Як і обіцяла виставляю на продаж посадочний матуріал ірисів, які на даний час починають масово квітувати. Корінчики перешлю укрпоштою,новою поштою, інтаймом (за бажанням )
Низькорослі (висота 15-25см)1шт-15гр
№1
№2
№3
№4
№5
Як і обіцяла виставляю на продаж посадочний матуріал ірисів, які на даний час починають масово квітувати. Корінчики перешлю укрпоштою,новою поштою, інтаймом (за бажанням )
Низькорослі (висота 15-25см)1шт-15гр
№1
КАрлики (самі маленькі, висота до 10см, цвітуть самі перші, разом із нарцисами,суцільним ковриком
продам, 3шт-15грн)
Зоя , я хочу бородатых ирисов . На укр . почту .Всех по две шт. Если можно конечно .
Тая, можна. Я ввечері ще фоток скину:blush:
Зоя , а бородатые сколько штука , цена?
Ціна на бородаті, які виставила вище 15грн-1шт, можливо комусь потрібно для озеленення багато посадкового матеріалу одного сорту (50шт-100шт) будем домовлятись індивідуально. Всі покупці отримають подаруночки, щоб компенсувати ватість доставки:blush:
Погана швидкість, фото не грузяться:sob:
Очень красивые цветочки! Обалденные!
Зоя, можно вопрос? У меня в этом году не цветут ирисы, цветонос выкинули а внутри он как пустой, может померзли? А может чего им не хватает?
Я думаю, що це, скоріш за все, шкідники пошкодили квітконоси. Які підмерзли у мене лишились невисокими і взагалі не викинули квітів … і таких сортів чимало цього року:cry:
Добавьте в название темы город или область, пожалуйста.
Вже виправила:slight_smile:
Прохання низькорослі №3 та бородаті№13 більше не замовляти! Закінчились:disappointed:Інші в наявності:blush:
Можливо когось зацікавить велика партія одного сорту для озеленення 50-100шт, тоді ціна буде мінімальна. Потрібно терміново звільнити площу під нові сорти.
Сьогодні поїхали укрпоштою перші посилочки, всім ввечері скину в лс номер накладної:slight_smile:
Низькорослі №2-закінчились, а низькорослих №3 (про них писала в повідомлені 14, що закінчились ще знайшла посаджені на огороді… така я господиня, що не пам’ятаю, що де саджу:joy:
Так що низькорослі №3 в наявності
Завтра за планом поїздка до міста і відправлення посилок НП
Іриси ще в наявності! Вже всі купили,?
Зоя ,я би взяла 100 штучок низькорослих.Яка буде ціна і яких буде у вас стільки.