Семейная ферма "Настоящий Дом"

Всім привіт.
У нас знов козлятопад частина друга.
Лишаю кого можна під матусями, хоч не дуже то люблю, але часу обмель.

23 лайка

Всім привіт в моїй хатинці :smiling_face::house_with_garden:
Давно не була, а стільки всього за цей час нового, сподіваюсь трошки буду розповідати по можливості.
Вітаю всіх зі святами! Бажаю всі здоров’я та благополуччя і звісно миру :snowflake::evergreen_tree:
А це невеличкий подаруночок цьогорічний, чекали пізніше, бо кізонька перегулювала, але їй мабуть парубок сподобався :hugs:

15 лайков

Так, а где подаруночек?)

4 лайка

Люда, фото не загрузилося.

2 лайка

Відео було не вийшло загрузити, а фоточки були неякісні :woozy_face: тому не загрузила, думала зроблю та додам, а воно як завжди, робота поглинула і все руки не дійшли.:hear_no_evil: Зроблю сподіваюсь завтра, цей подаруночок вєе гарненько виріс :sweat_smile: але нічого.

1 лайк

А поки є і інші мешканці нашого господарства. Старенькі і новенькі, ми трохи виросли за цей час :hear_no_evil:
Сахіус моя любов :heart:

22 лайка

Кози, наш випас цілорічний майже, хоча літо в нас складне наразі, розпахали наш лісок перед будинком і постійно щось сіють кукурузу або соняшник і пасти надскладно, бо часто поливають невідомо чим, то ми не ризикуємо пасти і просто косимо траву чи годуєм сіном, осінь зима в весна до травня наші зазвичай, але сезон кліщів, хоч вони вже не лякають як раніше і проблеми рідше трапляються і ми навчились з ними своєчасно боротись, але всеж …

18 лайков

Мережка ( Мірка+Жорік) 50% нубійка
Лишається дома

18 лайков

12 лайков

Всіх вітаю :blush:
Наробила шевріків трохи. Молока ще йде багато козенятам. Але трохи і нам лишається :blush:

6 лайков

Наші телички :slight_smile: вже чекаємо на малечу скоро, час летить.

10 лайков

І ще одне захопленя, поки ще вчусь і є помилки, але дуже цікаво це все.
Перший виводок 18 малят, трошки бройлерів і м’ясояєчки, трохи моїх помісних курочок.

12 лайков

Це вони ж пле вже десь тиждень

10 лайков

Ну і мої гаврики бездомиши собані, складно з ними і за всих болить серце бо клітка то не те житья на яке вони заслуговують :sad_but_relieved_face: Багато прилаштовано, але без нових підкидешей не обходиться, і цуценят привезли військові і так просили їх взяти, що просто не змогла відмовити бо сльози в очах тих хто захищає…

6 лайков

12 лайков

Доброго вечора ,які Ви молодці маєте добре серце ,всі у Вас чудові , бажаю процвітання Вашому господарству :rose:

6 лайков

Дякую. :four_leaf_clover:
Всі хто хоче чотирелапих друзів пишіть, є на будь який смак. :blush: З доставкою допоможем.

7 лайков

Сьогоднішній сюрпрайз ))
Цапик

17 лайков