Куплю кізочок чи чи першокоток зааненської породи. Можливо процентних, але з гарними показниками по батькам.
Розгляну всі варіанти.
Краще писати в месенджери: what’s up, telegram, viber. На телефон можу не відразу відповісти.
тел. 067 464 4422
Михайло
Доброго дня, пане Михайло! А де Ви знаходитесь територіально?
село Горбовичі Києво-Святошинський район Київська область Україна
Михаил, смотрите, я собираюсь одну дворяночку покрывать зааненским козлом и выставлять на продажу недорого.
Тоже нахожусь в Киево-Святошинском районе, с. Гатное.
Если такой вариант интересует, напишите. Там есть нюансы, всё расскажу.
Я планувала в цьому році продати три кози- продала дві. Є ще одна на продажу. Документів про породу не має. Я вважаю своїх кіз зааненками. Знаходимось ; Вишгородський район, село Новосілки.
Знайшов я кіз.
Купив три зааненки, одну ламанчу, одну 50/50 зааноальпійку та одну альпійку. Планував тільки заанів, але сподобались й інші та й ціна була насправді хороша. То ж купив і тих. Ще й подарували 7місячну 50/50 зааноальпійку та козлика маленького альпійця.
Искренне рада за Вас.Если не секрет,где покупали.У меня зааны,но альпийка моя мечта.
Трошки пізніше все опишу, зараз по гриби йду )
Ферма “Пані коза” на Черкащині
Але ще два варіанти які мені запропонували хочу подивитись. З понеділка. Тож кому я обіцяв подзвонити обов’язково подзвоню.
І якщо є якісь ще пропозиції обов’язково розгляну. Хочу ще і ще і ще ,
Велике господарство. В інтернеті про них багато є. Можна погуглити. Зараз в них серйозні сімейні проблеми, то ж розпродують більшість свого стада. Тому й ціни дуже привабливі.
Люди дуже хороші то ж хочеться їм допомогти.
Якщо хтось ще шукає собі кіз вони готові продати.
+380 96 627 9659 Валентина Петрівна
Эта тема была автоматически закрыта спустя 29 дней. В ней больше нельзя отвечать.