Дякую за підказку, не знала. Поклад залишаємо, бо тоді бросають гніздо і несуть де попало.
У меня одна кура есть умничка умная. Куры в вольере(не крытый) и в этом вольер есть сарайчик, где они несутся и спят. И вот каждое утро эта умничка перелетает с вольер во двор, идёт в старый уличный туалет, который не используется, (там у меня для них сено/солома, мешки с комбиком), несётся в своём местечке, и топает обратно, перелетает назад в вольер… Я утром перед тем как детей в школу или после как отвожу, иду курочек кормить, и всегда меня там ждёт яичко, тааак приятно и радостно
А я колись купила дерев’яні яєчка на базарі і їх в гніздах для курочок залишали. А справжні яйця щоденно забирали всі. Трошки доводилось курей обманювати, щоб завжди свіжі яйця, в тому ж гнізді були
А мои деревянные выбрасывали из гнезда.
В нас теж були дерев’яні, але з часом погубилися. Одне навіть на городі знайшла , мабуть потрапило на гній.
а ми просто виливали яйце і заповнювали середину алебастром. От і підклад
А я купила в интернет магазине, пластиковые, иногда и сама путаю с настоящими)
Мої кури не викидали) Мабуть тому, що гнізда були з досить високими стінками, і їм треба було б довго тренуватись для такого трюку)
Надумала змінити назву свого будиночка , дуже довго не було в мене ідей. Хотілося, щось гарненькі і коротеньке. Вчора прямо надумала , тепер я - Zefirka.
Інна @Varvara , дякую за допомогу .
Вітаю Наталочко , гарна назва- солодееенька
А я то думаю - хто це у нас тут білим та солоденьким став Вітаю з новою назвою - мені подобається !
Дякую дівчатка .
Коли була вагітна донечкою мені завжди хотілося чогось білого і пухнастого, що саме я пояснити не могла , за хлопцями такого не було. Зефір я не дуже, так одну штучку можу з’їсти і все, хоча на вигляд дуже подобається . А донечка дуже любить новомодній зефір - маршмеллоу, хоча він і не корисний, треба вчитися самій вдома робити.
Ой смакота , мої малявки , да і не малявки любимо у каву чи у какао кидати зефірки .
Смачного Вам
Наталочка, а кокосовое печенье типа с бизе?
Білки - 2 шт., цукрова пудра 200 грн, кокосова стружка -200 грн і 5-6 столових ложок борошна.
І ми так полюбляємо .
Я дивлюся нова сторіночка, а вона не нова, а оновлена. Вітаю, гарна назва. І смаколики аппетитно виглядають.
Всім привіт . А я сьогодні до вас з радістю . Я отримала подарунок від магазину Интернет-магазин “ЗАКВАСОЧКА”. Я щиро вдячна Світлані @natur . Все так круто запаковано, відчувала себе як дитина, це реально подарунок- подарунок. Шоколад пахне на всю хату, будемо варити першим .
Також дякую організаторам конкурсу, Тані @Brovarchanka та Антону @meg, було цікаво та пізнавально.
Я щаслива .