EN | Главная портала | Непрочитанные | ПОМОЧЬ ФОРУМУ | Делаем свой сайт | Скорая помощь | Форумчане | Доска почета | Лидеры | Награды | Козоводческая карта | Калькуляторы Контакты

Рулетики із печінки козлика


(Зоя) #1

У нашій сім’'ї такий корисний продукт як печінка не ціниться, її ніхто не любить. Тому приходиться придумувати різні способи її використання та маскування. Рулетики із печінки це один із способівїї використання.
Скажу відразу, що всі інградієнти у мене завжди відміряються “на око”
Печінка молодого козлика перемелюю на мясорубці, добавляю кілька яєць, сіль, перець, молоко. трішки олії . Все розмішую і підсипаю муку, щоб утворилась консистенція сметани.
Із отриманого тіста печу блінчики, охолоджую , змащую майонезом із використанням молока Майонез на молоке! Без яиц., в який додаю подрібнений часничок.

Смачного!


Майонез на молоке! Без яиц.
(Людмила) #2

Зоя, я правильно поняла, что всё сырое?


(Зоя) #3

Так всі складові сирі


(Людмила) #4

Спасибо, Зоя за рецепт. Что-то мне подсказывает, что будет вкусно :slight_smile: Как раз скоро будет возможность попробовать.


(Зоя) #5

Люда, смакуйте на здоров’я! Все дуже просто і швидко. Я не люблю довго на кухні возитись :wink:


(Лариса) #6

Это как для печеночного торта блинчики получаются?


(Зоя) #7

Так, блінчики схожі.
У мене різниця в тому, що для печінкового торта беру більше печінки, а на рулетики більше муки…
Відповідно в першому випадку блінчики виходять більше крихкі, а на рулетики вони мають бути еластичні, щоб можна було згорнути їх у трубочку :blush:


(Инна) #8

А можна не рулетики, а торт сделать. Моя сестра так делает. Блинчики перемазывает майонезом, и слоями вылаживает еще жареный лук и грибы.


(Зоя) #9

Торт також я роблю, він виходить більше печінковий і, звичайно, з начинкою.

Робила із пасерованою морквою та цибулею.

З грибами потрібно скуштувати, вірю, що смачно :yum: