Семейная ферма "Настоящий Дом"

Приветик всем.
Пришло тепло, а вместе с ним и проснулись клещи :scream: муж вчера пока дошел к маршрутке нацеплял на себя и на сумку целый набор, говорит штук 10.
Мы пока не пасемся, но уже думаю, что пора начинать капать :woozy_face: причем всех… и собак и коз, лошадей.

13 лайков

Козоводы, козолюбы.
Люда просила передать, что бесплатно отдает козликов и козочек тем, кто нуждается. У нее слабый инет и нет света, связь плохая. Но по Вайберу можно достучаться.

14 лайков

Всім привіт!
Минув рік… навіть трішки більше… пора вертатись до хатинки… війна змінила все і писати зовсім не було сил … Дякувати Богу вижили ми та наші рідні, хоч рідні досі в окупації і це найважче наразі для мене.

22 лайка

Але життя продовжується… новий сезон і нова весна :slight_smile: нові життя в нашому козиному царстві… тож потихеньку буду ділитися новинами нашого господарства.
Мирної ночі всім! :blue_heart::yellow_heart::crescent_moon::sparkles:

27 лайков

Всім привіт :slight_smile:

7 лайков

Гарний день вчора був, теплий і сонячний, трошки відволіклись від навалк роботи, та відпочили :smiling_face:
Наш руденький малюк, ще ім’я не придумали.

Пригостили кізок смаколиками

13 лайков

Крім кізок в нас ще за цей рік з’явилось багато собань великих та маленьких, деякі врятовані місцеві з Бородянки, Бучі, Ірпеня, а деякі евакуйовані з зон бойових дій, в січні до мене привезли цуценят з Херсону, у віці від 1,5 до 3 місяців, наразі вде +2 місяці, вже є оне щепленя, старших дівчаток будемо стерелізувати, та шукати їм родини. Кому потрібен друг можна писати, з доставкою допомагають волонтери. Дорослі аже готові до переїзду.
Фото загальні, кому цікаво відправлю в месенджи щоб не навантажквати сайт.

13 лайков