ПГ Зефірка

Дякую за підказку, не знала. Поклад залишаємо, бо тоді бросають гніздо і несуть де попало.

1 лайк

У меня одна кура есть умничка умная. Куры в вольере(не крытый) и в этом вольер есть сарайчик, где они несутся и спят. И вот каждое утро эта умничка перелетает с вольер во двор, идёт в старый уличный туалет, который не используется, (там у меня для них сено/солома, мешки с комбиком), несётся в своём местечке, и топает обратно, перелетает назад в вольер… Я утром перед тем как детей в школу или после как отвожу, иду курочек кормить, и всегда меня там ждёт яичко, тааак приятно и радостно :innocent::innocent::innocent:

15 лайков

А я колись купила дерев’яні яєчка на базарі і їх в гніздах для курочок залишали. А справжні яйця щоденно забирали всі. Трошки доводилось курей обманювати, щоб завжди свіжі яйця, в тому ж гнізді були :wink:

5 лайков

А мои деревянные выбрасывали из гнезда.

5 лайков

В нас теж були дерев’яні, але з часом погубилися. Одне навіть на городі знайшла :rofl:, мабуть потрапило на гній.

1 лайк

а ми просто виливали яйце і заповнювали середину алебастром. От і підклад

5 лайков

А я купила в интернет магазине, пластиковые, иногда и сама путаю с настоящими)

6 лайков

Мої кури не викидали) Мабуть тому, що гнізда були з досить високими стінками, і їм треба було б довго тренуватись для такого трюку)

5 лайков

Надумала змінити назву свого будиночка :grinning:, дуже довго не було в мене ідей. Хотілося, щось гарненькі і коротеньке. Вчора прямо надумала :rofl:, тепер я - Zefirka.

21 лайк

Інна @Varvara , дякую за допомогу :kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:.

2 лайка

Вітаю Наталочко , гарна назва- солодееенька :wink:

2 лайка

А я то думаю - хто це у нас тут білим та солоденьким став :rofl: Вітаю з новою назвою - мені подобається !

6 лайков

:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:

Дякую дівчатка :smiling_face_with_three_hearts:.

Коли була вагітна донечкою мені завжди хотілося чогось білого і пухнастого, що саме я пояснити не могла :grinning:, за хлопцями такого не було. Зефір я не дуже, так одну штучку можу з’їсти і все, хоча на вигляд дуже подобається . А донечка дуже любить новомодній зефір - маршмеллоу, хоча він і не корисний, треба вчитися самій вдома робити.

6 лайков

З нагоди нової назви зробила зефірки :star_struck: і кокосове печиво. Запрошую на чай :coffee::coffee::coffee:.

34 лайка

Ой смакота , мої малявки , да і не малявки :wink: любимо у каву чи у какао кидати зефірки .
Смачного Вам :blush:

2 лайка

Наталочка, а кокосовое печенье типа с бизе?

2 лайка

Білки - 2 шт., цукрова пудра 200 грн, кокосова стружка -200 грн і 5-6 столових ложок борошна.

2 лайка

І ми так полюбляємо :smiling_face_with_three_hearts:.

2 лайка

Я дивлюся нова сторіночка, а вона не нова, а оновлена. :hugs: Вітаю, гарна назва. І смаколики аппетитно виглядають. :stuck_out_tongue:

1 лайк

Всім привіт :grinning:. А я сьогодні до вас з радістю :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:. Я отримала подарунок від магазину Интернет-магазин “ЗАКВАСОЧКА”. Я щиро вдячна Світлані @natur :heart::heart::heart:. Все так круто запаковано, відчувала себе як дитина, це реально подарунок- подарунок. Шоколад пахне на всю хату, будемо варити першим :smiling_face_with_three_hearts::star_struck::star_struck:.
Також дякую організаторам конкурсу, Тані @Brovarchanka та Антону @meg, було цікаво та пізнавально.
Я щаслива :smiling_face_with_three_hearts:.

33 лайка