Куплю або поміняю. Квіти. Деревовидний та вузьколистий піон.

Дуже давно подобаються мені піони. Цього року зустріла ще й вузьколистий, навіть незнала,що такий є)

фото взято з інтернету, може є бажаючі продати чи обміняти. Хочу деревовидний та вузьколистий піони, звичайний є вже бордовий та рожевий)

9 лайков

Ух, красивый какой! :heart_eyes: Тоже не знала, что такая красота существует.
У меня есть древовидный, вот такой


Могу позже прислать семена, но кажется, они всходят на второй год.

8 лайков

Цього року купляла розсаду і вперше побачила, запитала,з’що це таке гарне, сказали піон) Дякую, буду рада й насінню, буду ростити)) У мене є хризантеми дуже гарні, жовта і бузкова) якщо захочете відкопаю))

2 лайка

Как соберу семена, то перешлю, самое главное, не забыть бы, а то ж “девичья память”…, и от хризантем осенью, конечно, не откажусь, спасибо!

3 лайка

У меня дома 3 древовидных пиона, осенью могу выслать семена. Белый обычный, розовый махровый(пахнет волшебно), и малиновый махровый

6 лайков

И я хочу такие пиончики :heart_eyes: Если можно :hugs: как раз надеюсь в следующем году наконец-то займусь красотой во дворе.

Дякую буду дуже вдячна)

1 лайк

Тогда напомните ближе к августу! Чтоб собрала семена.

4 лайка

І я про вузьколисті мрію вже давно і ніяк не куплю, в місті на базарі не разу не зустрічала. Він ранній, квітне набагато раніше від звичайного.

1 лайк

Сіяти не підсушуючи одразу після, збору, тоді можливі сходи на наступний рік, а інакше тільки через рік. Сіяти в рихлу землю, мульчувати, зручно в апельсинові ящики застелені агроволокном. Давала насіння товаришу, зійшло як щітка, наступного року продаватиме. Пікіровку переносить однорічкою дуже легко, краще помідорів.

6 лайков

Спасибо Грета, а если нужно переслать семена почтой, то когда лучше их собрать? В таком случае тоже не подсушивать?

Иванна, а я тоже очень хочу розовый и малиновый…, пожалуйста, можно и мне :relaxed:, вот не знаю, что взамен предложить:thinking:, у меня ирисов много, может надо?

1 лайк

Иванна,а у Вас нет на обмен или продажу укорененных веток? Махровых пионов.

Юлия, можу Вам восени подарувати півонію деревовидну дворічку,але якого кольору не знаю :roll_eyes:,білий або малиновий.

2 лайка

Дякую, якщо в вас немає можу хризантемку відправити, дуже ніжний бузковий колір або є ще жовта і звичайні піони…

1 лайк

Нагадайте мені восени(початок вересня) за півонію, і напишіть будь ласка у приватні повідомлення,бо я точно загублю,або забуду. Я від квітів ніколи не відмовляюся, хризантемки люблю,але якщо Вам копання пересилання створить додаткові клопоти,то краще хай тішить Вас

2 лайка

Збирають як тільки розкриються. По нп за два дні не попріють в папері.

2 лайка

У меня только три куста осталось… если найду проросший, но тогда не угадаем с цветом. А в августе я лучше соберу семена по цвету.

1 лайк

Иванна,Можете не стараться собирать по цвету,семенами чаще всего цвет не передается.

2 лайка

Эта тема была автоматически закрыта через 180 дней после последнего ответа. В ней больше нельзя отвечать.