Приветик всем.
Пришло тепло, а вместе с ним и проснулись клещи муж вчера пока дошел к маршрутке нацеплял на себя и на сумку целый набор, говорит штук 10.
Мы пока не пасемся, но уже думаю, что пора начинать капать причем всех… и собак и коз, лошадей.
Козоводы, козолюбы.
Люда просила передать, что бесплатно отдает козликов и козочек тем, кто нуждается. У нее слабый инет и нет света, связь плохая. Но по Вайберу можно достучаться.
Всім привіт!
Минув рік… навіть трішки більше… пора вертатись до хатинки… війна змінила все і писати зовсім не було сил … Дякувати Богу вижили ми та наші рідні, хоч рідні досі в окупації і це найважче наразі для мене.
Але життя продовжується… новий сезон і нова весна нові життя в нашому козиному царстві… тож потихеньку буду ділитися новинами нашого господарства.
Мирної ночі всім!
Всім привіт
Гарний день вчора був, теплий і сонячний, трошки відволіклись від навалк роботи, та відпочили
Наш руденький малюк, ще ім’я не придумали.
Пригостили кізок смаколиками
Крім кізок в нас ще за цей рік з’явилось багато собань великих та маленьких, деякі врятовані місцеві з Бородянки, Бучі, Ірпеня, а деякі евакуйовані з зон бойових дій, в січні до мене привезли цуценят з Херсону, у віці від 1,5 до 3 місяців, наразі вде +2 місяці, вже є оне щепленя, старших дівчаток будемо стерелізувати, та шукати їм родини. Кому потрібен друг можна писати, з доставкою допомагають волонтери. Дорослі аже готові до переїзду.
Фото загальні, кому цікаво відправлю в месенджи щоб не навантажквати сайт.
Всім привіт
Нагулялися та захворіли з чоловіком, випали на тиждень майже із життя. Не пам’ятаю коли то вже так хворіли. Багато планів накрилось, але то вже як є наздоженемо.
Одужуйте,бажаю здоров’я та здійснення планів.
Як каже моя сусідка - ото такі вітри, що розносять всяку заразу. Ми наче ніде і не гуляли, а хворіємо ще з 14.03. Будемо здорові, то все поробимо, все наздоженемо. Одужуйте!
Так ми теж у дворі гуляли:woozy_face: схоже на корону, бо зі смаків залишілось солодке, солоне, гостре, а нюха нема зовсім. Температуру декілька днів не могли взагалі збити 39 і все, зараз 37, та теж противний стак, кашель та слабкість. Але нічого якось викарабкаємося, городи вже чекають
Люда, зверніться до лікаря. У мого чоловіка на 9-й день хвороби тест показав ковід, а сьогодні поклала у лікарню, є невелике запалення легень. Слабкість страшенна, хоч і кисень 96.
Сьогодні у лікарні мене здивували - стаціонарне лікування безплатне, всі ліки є, і крапельниці і розчини, і антибіотики. Людей у відділенні мало, хоча хворіють люди сім"ями. Всі дивляться на городи, а не на здоров"я.
Лікуйтеся!
Оля, в больнице сейчас “лечиться” небезопасно. Очень не советую.
Ну в больницу мы никак, не только по причине не безопасно, но и технически, за животными смотреть некому, тут же не просто покормить и не только коз, много хищников еще ). Лечимся дома пока, состояние стабильно противное, первые дни очень плохо было, сейчас просто противное и какшель, но кашель это у меня стандартная опция при болезни.
Вудужуйте, сама восени ковідом перехворіла, то слабкість така була, що і ложку до рота важко піднести, але хазяйство треба глядіть
Дякую. Будемо лікуватись.
Вітаю всіх у будиночку.
Потрошки приходимо до тямт після хвороби. Роботи назбиралось багато, але то зробимо, головне що сили повертаються і бадьорість, стан ганчірки виморив.