Природа вокруг наших домов, или "Откуда же вы?"

Хорошо живут!Так красиво, всё у вас ладненько! А мы никак до такого порядка не дойдём!:sweat:

3 лайка

Мы пенсионеры , только и занимаемся внуками да хозяйством.

1 лайк

Сразу видно, что с любовью всё сделано!А где ваша красота находится?

Липецкая обл. Россия.

2 лайка

13 лайков

Ой, так мы соседи я в Забирье живу, это недалеко от Вас

1 лайк

Ура! Соседи!)иногда вашей стороной едим. Видела кто то еще в Гореничах есть )

1 лайк

да Иришка живет в Гореничах

1 лайк

Не ожидала, что Житомирщина такая красивая. Для меня Житомир - это далеко и непонятно было. Спасибо за фото! Вообще это супер тема на форуме, спасибо тому, кто придумал. Может организуем взаимный сельский туризм, вы к нам на море, мы к вам по грибы :slight_smile:

9 лайков

Доброго всім дня, чи ночі, я тут новенький і вирішив розпочати свою діяльність в форумі з публікації фото чудової природи що мене оточує, це моє серце, моя душа, це моє все… Закарпатська обл. Полонина Оприша.

24 лайка

Не хватает козявок на вашем фото) Сам Бог велел тут коз пасти)

Инна, так кози під дерева поховались і там листочки скубуть:wink:

3 лайка

Це рання весна на полонині, вівці та кози вже там,

24 лайка

Вівці та кози пасуть на полонині з травня по листопад, а вічврі з молока виготовляють смачну бринзу, сир, та вурду.

4 лайка

Яка краса невимовна! Мальовничі Карпати! Жити там була моя юнацька мрія. Після закінчення навчання думала поїхати туди.Жаль - розприділень не було. Але ця думка не полишає. Сміємося з чоловіком : ось з 1жовтня як підвищать нам пенсії, тоді поїдем у Карпати.

4 лайка

Шановна пані Ніно, до Карпат потрібно їхати швидше, а точніше на першу неділю вересня, саме тоді у нас в м. Рахів відбувається грандіозний гастрономічний етно фестиваль “Гуцульська бринза”, це період коли вівці спускаються з полонин, а вівчарі частують усіх національним продуктом гуцулів - бринзою та ішими смачними стравами, свято надзвичайно чудове і присвячене в основному вівцями, але з вівцями постійно пасуться і дояться кози :wink: Свято вражає своєю автентичність та етносом, ми завжди раді гостям на фестивалі “Гуцульська бринза”.

29 лайков

Пане Олеже! Щиро вдячна за запрошення. Я б з радістю,але реалії такі, що не до поїздок.А свято дійсно красиве, а саме головне люди- щасливі господарі своєї землі.

3 лайка

Класс…дуже хочеться поихати

Хочуууу! І чому вересень? :sob: Як раз починається навчання…

Дуже гарна тема. Надивилася, так ніби сама побувала. Всім спасибі за фото! І у нас красива природа, Черкащика, батьківщина Тараса Шевченка. Пару фотл є на сторіночці, а сюди треба поставити інші.

3 лайка