Всем привет. Давно ничего не писала, честно ничего радостного написать нечего. Оккупация.
Дорогие мои, вынуждена обратиться к Вам за помощью. Дети с внуками с третьей попытки выехали на подконтрольную территорию. Старший пошёл в военкомат, и на сегодня уже проходит учения в ВСУ, через две недели будет распределение по воинским частям.
К сожалению аммуницию нужно покупать самостоятельно + аптечку собрать по возможности самим. Наша семья сама не потянет, невестка с внуками и младшим сыном сейчас в Запорожье на съёмном жилье.
Сейчас всем финансово очень тяжело, но у кого есть возможность финансово помочь, мы будем благодарны .
И очень извиняюсь за такую просьбу о помощи.
Я незнаю можно ли кидать номер карты открыто? Прошу у админов совета.
Всем заранее спасибо. Берегите себя.
Викласти номер картки можна, але подалі потрібно бути дуже обережним, не давати нікому ніяких даних про неї, маю на увазі три цифри на звороті ( CVV) nа пін код.
Якщо вирішите не надавати номер картки, то мені в приват також напишіть номер, хоч трішки, да допоможу.
Так , держава наша не справляється … треба хлопцям допомогати вдіватися , утеплюватися … Справа зараз у нас спільна , тому ми всі й допомогаємо один одному . Танюша , напиши і мені номер карти . Все буде добре і ти також скоро будеш вдома !
Дівчата дякую за підтримку і допомогу. Нехай Бог береже нас всих і Україну. Ангел охоронець нехай оберігає нашіх воїнів. Дуже душа болить за сина, та всіх хлопців і дівчат ЗСУ.
Бердянськ- це Україна.
Да,Танюш,ми теж зятю амуніцию купляли самостійно,він з квітня в ТРО на Запорізькому напрямку, як виїхали з Меліка,а 6го ще дочка з дітьми з Польші повернулася до нього. Напиши мені в вайбері,а краше в телеграммі поскидаю тобі волонтерскі контакти нашого краю для дочки.
Дівчата ще раз Дякую. Вибачте мене ще раз за моє звернення з допомогою, бо я розумію як всим зараз важко.
Але звернутися через соцмережі чи місцеві групи я не можу, бо я мати ЗСУшника і я залишилась в окупації, а що може бути страшніше за русню? ," свої" .
Тому ще раз низький уклін Вам за допомогу. Слава Україні! Слава ЗСУ!
Бережіть себе.
Сніжана дякую велике за допомогу. На форум зайти не можу з ранку, інтернет ,поклали, ці падлюки. Грузить тільки почту і телеграм.5168757421651474
Носікова Тетяна Григорівна
Дівчата нарешті інтернет більш менш запрацював. Величезне Вам дякую від нашої родини. Низький уклін Вам. Самотужки ми не впораємося.
Сьогодні син вислав список, що необхідно придбати. Я незнаю як реагувати.