Ви ж знаєте, дорогі мої форумчанки і форумчани, що причеп в наших господарствах, це половина всього козоводського щастя. Захотілося і мені нового, гарного, надійного “помічника”. Не буду розводиться про мої пошуки, бо це довго. Вибір упав на польський “Ридван” від фірми “Агрос-Нікополь”. Продають на відміну від інших з колесами, з гарним високим або низьким тентом- на мій вибір…пів вартості можна в кредит…Обмін реквізитами і “бамажками”, обіцяють реєстрацію. Купа привітних телефонів. Пошукала в неті компромату, чи то так шукала, чи таке моє щастя на той момент. А через “ковід” надходжень майже немає. Перерахувала я 4500 грн. І все. Ось і вам фото майже мого прицепчика. Пізніше нарила, що “Агрос” це росія. там їх у кожній області-тьма. І у нас в Україні з півтора десятка представництв.
Да, думаю… к, сожалению, сейчас активизировались мошенники… и меня кинули на бла бла каре… собиралась козочку отправлять… ну, слава Богу, только деньги ушли…
Наталю, я знайшла сайт “мошенники. укр” там вони є з 19-го року. А причепи з їхнього сайту “agros.nikopol”
Да, Маринко. Телефони- всі поза зоною були з понеділка,з моменту оплати нами. Сьогодні подзвонив, що машина з причепами потрапила в аварію і все побилося. Тому гроші повернуть. Треба дати їм № якоїсь карткисьогодні. А завтра вони перекинуть гроші і щось пояснять. Коротше хлопцям малувато попало, хочуть ще.
Альона, на жаль я тільки знайшла їх на “закупці”. Договорялися про все по телефону(. Але дякую за ссилку. Не мені, то людям пригодиться.
Вікторіє, хоч євреї і кажуть: спасибо, Боженька, что взял деньгами, але буває, що дуже багато бере, а заробить їх трудно. Співчуваю.
співчуваю… Папа , покійний, трактора купив так, паливо оплатив, і чекав поки доїде((( Їде до сих пір десь… Така сама сума була. А я 4 роки тому цемент , арматуру і шифер купила) Теж везуть до цих пір… Вміють вони ввійти в довіру(
Господі , ну що за люди … тут своєму покупцю грамулю боїшся недодати , краще “з походом” відпускати … щоб ще прийшли . А це … ну немає слів . Нас Бог миловав від таких покупок , як цей причип , але ж чесних людей жалко до сліз … Співчуваю , Галя , не заслужили Ви такого !
Галя любое перечисление денег делаем только после получения товара.Если требуют хоть малейшую предоплату такому продавцу лично у меня нет веры.Мы так чуть не влетели когда покупали редуктор к мотоблоку.Продавец вежливо попросил предоплату.а сам вроде с Барвенково.муж предложил ему приехать через час и сразу оплатить и забрать и тут мы таких отговорок наслушались.а суть только сделай предоплату.Надеюсь группа взаимопомощи вам поможет.
Я понимаю Вас, и искренне сочувствую… в прошлом году в мегамаркете перед Новым годом вытянули кошелёк с большой суммой денег и документами ( На подарки, стол и тд)…через пару дней поехала делать права, тк езжу за рулем, зашла в фотостудию, через секунду! Вышла , и угнали машину. Новую Тойоту… те же люди, следили ( установило следствие)… но эту банду так и не нашли, хотя и знают кто! Или не хотят находить…, ооочень обидно…,
Ммда. Судя мо маркировке длинна прицепа 2.10. Я 2 года назад за 2.20 заплатил 12500, при том что он не самого хорошего качества, меня это устраивает так как большой вес возить не пларовал и не планирую, важен был размер для длинных нетяжелых грузов. Усиленный хорошего качества украинский тогда стоил 16000. А тут из заграничного материала за 9500… вы бы на рынок сходили, ценами поинтересовались… звоните, а лучше идите в банк, блокируйте платеж, мотивируйте тем что деньги отправили по ошибке не на ту карту. Чаще всего аферисты сидят в тюрьме, а карту используют левого человека, который в 99% случаев не имеет ничего общего с аферистами ( такие карты продают в интернете) и не знает что его картой пользуются, может даже не знает что она у него есть. В таком случае самый быстрый вариант вернуть деньги- настоятельно требовать чтобы банк вызвал владельца карты в банк, и тот добровольно вернул деньги. Если же он подтвердит что платеж был ожидаемым- тогда уже заяваление в полицию. Желательно доказательства- переписки, записи разговоров. Года 3 назад попал в такую ситуацию, заявление не писал, но именно описаным выше способом вернул деньги.
Дякую, Дмитре. Думаю Ваш, це єдиний варіант спробувать повернуть гроші. Єдине, на що я купилася в цьому випадку, це варіант розстрочки. Ну, і звичайно, дешевизна ( А Балда говорит с укоризной:" Не гонялся бы ты, поп, за дешевизной") Кожна копійка, що потрапляє в хату, витрачається на лікування, от і вляпалася я по…По життю я дуже поміркована людина, в попередньому житті бухгалтером, ревізором була,… багато бачила, і ніколи не вірила, що можна на халяві розбагатіть. Навіть лотерей не купляла, бо знала, що в одну десятитисячну виграшну лотерею ніколи не втраплю. А тут ОстапУ понесло).
Дзвонили мені в п"ятницю ті люди. З"явилися на 4-й день з- поза мережі. Розказали, що потрапив в аварію грузовик з причепами, все побилося і вони хотять повернуть гроші. Я повинна терміново дати номер картки для повернення. Пообіцяла, що дам у понеділок, бо карту переоформляю, як прострочену. Просто не знала, що сказать, щоб не злякать то сказала таке. Брехня моя була груба, але може пройде. З переписки є їхні реквізити, фотки якихось паспортів, думаю, крадених або фальшивих. Записів розмови не вела, бо одночасно швидко вирішувала ще інші питання, в телефонному режимі, то…Спробую, що вийде.
Найдите в телефоне в настройках функцию записи всех разговоров. Кто знает, как будут обстоять дела. Может пригодиться. А все лишние записи просто удаляйте.
ОООй! Бідненька! Це ж кошмар. Обідно і жаль. Це ж скільки праці вкласти і …отаке. Чомусь не здивує, що відповідні органи цим і займаються. Свої-своїх ловить не будуть.
Оля. Абсолютно все, крім продуктів купую в інеті. Передоплата була, але отаке здирництво вперше.
Ладуся, значить був знак, щоб не розслаблялася, ні на мить. Що б не сталося.
Дівчата, дякую ВСІМ за співпереживання. Я тільки хотіла таким чином прославить аферистів. До нас на форум заходить дуже багато людей. Хай буде їм перестрогою мій невеселий досвід. Зароблю я ще на причеп. І на все те, що треба. Кізки мені в поміч. Ось тільки з карантином буде покінчено, все буде добре.
Галина я в росзсрочку в прошлому році кременчуцькій купляла,тільки через банк. Іск в порядку було. Так що розсрочка це не погано, тільки от дійсно аби на шахраїв не попасти
Сочувствую Вам.Я тоже так купила товар за 3000.Позже девочки кидали ссылку, на киббер полицию за такое мошеничество, мне было уже поздно обращаться, а Вам может по горячему стоит…