Привіт цікавить думка про моїх кіз

Що ви можете сказати про моїх кіз

5 лайков

Доброго вечора, Василь!
Що ви власне хочете почути/прочитати?)

2 лайка

Хочу почути чи мої кози схожі на занеанську породу

Профіль голови мені подобається (там, де я його бачу), схожі на зааненських.
Мабудь височенькі, так?
Та й худосочні, не м’ясні
Чим годуєте?

1 лайк

Похожи :slight_smile:

Попередній власник мені повідомив що перед тим коли коза повинна іти на зелене потрібно проколоти від глистів тому вони мають бути худі так аби було видно ребра вітаміни потім після двох тижнів

Звідки ваші дівчата?

Так розкажіть більше про себе та про ваших красунь :slightly_smiling_face:
Де, чим займаєтесь, може ще якісь домашні тварини є або цікаві хоббі.
Ось вам і буде ваша сторінка вашого господарства.
І про дівчат-кізоньок можна більше, звідки, який удой.
Це може бути цікаво тим, хто займається зааненською породою… І мені у тому числі :grin:
Вітаємо вас на форумі!

1 лайк

Дякую , я з Коломиї , мої захопленням є кози занеанської породи так як таких в моєму регіоні мало , я завіз кози з Австрії , тому в мене коза пер-во котка дає десь від 4 літ молока найкращі представниці пер-во котки по 5 літ в день

4 лайка

Кози є єдиним моїм захопленням моя мета розвести першокласних кіз і розвивати цю галузь

4 лайка

Дуже цікаво :slightly_smiling_face:
З якого господарства?
Мабудь і козлика не рідного одразу для них взяли?

2 лайка

Так з господарства Zdar

Кто то держал столько заанов, а мы и не в курсе :grinning:. Это ж мы тут с двумя козами сразу на форум.
Шановний пан, а на Коломиї з такою кількісю кіз, куди Ви молоко збуваєте, вибачте, просто цікаво.

Я ничего не могу сказать про породу,но уважаемый,вы,конечно,меня извините,но это же ужас…Освенцим
Я понимаю,что молочная коза не будет жирной,но такого я еще не видела,хотя у меня тоже в прошлом году была тощая барышня

5 лайков

Згодна з Валентиною , кози дуууже худі , ребра світяться , кісточки торчать … жах ! Скільки зерна вони получають на добу ? Коли та чим глистогонили ?

3 лайка

Ужас, они зерна совсем у вас не видят? Что они ели зимой, ужас ужасный.

1 лайк

Вася, не прикалуйтесь. Я думаю Вам не 10 рокiв и Ви добре розумієте, що схудлим козам які на грані смерті краще не травити глистів, а то вони ще швидше здохнуть.
І ще такий момент. Ви привезли кіз з Австрії породистих, тоді для чого Вам кози без документів?

3 лайка

Тут вже розглядали ваших кіз. тільки вони були з Київщини.а не з Австрії :grin:

5 лайков

Добрий день! Це що приколи такі? так місце не зовсім підходяще. Люди тут серйозні і поважають один одного? З приводу кіз , -дійсно худі.

А я думала в мене дежавю :joy:. Наче вже колись таке показували :grinning:.

4 лайка