Декоративні квіти та кущі на весну 2021

Прийшла весна і, як завжди, хочеться садити, пересаджувати, розсаджувати квіти та кущі. Хечеться ствоювати красу своїми руками. Тому пропоную на продаж лишки рослин із свого господарства. Частина фото моїх а частина взяла з інтернету по тій причині, що своїх не сфотографувала.

Рослинки дбайливо упакую і перешлю укрпоштою , при потребі можу і НП

  1. Горобинник.
    Це декоративний кущ, який має гарне листя та цвіте більми суцвіттями.30грн. Висотою 1-1.2 м.
    image

  2. Маю кілька садженців клематису виноградолистного,який дуже гарно плететься, чудово підійде для затінення альтанок. Можна пустити плестись на огорожу чи вирощувати просто на якісь опорі. 50грн.image

  3. Очиток-20грн.
    image

4.Форзиція
30грн. image

5.Доронікум жовта ромашка, яка цвіте дуже зарання. 20грн.image
6.Низькорослі карликові іриси

16 лайков

Декоративна цибулька (шніт), вона не тільки стане прикрасою вашого квітничка , але також потішить раньою вітаміною зеленню.image Ірис сибірський[Завантаження:


Лілейник
Флокс низькорослий, гарно виглядае на альнійських гірках, вздовж доріжок.image

11 лайков

Можу запропонувати кушики ожини Кумберленд (чорна) та кущики листового фенхелю (здається Датський король) він дає дуже великий об"єм ароматної зелені

2 лайка

На клематіс давно задивляюся, але посадити ніде. Ну чому у нас так вузенько! :sob: :sob: :sob:

Оля, его можно на забор пустить, по мере роста, если захотите, поднять выше…лишние побеги просто обрезайте…и красота, и места мало занимает, и живая изгородь от соседей.

4 лайка

А по сетке можно пустить? Зимой не подмерзает? За год на сколько отрастает после посадки?

1 лайк

ВІд сусідів у нас дівочий виноград, і то сусідка каже - насадили гадості. А там за тином гній лежить, її не пахне, а нам під двері. То довга і сумна пісня.

2 лайка

У меня не подмерзает, растет по сетке и по кустам рядом. Лишние побеги просто обрезаю, когда есть время…иногда заплетет все, тогда прям живодерствую, выдираю все не туда плетущееся. Там кусты смородины в ряд растут близко к сетке, и ветром наносит на зиму листья. Я не укрываю, но я на юге. А зимы последние года никакие…весной, то что не отошло обрезаю и все. Куст старый уже…

1 лайк

Оля, правду народная пословица говорит, не выбирай дом, а выбирай соседей… у меня в соседях с обоих сторон живут одинокие женщины…с одной стороны - хозяйничай как хочешь, ни одна ни другая не в претензии…потому что у них ни хозяйства, ни огородов толком…если мои куры или козы забегут к ним, то вреда не будет…потому что не на чем вредить…и претензий не будет .

3 лайка

Таня, рослина дуже невибаглива, не вимерзає,дає сильний приріст. Я весною свій кущ нещадно обчухрую, а до літа до періоду цвітіння він весь обростає. Він у мене плететься на стовбур старої груші. Під час цвітіння має специфічний аромат і відлякує мух.

це я його так обрiзала, вище е фото як вiн вiдновляеться
Кілька рослин занесла і посадила біля прмиміщення де я працювала, з двох сторін від входу, рослинки розплелися і утворилася дуже живописна арка. Коли я проводила реєстрацію шлюбів, молодята любили фотографуватись на фоні тієї арки.

8 лайков

Також в наявності однорічні садженці піона деревовидного , суміш трьох сортів(білий, рожевий, вишневий). садженці невеликі на даний час ростуть на вулиці, гарно перезимували без укриття і уже починають розпускатись. Всім бажаювим викопаю і пересаджу у контейнер із землею. Ціна за 3 шт. 150грн.

8 лайков

Можно мне, если ещё не продали?

1 лайк

Так,можна. Пишiть координати в приват.

Зоя, климатис козы не едят ?

Снiжана, кози iдять все , особливо те що росте огорожене в квiтнику. :grin: у мене так :laughing:

4 лайка

Клематиси , пiони поки всi заброньованi. Завтра планую в мicто на НП, кому ще?

Напишу тут, чому суміш піонів. Пояснюю…Насіння зібране із 3х різних кущів, але гарантувати, що виросте рослина з квітами саме це кольору я не можу, можливо кущі запилились між собою. Тому пишу - суміш, не виключаю варіант , що в результаті запилення можуть вийти квіти зовсім іншого кольору ніж в материнського куща.

Є два вільних клематиси і два набори піонів деревовидних. Кому?

1 лайк

добрий вечер) клематис еще есть?

так, клематис е :cherry_blossom: :cherry_blossom:

1 лайк