Прицеп за акційною ціною від “agros.nikopol”. Хочете?

Ви ж знаєте, дорогі мої форумчанки і форумчани, що причеп в наших господарствах, це половина всього козоводського щастя. Захотілося і мені нового, гарного, надійного “помічника”. Не буду розводиться про мої пошуки, бо це довго. Вибір упав на польський “Ридван” від фірми “Агрос-Нікополь”. Продають на відміну від інших з колесами, з гарним високим або низьким тентом- на мій вибір…пів вартості можна в кредит…Обмін реквізитами і “бамажками”, обіцяють реєстрацію. Купа привітних телефонів. Пошукала в неті компромату, чи то так шукала, чи таке моє щастя на той момент. А через “ковід” надходжень майже немає. Перерахувала я 4500 грн. І все. Ось і вам фото майже мого прицепчика. Пізніше нарила, що “Агрос” це росія. там їх у кожній області-тьма. І у нас в Україні з півтора десятка представництв.

Акційний причіп Rydwan A-750(2,113)

9500грн.

4 лайка

Галь, так я не поняла - что, денюжки тю-тю?

1 лайк

Да, думаю… к, сожалению, сейчас активизировались мошенники… и меня кинули на бла бла каре… собиралась козочку отправлять… ну, слава Богу, только деньги ушли…

4 лайка

на фб есть группа шахраи,черный список,там помогают денежки вернуть

1 лайк
8 лайков

Співчуваю :sleepy:. Всі сидять на карантині і придумують як обдурити людей. А прицеп гарний, тільки фото десь вкрали з інтернету.

3 лайка

Наталю, я знайшла сайт “мошенники. укр” там вони є з 19-го року. А причепи з їхнього сайту “agros.nikopol”

Да, Маринко. Телефони- всі поза зоною були з понеділка,з моменту оплати нами. Сьогодні подзвонив, що машина з причепами потрапила в аварію і все побилося. Тому гроші повернуть. Треба дати їм № якоїсь карткисьогодні. А завтра вони перекинуть гроші і щось пояснять. Коротше хлопцям малувато попало, хочуть ще.

Альона, на жаль я тільки знайшла їх на “закупці”. Договорялися про все по телефону(. Але дякую за ссилку. Не мені, то людям пригодиться.

Вікторіє, хоч євреї і кажуть: спасибо, Боженька, что взял деньгами, але буває, що дуже багато бере, а заробить їх трудно. Співчуваю.

4 лайка

співчуваю… Папа , покійний, трактора купив так, паливо оплатив, і чекав поки доїде((( Їде до сих пір десь… Така сама сума була. А я 4 роки тому цемент , арматуру і шифер купила) Теж везуть до цих пір… Вміють вони ввійти в довіру(

2 лайка

Господі , ну що за люди … тут своєму покупцю грамулю боїшся недодати , краще “з походом” відпускати … щоб ще прийшли . А це … ну немає слів . Нас Бог миловав від таких покупок , як цей причип , але ж чесних людей жалко до сліз … Співчуваю , Галя , не заслужили Ви такого ! :disappointed_relieved: :scream:

15 лайков

Галя любое перечисление денег делаем только после получения товара.Если требуют хоть малейшую предоплату такому продавцу лично у меня нет веры.Мы так чуть не влетели когда покупали редуктор к мотоблоку.Продавец вежливо попросил предоплату.а сам вроде с Барвенково.муж предложил ему приехать через час и сразу оплатить и забрать и тут мы таких отговорок наслушались.а суть только сделай предоплату.Надеюсь группа взаимопомощи вам поможет.

4 лайка

Я понимаю Вас, и искренне сочувствую… в прошлом году в мегамаркете перед Новым годом вытянули кошелёк с большой суммой денег и документами ( На подарки, стол и тд)…через пару дней поехала делать права, тк езжу за рулем, зашла в фотостудию, через секунду! Вышла , и угнали машину. Новую Тойоту… те же люди, следили ( установило следствие)… но эту банду так и не нашли, хотя и знают кто! Или не хотят находить…, ооочень обидно…,

8 лайков

Ммда. Судя мо маркировке длинна прицепа 2.10. Я 2 года назад за 2.20 заплатил 12500, при том что он не самого хорошего качества, меня это устраивает так как большой вес возить не пларовал и не планирую, важен был размер для длинных нетяжелых грузов. Усиленный хорошего качества украинский тогда стоил 16000. А тут из заграничного материала за 9500… вы бы на рынок сходили, ценами поинтересовались… звоните, а лучше идите в банк, блокируйте платеж, мотивируйте тем что деньги отправили по ошибке не на ту карту. Чаще всего аферисты сидят в тюрьме, а карту используют левого человека, который в 99% случаев не имеет ничего общего с аферистами ( такие карты продают в интернете) и не знает что его картой пользуются, может даже не знает что она у него есть. В таком случае самый быстрый вариант вернуть деньги- настоятельно требовать чтобы банк вызвал владельца карты в банк, и тот добровольно вернул деньги. Если же он подтвердит что платеж был ожидаемым- тогда уже заяваление в полицию. Желательно доказательства- переписки, записи разговоров. Года 3 назад попал в такую ситуацию, заявление не писал, но именно описаным выше способом вернул деньги.

17 лайков

Дякую, Дмитре. Думаю Ваш, це єдиний варіант спробувать повернуть гроші. Єдине, на що я купилася в цьому випадку, це варіант розстрочки. Ну, і звичайно, дешевизна ( А Балда говорит с укоризной:" Не гонялся бы ты, поп, за дешевизной") Кожна копійка, що потрапляє в хату, витрачається на лікування, от і вляпалася я по…По життю я дуже поміркована людина, в попередньому житті бухгалтером, ревізором була,… багато бачила, і ніколи не вірила, що можна на халяві розбагатіть. Навіть лотерей не купляла, бо знала, що в одну десятитисячну виграшну лотерею ніколи не втраплю. А тут ОстапУ понесло).
Дзвонили мені в п"ятницю ті люди. З"явилися на 4-й день з- поза мережі. Розказали, що потрапив в аварію грузовик з причепами, все побилося і вони хотять повернуть гроші. Я повинна терміново дати номер картки для повернення. Пообіцяла, що дам у понеділок, бо карту переоформляю, як прострочену. Просто не знала, що сказать, щоб не злякать то сказала таке. Брехня моя була груба, але може пройде. З переписки є їхні реквізити, фотки якихось паспортів, думаю, крадених або фальшивих. Записів розмови не вела, бо одночасно швидко вирішувала ще інші питання, в телефонному режимі, то…Спробую, що вийде.

2 лайка

Найдите в телефоне в настройках функцию записи всех разговоров. Кто знает, как будут обстоять дела. Может пригодиться. А все лишние записи просто удаляйте.

1 лайк

ОООй! Бідненька! Це ж кошмар. Обідно і жаль. Це ж скільки праці вкласти і …отаке. Чомусь не здивує, що відповідні органи цим і займаються. Свої-своїх ловить не будуть.

Оля. Абсолютно все, крім продуктів купую в інеті. Передоплата була, але отаке здирництво вперше.

Ладуся, значить був знак, щоб не розслаблялася, ні на мить. Що б не сталося.

3 лайка

Дівчата, дякую ВСІМ за співпереживання. Я тільки хотіла таким чином прославить аферистів. До нас на форум заходить дуже багато людей. Хай буде їм перестрогою мій невеселий досвід. Зароблю я ще на причеп. І на все те, що треба. Кізки мені в поміч. Ось тільки з карантином буде покінчено, все буде добре.

17 лайков

Галина я в росзсрочку в прошлому році кременчуцькій купляла,тільки через банк. Іск в порядку було. Так що розсрочка це не погано, тільки от дійсно аби на шахраїв не попасти

1 лайк

Ото ж. а я попала. Зайшла на “аферист. украина” а про цих хлопців цілу книжку обдурені люди написали.

Сочувствую Вам.Я тоже так купила товар за 3000.Позже девочки кидали ссылку, на киббер полицию за такое мошеничество, мне было уже поздно обращаться, а Вам может по горячему стоит…

1 лайк

[quote=“Elena3, post:19, topic:36063”] киберполиция
[/quote]

Спасибо, Лена. Взаимно. А можно ссылку? Поробую, может что получится.