Марина , да кошка "герой " заслуживает большого уважение и долгой вечной памяти !
Кішечка у Вас героїня! Таке на забувається! Вона буде жити вічно, і про неї ще Ваші онуки і правнуки будуть згадувати!
Я дуже боюся змій((( Кажуть в наших краях теж почали зустрічатися(
страшні не стільки змії як той факт що вакцини зараз у лікарнях не має, а кішка справжня героїня досі плачу
Мої коти продовжують відловлювати гадюк, ух і гарні мисливці, що там сказати. Зараз покажу фото їх трофеїв.
Ох ужас какой. Это они во двор тащат все? Я бы на месте скончалась. Страшно боюсь гадов ползучих.
Так это же ужик!
Я у своих ужей отбиваю,реанимирую и выпускаю…
вони їх не тащать, вони самі приповзають а мої коти їх затримують і їдять, сміливі гурмани
це не вуж а степова гадюка, одна з п’яти найотруйніших гадюк України, вужі мають інший колір і малюнок на шкірі, також у вужа є характерні жовті плями на голові
есть такой- уж водяной…без оранжевых пятнышек.
Но его от гадюки впопыхах сложно отличить от гадюки.
ви ж помітили що малюнок на спині інший? У цього вужа шахматне забарвлення а у гадюка яка у мене на фото ромбообразне з зігзагами
таких вужів як цей я не чіпаю, я за цей час вже добре вивчила як виглядають “повзучі”
А мы вот изучаем…встретили на лугу…даже не знаю кого, то ли гада, то ли ужа…жирное такое и довольно длинное, без “ушек” и рисунок стерт, четких ромбов не было.
Для самоуспокоения искала фото этих самых водяных.
Оно было серое. Даже не знаю, говорят, гадюки и здесь водятся.
Да они везде водятся(
осінь майже стучить у вікно, а я ще не купила зернові. сіна заготовила на зиму 2 тони. Скільки треба купити зернових і чого саме конкретно, я не знаю. Дівчата порадьте скільки і чого ви заготовляете на стойловий період.
Я покупаю оптом овес, пшеницу и кукурузу у местного фермера… Потом у торгашей ячмень докупаю, у нас его не выращивают. В прошлом году больше было овса. А расситывать надо согласно вашему рациону. У меня на котную козу уходил 1 кг зеносмеси. Сейчас надо бы дойным и побольше, да цены кусаются, так что покупайте столько, сколько позволит карман)
Пшеницы я тоже много покупала, потому что у меня куры и индоутки еще, а козам мало даю, не более 10%. Овса примерно тонна улетела еще до апреля. Кукурузы еще больше было, около двух, но много ее уходит курочкам.
Козомордочек взрослых у меня было только три.
Не волнутесь, еще не поздно покупать. У нас овес еще в процессе уборки, не все скосили. А в болших хозяйствах его еще и просушить надо, да и вес слегка уменьшится)
а яка ціна у вас на овес?