Продам чотирьохмісячну кізочку 50% нубійської крові біля Білої Церкви Київської обл.

Продам кізочку 50% нубійської крові,з двійні,генетично рогата,вушки ельфик.Родилася 15 квітня 2018.Мама первістка біла росла зааноламанча,гладкошерстна,рогата,з гарною формою вимені ,гарно доїться,молоко смачне.Кізочка в стаді з мамою весь час,видно що молока не дуже хоче,козлика з двійні відокремили в три з половиною місяці.

Мама крайня справа,можна купити і маму і ще три таких.З потенціальним покупцем можу поторгуватися.Козочка хороша. Ціна 3000 грв.Телефон 098 086 1422 Великополовецьке Київської Сквирського

10 лайков

https://www.olx.ua/obyavlenie/50-nubiyskaya-kozochka-IDBERMl.html#c93803601a
Кто на самом деле продавец козочки,Вы или Светлана?

1 лайк

Думаю, Светлана - это дочка Веры.

2 лайка

Спасибо,Инна,теперь понятно.

1 лайк

Да девочки,это моя дочка,я там даже не видела обьявление,хотя знаю,что там они есть,так плотно занята,что некогда бросить даже обьявление,а козы и козочки разрастаются в геометрической прогрессии ,дети наступают и я в сердцах прошу помочь,она приезжает,фотографирует,где то что то пишет,а мне даже некогда посмотреть.Извиняюсь,что ввела в заблуждение.Будут еще обьявления,козликов почти порезали,тех что ушками не получились,часть ушла в гаремчики к хорошим людям.Пока было лето,все паслись,зерно кушали,а наступила осень и оказалось что у нас их очень много.А мне 65 на носу,как бы не сражалась,сезонная депрессия,болячки,пенсия наша украинская и приходится сдаваться.Это жизнь детка :joy::smiley::heart:

6 лайков

В оголошенні ціна 2000 грн

Не атакуйте,я написала,що буду торгуватись,якщо хорошим людям,то може бути і набагато менше.Кізочка з хорошими генами…А дочка написала так,там ще дуже хороша кізочка є,тільки чотирьохсоскова /два передні маленькі,просто для фасону./ .Так що якщо прийдеться до душі,дзвоніть,торгуйтесь.:heart:

6 лайков

Простите,Вера,не знала что Света ваша дочь,а козочка классная,я раньше видела это объявление на ОЛХ,а потом смотрю эта козюля здесь и у другого продавца.Подумать что по просьбе-так хозяйка сама на форуме,вообщем мне самой неудобно,хороших ручек козюлям.

1 лайк

Ви все правильно зробили,так що не вибачайтесь,а дочка дуже хоче визволити мене з кабали,так допомагає,хоч і сама дуже зайнята,через ОЛХ продала майже всіх козликів,такі хорошуни ходять у фартухах.:smiley:

4 лайка

Мені ваші тварини дуже подобаються. Хотіла б та й не одну. Можливо і наважусь якось, але не зараз, укомплектована і ліміт вичерпаний

3 лайка

Спасибі Вам за комплімент.В мене вони без документів і не чисто породні,але я стараюся в лохматі не лізти.По крупинках пробую щось міняти,спасибі нашому форуму,що ми такі начитані,інформовані і головне згруповані ,це дуже великий крок у козоводстві.Мене запитують часто про те,про друге,то я як видам інформацію,що дивуються,де я стільки всього взнала,а я і розказую,де вся інформація зібрана вкупі.запрошую до гурту.:smiley::heart::heart::heart:А козюльок як захочете,запрошую в слідуючий сезон,якщо зараз не виходить.

10 лайков

Мені також подобаються Ваші кізоньки. Вже більше року спостерігаю за Вашими об*явами і вже не раз вечері думаю що треба брать, а вранці гляну на своїх і думаю куди поставить,куди своїх подіти.

3 лайка

Спасибі Вам за оцінку.:heart::heart::heart:Одвічна проблема,відколи завела кіз.:hahaha::joy:
Кізочка до 16 жовтня в резерві.

5 лайков

Козочка уже в новой семье)))
Вера, спасибо огромное за красотулю :hibiscus::hibiscus::hibiscus:

3 лайка

Кізочка поїхала в нову сім"ю,і я впевнена,що їй там буде дуже добре.Спасибі Таню,я думаю вона Вас не розчарує,хороша кізочка і мама дуже непогана.:heart::heart::heart::rose::rose::rose::rose::rose:
Тему можна закрити.

5 лайков