози і розруха

7 лайков

Не потрібно бажати людям смерті. Потрібно бажати розуму. Інакше, чим ми будемо від них відрізнятися?

10 лайков

Інна ти вірно говориш що не потрібно бажати смерті але щось останнім часом закінчилися слова які можуть оправдать росіян

5 лайков

Смерті бажати гріх, потрібно бути взаємними.
Бажаю їм пройти тей весь ад, що зараз проходять українці, бажаю щоб їх теж так прийшли рятувати.

8 лайков

Ой,дівчата,ви праві,що до русні і їм допомоги.Після того як я по спілкувалася з однією,яка в одному чаті просила молитися за їхніх на Донецьку,а я їй написала,що там треба молитися щоб мозги в них були і пішли геть,що Донецьк це росія,і нам все брешуть,прям що вони такі гарні,а ми гнилі,і це каже начебто віруюча людина і підтримує вбивсто…Щоб я не дивилася змі,і не слухала Зеленського,це був такий треш,що я зрозуміла там всі проти України,можливо і є адекватні але їх одиниці…Я їй розповіла що не слухаю нікого,а що бачила своїми очима,як залишилися без села,як не бачу батьків 2років…Але все марно .Ось так.

6 лайков

У моєму сприйнятті світу немає зараз хороших чи поганих росіян, всі вони безлика маса вбивць, ґвалтівників та катів. І так вони нам усім винні за руйнування нашого миру.

18 лайков

Скоріш за все це зниження тону самої людини по причині нелюдського ставлення.
Я сумніваюсь, що, коли українців вбивають на очах українців, або знищують будівлі, то ті українці, що це бачать будуть читати вірші і виводити па замість матюків.

13 лайков

Доброго всім дня.
У нас почалися окоти. Сьогодні першокотка народила цапика 75%.

26 лайков

Вітаю з красенем,здоров’я всім,мамі побільше молочка :rose:

5 лайков

Дякую Юля, попереду ще багато окотів, це перший малюк прийшов)

3 лайка