Так многие козлы себя ведут. Особенно когда чувствуют, что сильнее. У меня сейчас повырастали бывшие няшечки, такое вытворяют, что иногда лишний раз к ним стараюсь не заходить. Правда, отношения выясняют между собой, ко мне добры, но всё же… А тянут, да, мощные же…
Можно самостоятельно вычинить. Правда, без опыта долго и муторно, я как-то пробовала. До конца не доела. Тоже бы нашла такого человека…
А меня карманы как-то совсем не напрягают.
А вот пипетки… это да… С одной такой за вторым окотом всё ещё мучаюсь.
Чесно кажучі, нехочеться мені самостійно вичиняти, бо я вважаю кожен повинен займатись своєю справою та і часу мало для того щоб “гратись” зі шкуркою. Може знайду мастера і потім дам координати.
Моє козьє царство підростає і стають такі цікаві, такі самостійні що аж дивно.Всі знають кого і як звучить ім’я, виходять з сарайки по черзі, наче як розуміють що всіх одразу мені виводити важко. Кози дивні створіння, кожен раз дивуюсь. Мої друзі нерозуміють мого захоплення селом і худобою, мабуть вважають що це тимчасове моє хоббі. Але я все більше і більше звикаю до цих гарних створінь.
Мене накрила дуже гарна мрія, а саме побудувати новий будинок. Мені дуже хочеться побудувати такий будинок як саме я хочу, а стара хатка для чогось ще згодиться. Чоловік мене відмовляє, мовляв це дуже дорого і навіщо мовляв новий будинок, що мовляв ця сільська хатинка не така уж і погана. Я думаю, що він відмовляє мене по тій причині, що нехоче мабуть надовго затримуватись у селі. Він мабуть вважає ,що це ненадовго, хоча мені у селі дуже і дуже гарно. Що думаєте з приводу будівництва будинку?