Особисте господарство " Кізонька, моя мила"

Я теж перебирала картоплю. Втомилася скільки хотіла.

2 лайка

Оля, перебрала свою посадкову всю, її не багато - 25 відер, нам для картоплесаджалки не багато треба. Вона садить рідко. Залишилась базарна, відер 10. Це на завтра. І так слава Богу,що я її перебрала.

1 лайк

Доброго ранку! Підкажіть як ви даєте висівки, бо купила а вони як борошно.

1 лайк

Доброе утро :tulip:.Как там Бейлиз себя чувствует?Уже порадовала хозяечку или все ещё думает?

1 лайк

У меня отруби в зерносмеси ,перед кормёжкой чуть-чуть увлажняю чтобы не чихали, но отруби у меня хорошие, не мучные.

2 лайка

То ви купили мучну пиль з висівки. обережно з нею.там як в муці.багато клейковини. обовязково мішать з чимось.бо сама вона після зволоження буде липка. А взагалі на форумі є тема Отруби: какие, кому, когда и сколько? - #15 by Lesnaya і не одна Отруби бывают разные! - #11 by EkoBuryaky

3 лайка

Доброго ранку всім. Ми не впіймали ще нікого. Цілу ніч пробігала через кожну годину, а вона і в ус не дує. Але вім’я ще вчора після обіду гарно налила,пружне стало. Вчора вже геть ввечері були остаточні приготування :і ящик в топку внесли, і тюк соломи стоїть напоготові, тряпки, аптечку, а в 11год. вечора згадала ,що соску ще не знайшла. Аце згадала,що ще цідилку треба приготувати. Так що ждем далі. Вона ніколи в мене не переходжувала,бувало на 3 дні раніше котилася. У Жені окотилася ще у вівторок,Хоч і один строк з моєю.

6 лайков

Таня, вам уже віповіли за висівки,я теж так даю.

1 лайк

Все як перший раз. Держали корів не один рік, але ,щоб ждать окоту цілий день, в мене вже сили немає. Як стала на доїльний станок в 9год. , то тільки повертається, то в одну , то в другу сторони. Їсть , п’є,жуйку жує. Важко, сильно боками кидає. Хвилин 40 тому почали вуха холодніти. Вим’,як барабан.Недавно злізла з “П’єдесталу” пішла в хатку , трошки греблася. Потуг немає.Ждемо. :shushing_face:

5 лайков

Лёгкого и быстрого окота вашей козочке!

2 лайка

Дякую, Марина за щирі побажання. Спеціально, пішла в хату , сіла за комп’ютер, щоб відволіктися, бо вже нерви здають, а це не є добре.

1 лайк

Ніна Василівна! Все буде ОК! Белізка розумна леді, все знає і вміє. Все зробить сама. А Ви мені в вайбер ввечері маякнете. Та і тут всі порадіють.

4 лайка

Держу кулочки. :pray: Легкого окота и крепкой малышни.

2 лайка

Да,самое тяжелое-это когда ждешь долго,бегаешь каждую ночь.У нас тоже вот-вот должны, ждём…

3 лайка

Дівчата, дякую всім за підтримку. Але нерви здають. Як то кажуть “Ни стой, ни работай”.

2 лайка

У нас є сюрприз _копія татка Буцефала - малий Буня.Насправді геть не малий, ось пізніше зважу. Ще 20 хв на першу пішла до неї,вона стояла собі, Згадала,десь дівчата писали,що кози вночі не котяться,думаю,піду годин в 4.30. Прокинулась в 2.50,пішла, а він 1стоїть біля неї ,майже сухий.Пошукала другого - нема,знайшла послід. Так посеред ночі і знайшовся наш цапик.

18 лайков

Вітаю! Я ж казала - лягайте спать, Белізка сама справиться! На молочко, на сир, на достаток! Всім здоров"я!

1 лайк

Я “пасу студента” на віддаленому навчанні. Це жесть! :sob: :sob: :sob:

4 лайка

Дякую,Оля,за побажання.Після нашої розмови я розслабилась і думала піти годин в 5. Але прокинулась раніше, ніби підняло мене , а там уже й сюрприз.

1 лайк

Оля, а довно його тобі ще пасти? Це до 9 числа?