ПГ Зефірка

Аж сяйво йде зі сторіночки :star_struck:

Покажете який вийшов шоколад? Чи цукерочки будете робити?

4 лайка

Покажу :star_struck:, буде шоколад бо я і формочку взяла :grinning: і горішків :wink:.

4 лайка

Наташенька, как же я рада, что наш подарочек доставил Вам столько позитивных эмоций! :blush: :kissing_heart: :star_struck:
Шоколад действительно очень ароматный! :yum:
Самое главное во время приготовления его не перегреть и как можно меньше перемешивать, а то расслоится…

6 лайков

Наші шоколадки готові :star_struck:, з медом, сухофруктами та горішками. Смачно :yum::yum::yum:.

P.S. Сир варити цікавіше :smiling_face_with_three_hearts:.

29 лайков

Вчора отримала вакууматор :face_with_hand_over_mouth::heart_eyes:, класна штука.

30 лайков

Вітаю з покупкою! Не те слово, що класна штука! Це просто необхідна штука. Сир лежить прекрасно. У нас кусочок сиру запакований у лютому 21р., як купили цю класну штуку. От тепер все дивлюся на нього -гарний.
Наталя, у профпакети краще пакувати те, що довго лежатимебез морозилки, наприклад сир., А звичайною плівкою, ну як на парники-теплиці, можна запакувати продукти, що заморожуються, або на пересилку. Ці пакети, що з фірми Козак, дорогі, а так виходить дешевше. Для того, щоб просту плівку взяло на вакуумування, ми робимо маленьку складочку на вархній частині пакета і закриваємо кришку. Тягне дуже добре.

7 лайков

Дякую Оля :smiling_face_with_three_hearts:. Це пакети були з ним, а тепер треба десь замовляти. Ми вже в ютубі видивилися як пакувати в звичайні.
Це моя перша покупка на промі, все боялася :grinning: щось замовляти, а воно так просто та швидко, були б гроші.

5 лайков

А у меня с вакууматором что-то не сложилось(. Первый пакет как-то закупорило, но не полностью вытянуло воздух, а потом всё :frowning:
Вполне может быть, что я что-то не так делала, но не было времени разбираться. Потом попробую ещё, как время найду.

2 лайка

Пакети замовляли вже двічі на Козаку. Там є мінімальне замовлення, було 600 грн. Але хоч і дорого, та вигіідно. Влітку бувало просять дівчата - їдемо на відпочинок, напакуйте сиру. Все гарно зберігається.
Можна для вакумування звичайних товстих пакетів використовувати трубочки для коктейлів. Нарізати довжиною пару сантиметрів, власти в пакет там, де буде запайка, опустити кришку, включити вакуум, а потім запайка. Спробуйте! Повітря виходить через трубочку, а потім вона розплавляється разом з пакетом.
Пробуйте!

10 лайков

Ого, цікаво. Будемо пробувати :smiling_face_with_three_hearts:.

2 лайка

Наташа поздравляю с нужным приобретением.
А какой брала?

3 лайка

Такий, маленький - дешевенький.

10 лайков

Отпишитесь потом, пожалуйста, не впускает ли воздух обратно

1 лайк

Доброго вечора, ми з України :blue_heart::yellow_heart:.
Так багато було планів та мрій, а тепер одне величезне бажання Перемоги нашій ненці Україні.
Слава Господу Богу життя триває.
Купили маленьку свинку, хоча я дуже сумнівалася бо не знаю як буде з зерном. І після цього придбання протягом трьох днів зовсім неочікувано у нас з’явилося аж два нових парубка :heart_eyes:.

Знайомтесь Браун 87,5% АН, та Джем рогатий бузвухик.
Хлопці з нашої області.
Тепер чекаю термокаутер.

31 лайк

Гарні парубки! А свинка виросте на сироватці і бур"яні, а там восени трошки гарбузів-буряків і картоплі і буде сало. А сало - сила! Миру всім!

17 лайков

У нас знову поповнення. Розкотилися дві первістки, одна на чистий четвер народила сама двох малят. Козлики 2400 коза 1450, таких блох у нас ще не було :rofl:.

І вчора народила Ніка ( донька Шейха) одну дівчинку 4 кг, насилу ми її разом видули.

Висока на ніжках, довга така.
Ніка сама невелика зате вимячко гарне, як на картинці, кріплення чудове у нас таке вперше. Шейх передав своїм донечкам красиві вимячка.

23 лайка

Ната, вітаю із поповненням. :smiling_face_with_three_hearts:

3 лайка

Щось засумував наш Браун, вчора не допив молочко і зранку теж зовсім трішки випив. Пастися не хоче. Зв’язалася з Олею нашою, лікую.
Сьогодні поїхали наші малявочки дівчатка до нової господині, одну продала іншу подарувала ( та, що манюня народилася).
Ще й Фіфа сьогодні збираєтеся народжувати, хоча я думала що вона не покрита, бо від козла тікала як дурна, я навіть дату не записала.

5 лайков

Народила вночі двох малят, дівчинка і хлопчик. Гарненькі коротковушки.
Не звично мені вночі, завжди дівчатка мене жаліли народжували вдень :smiling_face:.
Діїчки такі манюні як піпетки.

11 лайков

Вітаю Наталочко :sake::bouquet:. Всім здоров’я : і господарям і тваринкам :two_hearts:.
І Мирного неба :yellow_heart::blue_heart:

5 лайков