ага,а ще б тим падлюкам надавати,що с наших хлопців гроші деруть,ще й ціни в них,як на дріжжх ростуть.Ми плитоноску за 8,5 брали в літку,а зараз дивлюся вже 12ть.
Я не можу досі прийти до тями від того списку. Сидимо з чоловіком і нічого не розуміємо. Донька(невістка) плаче, бо сама залишилася в Зп з маленькими дітьми Каже, мамо, нафіга я тоді виїзжала?,. Я зовсім нічого не розумію. Я в паніці. Де правда?
Дівчата, дорогі мої, ще раз Дякую велике за допомогу. На жаль я не всих знаю по Прізищам які приходять у повідомленні від банку, але я схиляю голову перед вами. Ви неймовірні. Дякую. На жаль, я ніколи не думала, що колись мені прийдеться звертатися за допомогою.
Бережіть себе і Україну. Всіх обіймаю міцно.
Таня, Добрый вечер. Скинула немного денег для вашего сына.
Пусть вернётся живым и с победой!
Це жах а не список…і де брати такі кошти…в мене брат і зять на війні -повна амуніція від держави,ми взагалі нічого не купували.Певно в кожній частині по різному.Скидалися лише на генератор .
Дякую велике.
Так це жах, і Ви праві, мабуть це залежить від частини куди хлопці попадають, та від фінансування на державному рівні. У сина один друг на Хесоньскому напрямку, то у них все видали, але все одно амуніцію докупляли самі, а інший друг на Донецькому напрямку, тут начебто і є все, але каже єдине, що хлопці досі без зимового одягу і тяжко з ліками. Тому на жаль маємо, що маємо.
Інна @Varvara хотіла у Вас запитати, син у 2020 році лежав з язвою шлунка у Дніпрі в кліниці Укрзалізниці по страховці, я так розумію вона затягнулася після лікування. Але ж вона я так розумію може знову проявитися. Які ліки Ви порекомендуєте для нього на всяк випадок. Нехай краще вони не знадобляться, ну і думаю краще щоб були.
На всяк випадок потрібно мати хоча б Омепразол, або Ензапразол (торгові найменування Омез, Еманера).
Опишу, як відбувається це у нас. З нашого селища служать у різних частинах та напрямках. Які потреби - одяг, ліки, продукти і т.д. - повідомляють нашим волонтерам та у місцеві групи, і так все вирішують. Волонтери самі все передають, зазвичай через місцевих військових, та контролюють кожен груз.
Щодо цін по списку. Ось недавно в одного хлопця згоріла зимова форма. Сам встиг вискочити в чому був. До зарплати ще два тижні, мороз. Попросив у волонтерів бушлат, зимове взуття, теплі штани. Селяни скинулись. Вже купили бушлат за 2700грн, термобілизну за 1000грн, перчатки флісові подвійні за 250грн. Я розумію, що немає межі досконалості, але…
Олю, чесно не знаю ,що і відповісти. Можливо коли він вже буде в частині, там є волонтери які допомагають. Але, я все одно не розумію, навіщо той список тоді дають?
Я не можу нічого зараз вдіяти, бо я залишилась в окупації, скільки є сил, шукаю через Зп знайомих ,волонтерів на Зп напрямку, бо там мій син і інші такіж чиїсь сини ,батьки, чоловіки. На місцевому рівні і навіть у соц.мережи я зараз звертатися не можу .
Він як приїхав - він же десь реєструвався як внутрішньо-переміщена особа? І адміністративна одиниця цього району повинна хоч якось опікуватись цим питанням. Бо мобілізували його з цього району.
У нас теж є ВПО, які залишили тут дружин, дітей і пішли воювати. І їм теж допомагають.
А ціни такі - бо пропонують форму стандартів НАТО. Сподіваюсь, не ту, яку передали безкоштовно… Можна знайти набагато дешевші аналоги.
Можливо повинна, але чомусь все навпаки по факту.
Ми як раз і шукаємо аналоги.
Олю, вибачте, ви мене в чомусь звинувачуєте?
Це зайве. Я вам підказую можливі шляхи вирішення проблеми, якщо раптом зібраних коштів на весь список не вистачить.
Вибачте, це вже нерви здають.
Як би я була там на підконтрольній, то можливо все б розуміла інакше. Зараз через Бердянську громаду у Запоріжжі намагаємось з’ясувати які волонтери є на Зп напрямку, чесно їхня відповідь вразила: Не знають вони! Зараз Таня @BondarenkoTetyana вона мені як сестра ,яка живе під Запоріжжям теж намагається з’ясувати це питання, але з її слів, хдопці з ТРО в їхньому місті жаліються, що дійсно більшу частину купляють самі. Кажуть в основному волонтери працюють на гарячих напрямках.
На сьогодні ми вже замовили основне, а далі дочекаємося,коли вони будуть у частині, 25.12 повинні відправити.
По тому, що придбаємо обов’язково зроблю відгук.
Ну, дивіться, ВПО приписують до якоїсь адмінодиниці. От у нас це селище, громада. Небайдужі люди об’єднуються і щось роблять. Хтось грошима допомагає, хтось продуктами, хтось виготовляє консерви, робить набори сухих овочів та фруктів, хтось окопні свічки. Волонтери при селищній раді лише розподілять потік цієї допомоги відповідно до потреб наших бійців.
Бо форма формою, а потім по ходу завжди щось потрібно. Тому потрібно найти ці канали, саме цього району. Бо волонтери які самі собі волонтери, одночасно скрізь і ніде - то таке…
Я Вас зрозуміла, підкажу невістці.
Бо в мене можливостей на жаль мало.
Напишіть номер картки в приват