особисте господарство МАРШЕР

у якому віці можна ганяти глистів у козенят, у кіз погоняла - тож він молоко п’є але може цього замало? Може треба проглистогонить?

Марина, уколите азидин, как рекомендует Оля, а потом будете с глистами разбираться. И не стоит тянуть время.

1 лайк

мои собаки его плохо переносят , пользуюсь пиростопом .

3 лайка

Я помітила, що він хрипить у легенях. Уколола йому вітаміни з ранку. Зараз бігає пасеться з малечею, у обід подивлюсь як буде їсти.

у меня все Азидин переносят хорошо, в том числе и козлята - был такой опыт

2 лайка

Марина, а козленок Ваш, или покупной? Если покупной, узнайте у заводчиков, глистогонили ли козу во время сукозности? Иногда козленок может уже заглистованным родиться.

ні не глистогонили( чомусь так думаю), спитати звісно можно але чомусь така думка, хоча можу і помилитись. Завжди сама глистогоню малявок

1 лайк

Я потому глистогоню на 3м месяце сукозности всегда ивермектином. И коза без вшей-глистов и козлята без глистов. Смело можно исключать.

Боюсь что-то советовать, конечно же, лучше со специалистами общаться.

2 лайка

Зараз пішла до Джокера, привела йому іншу козу, поїв добре, все з вим’я забрав але трохи хрипить.

Друзі у мене вчора була велика радість, я навіть тему створила з цього приводу. Наші собаки, повернення через 100 днів, кому цікаво почитайте

12 лайков

Малявки підростають, такі цікаві. Сьогодні Груня побилась з півнем і отримала підбите око. Але це її не зупинило, півня вона перемогла( їй 2 місяці).

5 лайков

23 лайка

Джокер мені нагадує коня на яких кажуть тяжіловіс(як що я не помиляюсь з назвою)

22 лайка

Друзі підкажіть. Буває так, що не всі козенята вийшли зі чрева? Є у мене одна коза, окотилась 2 місяці тому (без мене, я була у від’їзді. Роди приймав чоловік) але ходить пузата як кулька. Їсть добре, жвачка є, пасеться добре.Чоловік каже що він не бачив щоб місце відійшло, хоча він і не петрає у цьому, може затоптали бо він дітей одразу забрав

Не хвилюйся , вже б зрозуміла , якщо щось було б недобре , вона в тебе скорішь за все просто толстуха ))) після пологів не схудла та й все . У мене є така коза , ходить постійно толстою ( Джамала ) а коли вагітна , то взагалі корабель ! :rofl::rofl::rofl:

8 лайков

ой дякую за пораду, я почала трохи турбуватись за неї

Чого хвилюватися ?

1 лайк

У мене Мілка після 3 окоту залишилв србі ну дуууже велике брюхо, хто бачив —лцмали що вона вагітна на останньому строкі. Живіт так і не розсмоктався

7 лайков

добре що так, бо я почала себе вже накручувати з цього приводу

Ну це якась містика…Після випасу я прийшла до дому, загнала кіз( і ось поки загоняла то мій телефон декілька разів випадав з карману). Потім я понакладала сіно у кормушки , кинулась за телефоном а його не має( у мене їх два). З першого телефону дзвоню на інший а він( тобто другий) по за зоною досягнення. Пошукала , полазила ніде не можу знайти телефон. Дзвоню чоловку і ставлю його до відома , що дзвони мовляв на мій київстаровський номер бо лайф я десь загубила. Ось пройшов якийсь час, дзвонить мені хтось, поки я взяла слухавку дзвінок відключився, глянула хто ж дзвонив, як виявилось мій лайфовський номер…Я звісно здивувалась, передзвонюю, йде виклик але ніхто не бере слухавку. Я вийшла на двір, знов дзвоню, гадаю собі ,що може коза знайшла і випадково нажала на клавішу, тільки цікаво як коза нажала на клавішу саме київстаровського номера?) .Дзвоню, номер то зайнятий то по за зоною досяжнсті, зовсім чудеса якісь…Знов дзвоню і чую десь відгукується рингтоном мій лайфовський телефон, полізла дивитись і знайшла його у сіні, де ніяка коза дотягтися не зможе( доступу ніякого), бо сіно лежить окремо і чекає поки я його розкладу у кормушки. Взяла телефон, мовчки йду і диву дивуюсь. Зайшла у хату два телефона у руках, поклала на підвіконня, сама сіла неподалеку курю. Знов задзвонив телефон і одразу відключився. Я тихенько йду до телефону, дивлюсь пропущений виклик і знов бачу , що дзвонив мій лайфовський номер. Але як? Вони разом лежать на підвіконні.
Потім я зрозуміла…Я телефон знайшла а вірніше мені допомогли знайти а ось подякувати я забулась. Другий дзвінок був , щоб нагадати мені що поряд вищі силі які завжди мені допомагають. Я звісно подякувала і посміхнулась…

20 лайков