Продам дійну козу ламанча. Київська область, смт. Макарів

‌Продам козу дійну, генетично комолу, тато зааненець Ганс " Золота коза", мама ламанча, заводчиця Саша (Аля). Коза в мене з 3 років, вже три рази рожала. По троє козенят двічі, в цьому році двійня козлик+козочка. На піку 4,5л, зараз на траві 3 літра, при не великій порції зерна пару тижнів тому давала стабільно 4 літра в день. Характер чудовий, молоко плотне, якби її взяла першою на ній би зупинилась, як по молоку так і по утриманню чудова коза для новачка та безпроблемна для козовода з досвідом. При дійці стоїть як вкопана, рожає сама без проблем, на пасьбі веде все стадо, навіть якщо не є главкозою, розумом її ще ніхто не обійшов. Продаю бо не маю можливості тримати для неї цапа ламанча, та фізично не тягну таку кількість, мушу скорочувати. На всі питання відповім, коза як член сім’ї любима та рідна вже стала, шукаю їй дуже хороші руки.
‌Ціна 4000 грн.

37 лайков

В мене три таких,можу п1дтвердити,що 1нтелект ще той,ласкотул1,таких не можна не полюбити:slight_smile::heart:

4 лайка

Друзі коза ще продається, звертайтесь до мене, ціну можна обговорити. Готові на розмову, в хороші руки, і при великому бажанні нового власника все можливо.

7 лайков

Яка вона гарненька. Вчора прочитала з приводу неї і цілий день вона мені з голови не йде. У мене навіть козлик є ламанч, бо саме ця порода полонила мою душу. Ціна заслугована для такої красуні, нажаль саме для мене трохи кусається.

1 лайк

Ціна на козу 3000 грн, звати її Ліза, їй 6 років, по молоку повторюсь 3 л на траві.

4 лайка

Дуже гарна кізонька! І молоко смачнюче і ціна більш ніж приваблива! Бажаю Лізоньці якнайшвидше знайти добрих турботливих господарів і віддячити їм молочком смачним.

2 лайка

чоловіка вмовляю, так вона мені до душі

3 лайка

И я уже давно заглядываюсь на Вашу козу и прям рядышком. А мужа тоже не могу упросить на козу.

1 лайк

Сьогоднішні фото Лізи. Вимя до і після. Раціон трава+жменя ячменя при дійці 2 рази на день.



11 лайков

Здравствуйте, Ольга.
Вы уже продали козочку?

Если еще нет, позвоните мне, пожалуйста, 095 230 58 41. Ваших контактов не нашла.))

Дякую за допомогу, оголошення більше не актуальне.

3 лайка