Продам іриси. Хмельницька область

Відповіла в ЛС:slight_smile:

А як приемно вразила,дівчатка купуйте оптом :grin::grin::grin:

1 лайк

Дівчата купуйте, є сорти які продам за символічну плату, потрібно трохи звільнити місця під нові сорти:grin:

Здравствуй. Можно мне Низькорослі (висота 15-25см) всех по 2 шт, КАрлики (самі маленькі, висота до 10см, цвітуть самі перші, разом із нарцисами,суцільним ковриком тоже 2 шт

Лена, напиши в ЛС куди відправляти. Якщо укрпошта-поїдуть завтра, Нова - четвер-пятниця.

Зоя, сегодня забрала посылочку. Цветочки отлично доехали. Столько много подарочков! Спасибо большое :hibiscus:.

2 лайка

И я сегодня забрала свою посылку.Огромное спасибо за цветочки,за подарочки,просто огроменное спасибище.

3 лайка

Увага! Повна розпродажа!
Пропоную придбати іриси бородаті №1,2,4,5,7,8,10 та також ще лишились низькорослі жовті та карлики сині по дуже привабливій ціні, а саме 100шт. за 300грн. Пропозиція діє ще декілька днів.
Багато ірисів разом- це дуже гарно.

Хто іще невстиг придбати таку красу -налітайте:grin:

10 лайков

Тая, сьогодні нарешті відправила іриси. Вибач за затримку! Номер посилки скинула в ЛС

Розпродажа триває:grin:

1 лайк

Большое спасибо ! :wink:

1 лайк

Зоя , сегодня получила посылку . Все в хорошем состоянии . С меня сюрприз. :wink: Очень нравятся Ваши цветы !

2 лайка

Таїса, дякую. Люблю приносити людям радість. Добре , що все гарно збереглося, то через посилки з часником уже почала переживати і за квіти.
Не пам’ятаю чи писала, що там в кожному пакеті квіти одного сорту.:hibiscus:

1 лайк

Я так и поняла . Сегодня даже немного посадила . У меня есть место где надо засадить . А то бурьян.:sweat: Просто дом как у Карпатах . Вот пробуем делать красоту :stuck_out_tongue:

1 лайк

Зоя , а где Ваша тема с часником ?

Ось тут Продам лишки озимого часнику урожай 2017 року, Хмельницька область

Кому іще ірисів, красивих, пахучих і невибагливих (що для мене саме головне :wink:) квітів ?

Продам недорого

Зоя, какие у Вас остались?

Віка, і ще карлики (сині), низькорослі (жовті)
бородаті 1,2,4,5,7,10, пару шт 14 .

Эта тема была автоматически закрыта через 180 дней после последнего ответа. В ней больше нельзя отвечать.