У нашій сім’'ї такий корисний продукт як печінка не ціниться, її ніхто не любить. Тому приходиться придумувати різні способи її використання та маскування. Рулетики із печінки це один із способівїї використання.
Скажу відразу, що всі інградієнти у мене завжди відміряються “на око”
Печінка молодого козлика перемелюю на мясорубці, добавляю кілька яєць, сіль, перець, молоко. трішки олії . Все розмішую і підсипаю муку, щоб утворилась консистенція сметани.
Із отриманого тіста печу блінчики, охолоджую , змащую майонезом із використанням молока Майонез на молоке! Без яиц., в який додаю подрібнений часничок.
Так, блінчики схожі.
У мене різниця в тому, що для печінкового торта беру більше печінки, а на рулетики більше муки…
Відповідно в першому випадку блінчики виходять більше крихкі, а на рулетики вони мають бути еластичні, щоб можна було згорнути їх у трубочку