Семья «Koza Nostra»

А у нас є свинки, є кому пити сироватку. Так вони і ростуть відповідно. Ні, без свинок нікуда, часу на них мало йде, а своє м"яско, це не базарне.І на городі все є. Вчора рвала бур"ян, дивлюся, а мої Розові Банани такі гарні, (Це кашові гарбузи) Інна, а у тебе хоч щось є з того насіння, що висилала тобі?

2 лайка

А фото Розових Бананів? Бо навіть і не чула про такі

1 лайк

Іра, ось у вересні буде сирний фестиваль у Києві на ВДНГ, приїдь, попробуєш. Я була в грудні 17 року на Лаврській, надивилась, наїлась, щось спитала і мені відповіли. Дуже жалкую, що не була в Бобриці, так склалися обставини. Тепер планую заранні поїздку в Київ, і нехай вся робота підожде. Це дуже повчально

2 лайка

Будуть і фото. Довгі такі гарбузи, рожевого кольору, смачні, мають цікаве насіння з міцною оболонкою, але піджарене насіння дуже смачне. Лежать гарно, у травні останнього з"їли.

4 лайка

В мене теж є цей сорт. Ще й цього року акселерати повиростали — величезні! Не знаю як і тягати в двір з городу будемо :upside_down_face:

4 лайка

Тачкою, Мар"янко, тачкою. Щоб не побити і будуть лежати довго. Вчора бачила ТРИ на одному стеблі, так і лежать, як на пляжі.

1 лайк

Тачкою у нас не варіант :roll_eyes: город має нахил до берега, тачку важко дуже тягнути.

Ой, булоб що возити, а як, то ми вже придумаємо.

3 лайка

Оля, что-то есть, пока не рылась внутри, там такая ботва, как джунгли)

2 лайка

Я сироваткою з сусідом ділюсь, день собі, день йому, по відру, а то й два, рікотту зараз не варю. То він мені мяском віддячить, коли буде своїх свинтусів різати

4 лайка

Оля, а в яких числах фестиваль буде?

А я купувала, і мені не зійшли.

Галино, нагадаєте восени і я Вам вишлю(подарую) :slight_smile:

1 лайк

Ну и я вот собираюсь на дегустацию. Тоже жалею, что в Бобрицу не попала, хоть и планировала. Теперь буду во что бы то ни стало! Спасибо за информацию!

а можно и я напрошусь на семена?

1 лайк

Конечно можно! :slight_smile: Девочки, только обязательно напомните, ато память девичья :smile:

неужели не видно обьявы? Я ее прикрепила давно уже.

4 лайка

дякую, Таня . Буває так, що не побачиш того що на видному місці.

и я не увидела обьявления - а хотела получить побольше инфы - например, стоимость участия, какие нужны документы, справки - я никогда не продавала ни на базаре ну и тем более на выставках

Участие 4000 грн
Плюс если ваш сыр участвуетв номинации 500 грн за каждый дополнительно.
Если я правильно поняла

1 лайк