особисте господарство МАРШЕР

Дякувати треба )))

1 лайк

Сьогодні я купила маленьких( 3 тижня) голошеєк по 28 грн шт. Такі вони смішні. Взяти добових чомусь побоялась, ці вже у пір’ячку і наче вже їм лампа не потрібна. Натопила грубу і поставила їх прям під неї. Спочатку вони збивались у кучу а зараз почали гуляти по коробці, їсти і водичку попили. Подивимось як у мене вдасться їх викохати.

9 лайков

Марина, а где покупали?

у Ніжин, там де Ви порадили

З 11 квітня там будуть гуси і індики також

1 лайк

Капец. А у нас на базаре еще ничего нет. Еще и цена ,у нас суточная голошейка 20 грн.а 3-х недельная наверное 40 будет.

1 лайк

Спасибо, Маринка. Голошейки у них всегда,и вроде с венгерского яйца. Цена на трехнедельных совсем небольшая.
Но я на них как-то не решусь никак, смущает меня эта голая шея) Хоть с другой стороны, щипать меньше.

А Ломан Браун были несушки, не знаете?

1 лайк

То голошейка, у нас вон на птицефабрике доминанты суточные по 25…

1 лайк

Инна, то Маринка покупала на инкубаторной станции, не на рынке. На рынок выносить еще очень холодно для малышей.

У нас, так точно.

2 лайка

За несушок я не питала, бо я маю Домінантів( подобаються мені дуже, несуться навіть у зимку). У квітні у них суточні півники будуть(запевняють що саме півники) голошейки по 5 грн шт

3 лайка

Классно. Хоть бери в гости едь. У меня сейчас петух из венгерского яйца. Интересно какие будут от него дети. Петух очень тяжелый. Тяжелей браммы.
Кстати, @Varvara, голошейки очень много едят. Я в прошлом году к своим домашним купила 5 штук. Жили вместе, домашние порпались, искали что-то, а голошейки лягут возле кормушку и много едят.

2 лайка

Если голошейки “Испанка” то очень классная птичка (мясо-яичная порода), яйцо несут крупное (тёмного цвета), тушка птицы до 3 кг и больше. А шея в мороз не мёрзнет, держали и нам очень понравилось.

3 лайка

Я тримаю голошеєк вже два роки( купляла раніше на базарі у Носівці і дякувати Інні тепер купила у Ніжині), так ось я б не сказала що вони проглоти, вони добре пасуться, не бояться морозів і злив, їдять помірно. Єдине ,що коли вони набрали вагу то падають на ноги але це 6 кг вага і мені це дуже подобається.

2 лайка

так несуться дійсно добре , навітьу зимку біз обігріву сарая і вага 6 кг стабільно, м’ясо смачне не туге

1 лайк

Я тоже очень люблю эту породу. Единственный минус у меня в хозяйстве. Из крупных яиц плохо вылупливались малыши в инкубаторе. А те что бегали по воле с квочкой половина коты сьели. Думаю, котам легче голошеек вылавливать. В этом году надеюсь на своих миксов голошейки+адлеры. Но на мяско обязательно два десятка прикуплю.

1 лайк

у мене гарні квочки це Домінанти і мамки суперові, тому вони у мене замість інкубатора. Скажу так, всі яйця що я підкладала(13 шт) всі вилупились. Звісно були і мітіси бо не вгледіш який півень заскочить на курку.

1 лайк

це мої нові жителі…

17 лайков

вирішала замовити щіпці для надягання гумових колець, хто де замовляв, які поради?

Я гвоздями натягиваю.

1 лайк

як це? у вас є відео як Ви це робите? Я глянула ціни на шіпіці то наче не дорого від 250 грн